.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Oh my god....Напълно го разбирам защо не споменава темата за секс...Все пак ти си момичето,а вие сте "специални" и в повечето случаи не сте готови и т.н. Той чака ти да му покажеш ,че си готова

Моят съвет е -Действай!Ако ти не му покажеш ,че искаш ,ще останеш неупотребена
    + Ама първо да се обръсне, че май забравя от време на време!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Е не мога да разбера вече кво искате ако кажем "аре секс " вие веднага ама как ти само за това ли си с мен аре касаме. Ако пак не казване нищо - та що сме малчали, ЕеЕЕЕЕЕеееее

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    е само да не се получи тва-желая те, й той ще каже и аз те желая ииии
    Аиде да правим секс,ммм не мисля ...да си го испроса
    секса се прави не с когото и да е ами с човек когото обичаш
    аз го обичам ,но той мен незнамм и тва ме измачва ако го питам той ще каже мии псоред теб ..задаис и ? защо съм с теб ? и ще се разсърди
    иначе благодаря за съветите ,ако може още ,ще съм ви мн благодарна :P :P
    и да не те харесва много много ако си няма друга с която да има възможност да правят или са правили секс ГАРАНЦИЯ, че ще се навие щом ходите като гаджета от 6 месеца. Малко по-смело няма нужда бавно да навлизате в темата. Ако се притесняваш по-скайпа може да му предложиш да го намекнеш примерно може и да не е директно.
    Търсещ половинка .

значи:
    1. според мен момчето те обича много и държи ама ужасно много на теб, защото:
    -с теб е от 6 месеца и не е поискал секс (те верно, че мъжете са мазохисти ма чак па толкова ..)
    -сърди ти се когато го попиташ дали те обича и дали държи на теб ...еми естествено, че ще го прави. Всеки би се обидил...той ти показва, че те обича (с целyвки, пипаници и др неща предполагам), а ти му нямаш доверие.
    2. не ти е говорил за секс, може би, защото като не си му позволила да те пипа под дрехите и си е помислил, че не си готова. щом не си готова ...той ще те чака ...
    3. за да разбере, че си готова ест че ще чака пък да му кажеш ...нищо не ти пречи някой път да го обараш :P ...или да го плеснеш по дупетууу и да му кажеш "ща скъсам" ...ддз закачай се и му прави намеци...101% само тфа чака !
    4. да те помисли за лека !? всички мъже казват "харесвам жени, които знаят какво искат и си го казват..не обичам да гадая !" пък да не говорим колко харесват мръсниците ... казвам ти всичко от личен опит ...а и доста мои фр са минали по тоя път ...
    ох, написах ти роман... дано ти е от полза. :P
    п.с. Късметлийка си с такова момче!!

благодаря много,ами набих си го в главата

Град
    Skenderland
    Аз малко късно се намесвам,но щом си си го набила в главата- ДЕРЗАЙ!
    Има хиляди начини да му покажеш,че го желаеш и че искаш да правите секс.Успех,момиче!И...да споделиш какво е станало
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

anonymous708973
    Guest
    Eдва ли ще кажа нещо ново, но... момчето има нужда от подтик. Моят е същия. До един определен момент дори не ме докосваше другаде, освен по раменете и кръста, обаче след въпросния момент...

Хайде моляви искам още съвети ако може

Супер фен
    Мисля, че в тази книга ще намериш много съвети

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Хайде моляви искам още съвети ако може
    Ееееее ти се оля. Колко повече съвети искаш? Всичко ти казахме до изчерпване вече само от теб зависи. Още малко ще искаш да му кажем, че искаш да правите секс... Като толкова много отлагаш явно просто не и готова. Колкото и да се притесняваш нали сте заедно от 6 месеца какво толкова?
    Търсещ половинка .

