- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Trqbva li roditelite da se barkat vav vrazkata na deteto si?
Zdraveite!Tuk sam,za da saob6tq za moq problem.Imam si gadje ot 3 meseca,no roditelite mi ne udobrqvat vrazkata ni.I trqbva da se kriem,kogato izlizame,za da ne ni vidi nqkoi.E tova redno li e?Da ti se barkat v ne6tata?
Винаги трябва да ги слушаме.. те имат много повече опит и все някой съвет ще е полезен!Ама ако не удобряват,а ти много го обичаш.. продължи с него
![]()
Зависи защо не одобряват тази връзка..Също така си зависи и от годинките ти
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1. Пиши на кирилица и си оправи заглавието, иначе ще ти заключат темата.
2. Родители са преди всичко. Естествено че ще ти мислят доброто. Поговори с тях, кажи им че си имаш сериозен приятел, и дано те разберат. Все пак бъди приятелка с родителите си - не крий от тях, и така те ще ти имат доверие и няма да се наложи да се криеш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не трябва.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Зависи от много неща.
Да обичаш значи да страдаш!
+ понякога тр да се бъркат понякога - не !!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
зависи от ситуацията .. ;]
Трябва естествено. Хаха,само че когато така нареченото ви 'гадже' ми изнасили или постъпи тъпо родителите ще ви трябват,нали![]()
Only u! <3
Кирилизирай темата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!