- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- помощ за матурата
здравейте ,матурата наблизава!!!!!Последният въпрос напълно съм го отпис но въпреки това риших да назубря за всеки автор по един универсален увод за всяко едно негово произведение та молботами е ако може накой да ми даде ако не за всички поне за някойъ такива уводи
ти добре си го отписал...ама носи най-много точки
И всъщност за кои автори ти трябва ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всъщност не е съвсем така - тестът ти дава 70точки, а темата е само 30.Първоначално написано от ghetto_superstar
за който и да е от авторите ще съм доволен![]()
и за 1 ден ще назубриш ЛОЛ
Направо си гениален![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
теоретично ...
15 автора- 15 увода (ако са много общи естествено) не е непосилно да ги научи за един ден
Toва, че ти не можеш, не значи, че другите не могатПървоначално написано от therichbitch
Напълно постижимо е.
но е мега тъпоПървоначално написано от victimofpain
![]()
ти се лашкай цяла годинапо кафенета и накрая зубри уводи като не може да си построиш сам![]()
Шапкарю .....
LOL, нали това казвам: НЕ е НЕпостижимо, защо ме цитирашПървоначално написано от victimofpain
![]()
и казваш същото, аз че мога да ги науча, мога (и целите теми), ама е тъп подход, с един увод назубрен нищо не става...
e да тъп е, но в крайна сметка всеки за себе си преценява какво да направи
Точно затова казвам , че това да има толкова достъпни теми по литература не е хубаво. Вместо да си седите на задниците и да учите и разсъждавате сами намирате нещо готово и премляно и го пишете дословно .
Ако дори половината от домашните които дават по бел ги пишеш сам няма да имаш проблем после да пишеш интерпретации и анализи .
Шапкарю .....
Ами в интерес на истината темите от нета не са хубави.Аз веднъж си направих експеримент.Написах една тема дословно от нета и ми я оцениха за 13-14 точки.Написах тема изцяло сама и имах 25...Тъй че смятай колко печелят тези дето зубрят![]()
печелят знания 0Първоначално написано от victimofpain
и атрофия на мозъка![]()
Шапкарю .....