.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

Кой спорт е подходящ

Искам да не се ограничавам в яденето.Да ям колкото искам и да ми е хубаво тялото.Следователно трябва да спортувам,но тук идва проблемът. Кой спорт е подходящ,тъй като съм висока 177 и не искам да заприличам на мъж.Дайте съвети.И въобще възможно ли е да ям всичко,което обичам и чрез спорт да ми е перфектно тялото?И тежа 65 кг.Много ли е за този ръст? А другия вариянт е да не спортувам,но да не ям почти нищо Способна съм,но ме е страх да не се стопят гърдичките,които мн си харесвам :d

П.С.преди имах мн хубаво тяло,което искам обратно.Но бях гимнастичка

Mи Народни танци.. получава се MНОГО красива фигура..
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Плуване 2 или 3 пъти седмично по 1-2км е най-доброто лекарство 1.во.. не усещаш как топиш килограми,а те изчезват със часове
    2ро.. Ядеш коооолкото искааш
    От личен опит го знам!

Не е хубаво да ядеш каквото и колкото си искаш, колкото и добре да изглеждаш. Помисли за здравето си и наложи някой ограничения. Иначе аз подкрепям плуването.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Тичане 2 пъти в седмицата и поне 1 път фитнес.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ Твърде малко е, Титинка.

Никой спортист не яде квото му падне! Спазват се режими за състезания, за форма, за сила и за кво ли още не. Никой спорт не е гаранция, че може да плюскаш на воля. Просто то не е здравословно!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^М да съгласна съм.Трябва и режим,не е казано че само с тичане и ще слабее и ще яде като прасе,то така ако става всички тва ще правим за да сме слаби и няма да ги има тея диети.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^М да съгласна съм.Трябва и режим,не е казано че само с тичане и ще слабее и ще яде като прасе,то така ако става всички тва ще правим за да сме слаби и няма да ги има тея диети.
    Да, права си.
    А и авторке - щеш не щеш, циците ше ти се смалят и от спорта, и от диетата! (В повечето случаи де. Макар че имам съотборничка в леката атлетика, която вади страшни бомби. (inlove) )

Супер фен Аватара на diksi
    Плуване!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами така като си висока можеш да тренираш волейбол (спокойно, и мен ме беше страх да не заприличам на мъж, но не стана така )
    Аз от една година тренирам волейбол и си топя килограми, стягам си тялото и си ям каквото, колкото и когато си искам. Когато си изкълчих глезена и спрях за 1 месец волейбола качих 4 килограма. Така че ти го препоръчвам горещо!!! Плюс това така ще се запознаеш с много повече хора, отколкото ако отидеш да плуваш (нищо против плуването нямам !!!)

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    + за плуването, поне три пъти седмично
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

;)

За мене най добре е плуването

Степ аеробика.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

аеробика
    inloveee

Голям фен
    Ами ...
    1. Килограмите не са ти толкова много
    2. Аз бях 64 кг. на височина 173 тогава ... отслабнах като ядях всичко, но тренирах много - коремни преси, обръч, велоергометър, скачане
    3. Имах големи гърди, а сега направо се стопиха ( както и да свалиш килцата, те пак ще се смалят ... няма как ... като отслабваш ти, отслабват и те ... все пак това също е кожа )

Айде успех ти пожелавам

аз съм за плуването

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Плуване 2 или 3 пъти седмично по 1-2км е най-доброто лекарство 1.во.. не усещаш как топиш килограми,а те изчезват със часове
    2ро.. Ядеш коооолкото искааш
    От личен опит го знам!

Зависи от фигурата,структурата.Внаши я клас има едно момиче,ходи на плуване и продължава да изглежда пълна ( 165см 56кг). Авторке в твоя случай не ти трябва диета (Строга) а само махане на сладкото и чипсовете + спорт

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    ^ Твърде малко е, Титинка.

Никой спортист не яде квото му падне! Спазват се режими за състезания, за форма, за сила и за кво ли още не. Никой спорт не е гаранция, че може да плюскаш на воля. Просто то не е здравословно!
    брееееей тренирала съм художествена гимнастика 4 години и съм яла каквото си поискам Винаги съм имала перфектна фигура,и сега даже след като не тренирам нищо,пак ям каквото си поискам и тялото ми е перфектно
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

^ Не може цял живот да плюскаш като прасе (без да спортуваш) и да си с перфектното тяло. Ще дойде момента, когато и вие ще качите кг....
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

всичко е до структура има хора който просто ядат каквото си поискат и не качват ...за съжаление не съм от тях , но не е правилно да се яде така , защото освен за фигурата трябва да се помисли и за здравето , а относно кой спорт е подходящ според мен ако съчетаваш няколко неща ще е най-добре примерно :аеробика , плуване и тичане точно от тях не мисля , че ще заприличаш на мъж дори обратното ще направиш тялото изваяно и хубаво , относно гърдите , ако започнеш много да отслабваш нормално е и те да се смалят ама все пак ще е предполагам съразмерно няма да изчезнат напълно успех дано да съм ти помогнала
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

^ А кво става след 25-30-те, когато човек още яде квото си поиска, знаете ли?
    Malty, не ти позволявам да ми противоречиш. Голямата гордост ли е, че нищо не тренираш? Познавам бивша балерина, която все още си е тогавашната фигура, без да спортува абсолютно нищо.
    Разберете, че с храната не трябва да се злоупотребява, квито ще гени да имате.
    И моят ген не ми повелява да напълнявам (слаби са ми роднините), но въпреки това спортувам от жизнената нужда да бъда дейна и активна.

Голям фен
    Не мисля,че плуването е добре за нея,защото с плуването се развиват мусколи по ръцете ! Аз съм за танците,от личен опит знам,че извайват много хубаво тяло,особено краката !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами или на плуване,или на народни/спортни танци..Или нещо,което тебе лично те влече
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Да не правя нова тема да ви питам... ако няма зала в града за плуване, какво мога да правя? Ходя на народни танци но не помага.. тоест от 1 клас ходя (сега съм 8 ) и не съм спирала.. но пак съм си пълничка.. мисля да почна да бягам 2 пъти в седмицата, да обикалям стадиона, но не съм сигурна дали ще ми помогне?! Моля ви дайте съвети (искам да ходя на плуване но тук, в моя град няма такава зала )

Цитирай Първоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
    Да не правя нова тема да ви питам... ако няма зала в града за плуване, какво мога да правя? Ходя на народни танци но не помага.. тоест от 1 клас ходя (сега съм 8 ) и не съм спирала.. но пак съм си пълничка.. мисля да почна да бягам 2 пъти в седмицата, да обикалям стадиона, но не съм сигурна дали ще ми помогне?! Моля ви дайте съвети (искам да ходя на плуване но тук, в моя град няма такава зала )
    Ще ти помогне, да.
    Ето едно доказателство на моята теория, че много зависи какви са танците.
    Ако е само по час на ден да обикаляш столче и да се кълчиш, наистина няма да има ефект.
    Ориентирай се към бягането. Така и в танците ще ти е много по-лесно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си