- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Магазини за дрехи втора употреба???
Не, защото когато пазарувам не минавам през такива магазини, а и не се сещам да ида и разглеам. Нямам нищо против, а и като чета и виждам тук какви хубави неща си взимате се замислям все повече някои път да ида и разгледам в някои магазини - може и да видя неща, които да си харесвам.
и аз и азПървоначално написано от December
вчера дори си купих мега добрата пола за 4 лвс етикета дори не носена
нз тези магазини са ми мания тооонове дрехи в които има точно моите неща скрити !
Чувствам се като пипи и нещотърсачите![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
И аз до миналата година не влизах ама , като се започнах и за 2 месеца целия ми гардероб се обнови много интересни неща има е зависи разбира се кога отиваш , най-хубаво си е първия ден на новото зарежданеособено в Мания . Въпреки името "втора употреба " според в тези магазини голяма част от дрехите са си чисто нови и изкачат маркови дрехи
бях си взела миналата година една тениска онли за 23 ст. много добро попадение
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Еми аз не пазарувам от там.. ама една приятелка си купува дрехи от там и има няк0и мн0го готини неща .. аз не бих н0сила един б0г знае к0й мангал м0же да ги е н0сил преди т0ва![]()
Ами те нали ги дезифенкцират , пък и ти след това ги переш допълнително.Пък и дрехите са внос от Германия там не са като в България..
Нямам против дрехи от такива магазини, но хич не ми идва на акъла да отскоча до такъв, когато тръгна на пазарПреди бая години като тренирах гимнастика си бях взела дрешки за тренировки, доста готини се оказаха, с етикетите бяха. Снимки нямам,че тогава още снимките бяха на фотоленти
![]()
Скоро щяхме да боядисваме и минах през ЗигЗаг в Пловдив за работни дрешки.....учудих се честно казано. Имаше и готини неща. Едно панталонче на Дисни ми хвана окото,с оригиналните етикети, даже и картонените :Д, та си го взех за пижамка![]()
ето го: http://prikachi.com/images.php?images/18/2521018F.jpg
широко, тънко и яркоидеално
хаха
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Не харесвам такива цветни неща...ама тва е супер готино...искам и аз.Първоначално написано от PepSsSi
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
billytalent, аз до преди година нямах в гардероба дреха с цвят, различен от: черно,сиво,кафяво,тъмнозел но...основно разни тениски на банди...ама тая година нещо получих нарушение в централната нервна система и подносих яркорозово,червено....![]()
![]()
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
По принцип нямам дрехи 2У, но това не значи, че съм против. Даже ми се иска да се науча да шия и да купувам дрехи 2У, които да си преправям. Обичам моден дизайн <3
пазарувам от такива магазина доста често понеже имам мания да си рисувам,режа и какво ли още не дрехите предпочитам да давам по-малко пари,за да не ме яд ако разваля нещо![]()
Когато имам повече време ходя ги обикалям , и ако нещо ми хване окото и се харесам как ми стой си го взимам , а понякога ако ми е леко голямо или има нещо да се коригира пак го взимам и с една приятелка го преправяме ;д Имала съм доста добри попадения от такива магазини![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
На Гурко 41 (близо до пресечката с Шишман), точно до Board Shop-a отвориха мега яко магазинче за дрешки втора употреба, а аз си намерих и нови с етикети. Има голяма табела Forest Shop с едно рошаво човече и много графити наоколо, няма как да го сбъркате.
Вчера си купих най-сладката туника на света <3 на Sisley за 12лв, обаче не ми стигнаха парите за една невероятна поличка на Fox... Та в понеделник съм там сутринта, да не ме изпревари някой хихих
А раздават и едни флаери с 20% отстъпка.. Ако успеете да си намерите си е далавера, има уникални неща))
И аз бях "НИКОГА И ЗА НИЩО!", обаче във форума прочетох доста добри коментари. На една приятелка майка и държеше такъв магазин и си казах защо не... И вече имам дрехи и от там и то доста по-хубави от тези, които пуснахте. Може, ако се хвана да ги снимам да ви ги покажа.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз пък никога не съм била "никога за нищо". В интерес на истината ми е изграден навик да наобикалям едни конкретни и толкова неща съм си взела тая зима, че не мога да си се нарадвам. Намирам си какво ми трябва там, честно казано на повечето дори не им личи че са носени, а са готини модели, които не мога да намеря в редовен магазин или ако намеря - не са ми по джоба. Aко не ме домързи ще снимам част от тях. С една дума - най-редовно си пазарувам от такива магазини.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
не съм, но бих. За тези, които приемат това едва ли не като нещо срамно и клошарско да разгледат сайта за стрийт модата в Хелзинки. Много ме радва стила им, колоритни и шарени са, а почти всички дрехи са им от 2-ънд hand..
http://www.hel-looks.com/20120414_03/
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Аз да.Отначало мама ми купуваше разни неща,които на магазина в мола,няма да са по-малко от 20лв ( за тениски говоря ).След това аз се зарибих и често оглеждам щандовете![]()
Грешиш . Дрехите са внос от Германия и Италия .
Чесно да си кажа има доста парцалки , но ако отидеш в деня кога зареждат (тогава е като втората световна война) можеш да си намериш адските дрешки за адски ниските цени . Аз имам суичер (чисто нов , страхотен , адски запазен ) за 5 лева
(купих го от секънд хенд в моя квартал )
И искам да попитам някой знае ли други магазини във Велико Търново освен този новия на балкан турист и 4 сезона на габровскиБлагодаря Предварително ;]
Значи на Габровски има 2 магазина 4сезона, единия е точно срещу Виваком (до парка), а другия предполагам го знаеш. По- надолу на пазара има горе, където е козметичното студио по стъпалата (пак е 4ри сезона). Под хотел Аквая има магазин- огромен е. Срещу складовете също има, до хотел Етър също, на пишмана също. И до Емилиян Станев, до Интелекти ли как се казваше също има. И на Ниш има (ама там никога на нищо хубаво не съм попадала). И последно май се сещам до Теона кафето- магазина се казва Балон и има унииииииикалните неща, на цени са.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много неща имам оттам.От тези мои дрехи съм най-доволна - най-издържливи,най-евтини и изобщо не си личи,че са от такива магазини.Не мисля,че има нещо срамно - срамно ще е,ако видя чисто нова блуза с етикета за лев-два,примерно,и не си я купя.Обзавеждам се при всеки удобен случай. ;д
Миналия ден пак си взех някои неща,като най-много се зарадвах,че си намерих уникаааааааална лятна къса рокличка за 2,50.
Нямам нищо от тях
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...