Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Щото според теб е красив примерно? Важното е според теб нещата как са. Не според него.

Същата логика важи и за него.
Разбира се, че за мен е хубав, а и по принцип си е, защото на пръв поглед ми хареса чисто визуално. Има много хубави и правилни черти, най-хубавият мъжки нос например...Просто той не се намира за такъв. По-скоро коментарът ми е ироничен, защото всичко е относително. За мен човек, който изкарва 1000 лева месечно е богат, а за столичаните това са нищо пари. За баба ми с пенсия 150 лв, моята стипендия е цяло богатство, а е далеч под 1000 лв....Същото е и с красотата - тя е субективна и преходна. Както впрочем и парите. За това по-добре поддържан с добри хигиенни навици, отколкото красавец, но мърляч например. По-добре да е работлив и отговорен, отколкото с богат тати, защото готовото свършва най-бързо...и все в този смисъл са ми разсъжденията. Характерът е важен, а не красотата или парите.
Дори и да не беше красив, пак щях да обичам и уважавам човек като половинката си, ако имаше същия характер. Но фактът е факт - по-трудно би ме впечатлил първоначално и ако щеш първосигнално.