- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи чикиджий ли сте?
Не го правя принципно, но се случва от време на време с гаджето да се гледаме и да се самозадоволяваме или да гледаме някой филм и 2мата с ръце м/у краката под одялцето.Пронципно правя много редовен секс и не испитвам нужда да се самозадоволявам. Като стана има секс, като се прибера у нас гаджето ме хваща, завлича ме в банята за по 1 душ да си вземем заедно, натискаме си се под водата и прибягваме към орална любов или секс, а вечерта пак секс.
Междодругото какво значи, че жените са дървета?Ти като не си ги възбудил достатъчно, че да им е кеф да ти доставят удоволствие какво искаш?
![]()
Аз лично много обичам да съм активна. Любимата ми поза е "ездачката" и много ме радва да съм активна, харесва ми да контролирам проникването, скоростта, ъгъла и да слушам как гаджето ми тихичко си стене и е адски възбуден.Като не искаш момичето да е дърво кажи и какво обичаш, какво принципно искаш и това е. Предразположи я 1/2 пъти много добре и повече доживот няма да се стеснява да е активна.
![]()
Просто нямам търпение да ти премахнат и това акаунтче... толкова ми лазиш по нервите с твойте велики изказвания , че просто няма спор по въпроса... До сега не съм видял НИТО едно СМИСЛЕНО мнение от теб в този раздел освен някакви критики към самата тема или автора.. Разбрахме , че си най-свещенното момиче , но стига де.. Защо просто не влизаш в "Кофа" ... там може да си намериш темата за теб.Първоначално написано от ReachlessGirl
* Авторът ... прощавай за оф-топика.
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Първоначално написано от Grassh0pper
Мислиш като мен
П.П.Авторът.. и от мен прощавай![]()
Май все повече хора мислят така..
По темата - 6. И хич не ме интересува![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Max 3!Повече не съм се опитвал,че ме хваща срам от самия себе си какъв чикиджия съм,пък и не ми е кеф толкова![]()
че кое му е срамнотоПървоначално написано от TulamoreDew
аз се гордея колко много сперма имам
![]()
АхахахахааааПървоначално написано от Onaqdesidetomigimesi
![]()
![]()
Да има повече като тебе ...
![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Еми случвало ми се по 6-7 пъти на ден :P
Някаде бях чул, че от праене на много ножки ти расте оная работа,ама ако беше така, то моята трябва да е станала вече 60 санта.![]()
драскаите бе темата не трябва да потъва надоле!
това е заповед!![]()
Първоначално написано от justunique
![]()
hilary hilary... нямала какво да прави хайде сега... не се прави на светица да избягваш темата знаем те, че биеш на всички рекордитеПървоначално написано от ReachlessGirl
и bathory кога е псувал ? ха-ха та hilary ...
по темата най-много 2пъти...
ем на 16 съм прая си редовно секс ама поне 8-10 пъти ако не го лъсна по 20 мин не върви![]()
![]()
![]()
![]()
Моля ти се.. Хилари и "опетняване" на свойте органи.... Чувала ли си подобно нещо.. ?!? Горката можем да я пратим в манастир за "Доживотни девствени и запазени за отвъдното"Първоначално написано от AlaBalaa
![]()
![]()
По темата - 2... не съм се старал рекорди чак да поставям![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
3 най-много
пфф не намирам време за повече от 3 пъти или наще ше нахълтат или като първия геймър ще се зомбирам в некоя игрица![]()
![]()
Защо дясната ръка е по-силна от лявата?![]()
Who's next!
a левичарите къде ги изостави??? бтл наи-яко е като ги сменяшПървоначално написано от Force_bladeR
![]()
![]()
Ставаш груба! А и ти що мислиш че не се стягам когато съм с къс ръкав и в присъствието на момиче?? Леко ако продължавам така ще комплексирам културиститеПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
![]()
e то ако беше толкоз лесно... намалявам ги спокойноПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
Не ви забравяме кажи си сега тиПървоначално написано от tainstvenomomi4e
![]()
При мен е 5ама не съм пробвал повече, но мисля че мога още доста
![]()
![]()
![]()