- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно оценяване 8 клас английски език
Устният беше лесен днес. Разказах си темата, направихме диалог, разпитва ме около 10 мин. и това беше.
Устния изобщо не беше лесен. Див късмет извадих, че ми се падна за Българските традиции. Ако бях изтеглила за сайтсиинг или любим спортист веднагически 2-ка. НО за щастие ми се падна това и ми казаха "stop, excellent" би трябвало да имам 6, доволна съм от себе си![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ооо не знам..Първоначално написано от wali00
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
на изпита нищо, граматиката от всякъде я оплесках ;/, поне на райтинга да съм се справила , трябват ми минимум 13 точки
![]()
. ще умра ,,,,
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Аз пък имам 77т./ 80.![]()
Госпожата ми каза за writing-а, другото аз съм сигурна, че е така.
И все пак.. Казаха ни че скалата е.. Нашите точки умножено по 6 върху 80 (максималните).
Демек да се надявам на 5.77 макс някъде..![]()
Някъде в интернет резултатите ще ги има ли?
И аз ги чакам...Първоначално написано от JustaLittleKid
![]()
Изкарах 4,20 суперрр![]()
![]()
![]()
и иам 5 за годината
![]()
![]()
Абе тази скала за профилираните гимназии ли е,защото аз съм в професионална имам 43 точки и 20 на writing-а и неможе да имам 4.72.
И аз съм в професионална гимназия
http://www.minedu.government.bg/open...lirani_8kl.pdf
ето отговорите![]()
*сън*
доволно съм
4.70 - писмен
6.00 - устен
файда няма, тъй или иначе си имам 5 за срока иза годината![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
не съм доволна: 5,78 :@:@:@
Кво не си доволна бе човек??Първоначално написано от vow
![]()
![]()
Аз имам 3.00 и съм доволна, и не.. щот знам че мога и повече за тва се ядосвам... ма поне хванах 3-ката![]()
![]()
4.95Можеше и по- добре, ама... тъпите грешки и поправянето на верни отговори си каза думата
Поне знам, че аз сама съм си изкарала оценката, без чужда помощ
![]()
![]()
По АЕ не беше труден - 4,20 изкарах
Здравейте!!! МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР!!! Наистина ли ти дават 500 лева ако имаш над 5,50 на изпита? Да не би да важи за първите 180 в класацията? Уча в английската гимназия в Бургас и изкарах 5.55 на изпита като в класа ми (който е елитната паралелка, защото всички са протежета и сме с най-добрата преподавателка) няма други отлични оценки. Налага ми се да приключа годината по-рано и днес разбрах за тази стипендия, а утре заминавам за Швеция и нямаше кого да питам за тези стипендии... Имате ли информация за класацията или за наградата? Благодаря!![]()
2,23 ко да кажа ...![]()
![]()
![]()
4.20![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Не се остава,(поне аз така знам) освен това е мн лесно. Също така учителката ни по английски каза че това било оценка на учителя( на какво е успял да ви научи през годината).
Така е![]()
Моля ви ако някой знае къде мога да намеря изпити от минали години ще съм мн благодарна.Класното ми ще е някой изпит и искам да имам представа .