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Oh my god....Напълно го разбирам защо не споменава темата за секс...Все пак ти си момичето,а вие сте "специални" и в повечето случаи не сте готови и т.н. Той чака ти да му покажеш ,че си готова

Моят съвет е -Действай!Ако ти не му покажеш ,че искаш ,ще останеш неупотребена
    Даа така е той си мисли, че не искаш контакт, особено щом н си искала да те пипа .. Той кво др може да си помисли
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Мисля, че в тази книга ще намериш много съвети

Човече тоя ма разби
    Schhh! Hear the silence...

да не би да се срамува. да е девствен.. Щото по приницп мъжете са жадни за секс дали държи на теб или не ще си поиска по принип ама твоя случай е странен.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Абе фащаш го някоя вечер у вас или у тях и почваш да му сваляш дрехите! а и никой не е казал че секс тряя да се прай след 1вия или 2рия месец секи го прави когато поиска

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Абе фащаш го някоя вечер у вас или у тях и почваш да му сваляш дрехите! а и никой не е казал че секс тряя да се прай след 1вия или 2рия месец секи го прави когато поиска
    .. някои след втория ден го правят

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

vij sq ti trqbva da deystva6,za6toto toi nqma da ti kaje nikoga moje bi 6toto si misli 4e nqma da prieme6 il ne6to podobno no sim sig 4e mu se iska, tey 4e prosto deystvay,govori s nego vedn1j samo poo temata i 6te vidi6 4e toi 6te vzeme ne6tata v svoi r1ce kato vidi 4e i ti iska6 da pray6 sex sis nego :P

благодаря но все пак ти си момче но нека и момичетат да дадат по нкои съвет,но не знам,да не ме помисли си лека жена ако аз му предложа заради товане искам да му казвам
    а той ако дуржи на мен до сега да ме го правили поне 2,3 !!!!
    Даже веднуж му казах че с секи изминал ден се привързвам повечекъм него ,и той ми каза че знае и че също и тои към мен,и аз наистина ли????И той ме изгледа по някав негов си начин и ми вика ми не си ли ли личи

Защо да си лека жена. Все пак и вие си имате някави нужди

Сега пък има и друго...

Мисля че няма чуства към мен ,но пък постоянно ми натягва,че не му позолявам да ме пипа отдолу ...и че щом не може да се държи разкрепостено... и нз си кво
    Вчера му написах ,че ми е домъчняло за него а той , ми пише е нали ще се видим скоро,очаквах поне да напише ,че и на него му е домъчняло....
    А като сме заедно е различно ,не си мисля че няма чуства към мен ...но като сме далече един от друг си мисля какво ли не ..
    Според вас възможно ли е да не показва достатачно чуставата си ?и за това да си мисля такива работи...

Уф, въпреки, че съм по-малка от теб ще ти дам аз на теб един съвет-нали каза, че иска да те пипа отдолу, а ти не му даваш! Щом дори не сте стигнали до тези опипванкия, защо смяташ, че няма чуства. Помисли си ако ти искаш да го опипваш, а той не ти дава. Ще си мислиш ли въобще, че иска секс? А не иска да го опипваш? Моя съвет? Действай, но не изведнъж! Покажи му, че го желаеш и искаш да правиш секс. И ще стане!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Намекни му, че е време
    Трагедията е пълна...

Град
    бълХаристан
    ако не си грозна значи е гей. а може и да не му се прави
    аз веднъж също бях така, ходих с една ама не се чукахме
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    ако не си грозна значи е гей. а може и да не му се прави
    аз веднъж също бях така, ходих с една ама не се чукахме
    да разбираш ли защото някой е казал, че е задължително като ходите да се е*ете!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

момчето те е обарвало и ти си го спряла какво очакваш да ти каже хайде да правим секс ли?!
    ами няма да стане! покажи му че си готова и че го искаш какво значи "не искам да ме полисли за лека ако му предложа" просто го ударете на интимност и се съмнявам даже до говорене да се стигне

Секса не е най-важното. но при вас явно не е от значение
    I am burning for a change like a church in Norway.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си