.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Бързо сваляне , голям риск да се получат стрии и още по-голям да се върнат килограмите. Не за друго , но за човек , който обича да яде , този режим ще му помогне да свали - да-става , но след това ако започне да си яде нормално ще ги върне всичките , че даже и с плюс.

Ако ти е за бързите минуси , карай два дни на вода и ей ти ги минусите Също толкова вредно, също толкова неефикасно.

аз от 3 години съм вегетариянка но отскоро стана веган което ще рече никакви животнски продукти и съм много доволна хем знам че не се тормозят животни за моето хранене хем от 1 седмица съм свалила 4 кг като си ям и калорични нещица и имам супер много енергия
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от zarety
    аз от 3 години съм вегетариянка но отскоро стана веган което ще рече никакви животнски продукти и съм много доволна хем знам че не се тормозят животни за моето хранене хем от 1 седмица съм свалила 4 кг като си ям и калорични нещица и имам супер много енергия
    и аз съм вегетариянка от толкова горе доло и свалих сума си килограми
    веган не мога да стана защото без сирене живота ми ще е безсмислен
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Веганството е доста вредно в подрастващите години. Или не точно вредно, колкото трудно за следване :за получаването на нужните съставки за организма ти и прочие. 4 кг за една седмица си е доста нездравословно ми се струва още повече , че изглежда си ги качила ядейки боклуци и махайки от менюто нуждите на организма си.

Иначе браво , че си вегетарианка. Хубаво е да мислиш и за животните Аз не съм де, ама по принцип рядко ям месо

HexGirl и аз не мога без сирене. Имам чувството , че го обичам повече и от хмм ... не знам ... всичко друго за ядене!?

Град
    niderlandia
    сиренето е единствената храна без която НЕ мога !
    За мен то е дз като водата ....
    Страшно претенциозна съм към него и боклучаво сирене не ям както не ям и фалшиво сирене като Дунавия хаха

Но иначе май само това ми пречи да бъда веган и без това ям основно само зеленчуци яйца почти не ям защото ме мърци да си правя
    Шапкарю .....

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    сиренето е единствената храна без която НЕ мога !
    За мен то е дз като водата ....
    Страшно претенциозна съм към него и боклучаво сирене не ям както не ям и фалшиво сирене като Дунавия хаха

Но иначе май само това ми пречи да бъда веган и без това ям основно само зеленчуци яйца почти не ям защото ме мърци да си правя
    Маджаров е вкусно

Иначе за яйцата и прочие , ядеш ги рядко , но все пак ги ядеш нали ? Те са нужни на организма. А предполагам и мляко хапваш ?

Аз това имах предвид. Абсолютното лишаваше от млечни продукти води до много трудно набавяне на нужни вещества за организма.

Град
    niderlandia
    ям като се сетя
    интересното е че преди много време се опитах да пазя тази японската диета за която е темата
    Не ми се стори трудна както казват всички но ми се отщяха яица за месеци хах

Ям яйца да винаги когато си направя липов чай ми се дояжда варено яйци с плочка сирене и шарена сол
    Шапкарю .....

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    ям като се сетя
    интересното е че преди много време се опитах да пазя тази японската диета за която е темата
    Не ми се стори трудна както казват всички но ми се отщяха яица за месеци хах

Ям яйца да винаги когато си направя липов чай ми се дояжда варено яйци с плочка сирене и шарена сол
    Това и аз го обичам.

Диетата е гадна поради няколко причини , иначе не е толкова тежка:
    - 1во от тези яйца човек може да получи алергия. Толкова много не е полезно.
    - 2ро - те самите писват и както не могат да се овкусяват ...
    - 3то - почти никъде няма закуска , а тя е най-важното хранене за деня
    - 4то - менюто е изключително скучно и на вторият ден ти омръзва да ядеш яйца и шунка
    - 5то НЯМА СИРЕНЕ

Мега фен
    Град
    София
    Свалянето е само в началото, после ще видиш какво ще се получи. Аз слаб веган не познавам, а веганите, които познавам не са 1 или 2

еми незнам може и да си прав/а ще видим след време
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Unhappy

През лятото отслабнах само за един месец със 15кг..от 58 станах 43 задържах си за 3 месеца, после всички се плашеха колко съм слаба и не след дълго напълнях за отрицателно време и станах 54 кг.. чъвствам се ужасно..и се опитвам да отслабна поне малко, за да се чувствам добре. Моля ви споделете мнение за диетата ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си