.

Виж резултатите на анкетата: Trqbva li roditelite da se barkat vav vrazkata na deteto si?

Гласували
12. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • razbira se

6 50,00%
  • ne

6 50,00%
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Trqbva li roditelite da se barkat vav vrazkata na deteto si?

Zdraveite!Tuk sam,za da saob6tq za moq problem.Imam si gadje ot 3 meseca,no roditelite mi ne udobrqvat vrazkata ni.I trqbva da se kriem,kogato izlizame,za da ne ni vidi nqkoi.E tova redno li e?Da ti se barkat v ne6tata?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    На колко годинки си?

Винаги трябва да ги слушаме.. те имат много повече опит и все някой съвет ще е полезен! Ама ако не удобряват,а ти много го обичаш.. продължи с него

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зависи защо не одобряват тази връзка..Също така си зависи и от годинките ти
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    1. Пиши на кирилица и си оправи заглавието, иначе ще ти заключат темата.
    2. Родители са преди всичко. Естествено че ще ти мислят доброто. Поговори с тях, кажи им че си имаш сериозен приятел, и дано те разберат. Все пак бъди приятелка с родителите си - не крий от тях, и така те ще ти имат доверие и няма да се наложи да се криеш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не трябва.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Зависи от много неща.
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    1. Пиши на кирилица и си оправи заглавието, иначе ще ти заключат темата.
    2. Родители са преди всичко. Естествено че ще ти мислят доброто. Поговори с тях, кажи им че си имаш сериозен приятел, и дано те разберат. Все пак бъди приятелка с родителите си - не крий от тях, и така те ще ти имат доверие и няма да се наложи да се криеш.
    + понякога тр да се бъркат понякога - не !!
    зависи от ситуацията .. ;]

Трябва естествено. Хаха,само че когато така нареченото ви 'гадже' ми изнасили или постъпи тъпо родителите ще ви трябват,нали
    Only u! <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кирилизирай темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си