- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Пуснете гаден слух за предишния...
Как позна ?!![]()
![]()
Чукала се е с любимия си господин от дскло ..
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Чукала се е с всички учители в училището си.. и мъжете и жените.. както и с обслужващия персионал!Първоначално написано от girlche
FUCK-тически не ме интересувате..
чукала се е с уличните кучета..
тва беше за предишната,uBuTo![]()
Mistakes are proof that you are trying.
Е не ме изкарвай като теб де![]()
Изнасилила е баща си .. за тая ивето..
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
възбужда се от майка си..Първоначално написано от girlche
работи на магистралата ..
а от нея няма кой да се възбуди..за uBuTo
..знае защото ми е колежка ама от ниско платените..Първоначално написано от girlche
![]()
Прави секс за пари ..
когато прави секс трябва да й слагат кашон на главата за да не й гледат смачкания фейс..Първоначално написано от girlche
![]()
НискоПлатен се пише заедно..
теб те чукат отзад, щото и кашон да ти сложат пак си фрапираща..
няма да пускам слух за нея..
смачкания фейс?Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
забавна си.
Оо не й казвай, че е забавна, щото ще вземе да си повярва..Първоначално написано от nymphadora
![]()
тя вече го знае,недей така
![]()
![]()
Мастурбира, докато гледа Грижовните мечета![]()
![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
Яде по 2 кравешки очи всяка сутрин.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ПРЕДЛАГА ПЪЛЕН ПАКЕТ ОТ СЕКС УСЛУГИ ЗА БЕЗ ПАРИ![]()
Не сте го чули от мен ...
Лъжеее ! Не сме сключвали брак
Чака 11 дете ...
сефтето му е с крава ....
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)