- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смотана работа ... не знам какво заглавие да напиша
Таааа нека и аз да се повъзмутя малко.
Днеска мен и няколко от моите съученици ни прибраха в районното (причината няма значение) и докато чакахме, някакъв чичко полицай дойде, представи се и ни вкара в една стаичка.Дадоха ни табелки с номерца и ни наредиха в редица после казаха, че ще има "разпознаване" (май така беше) някакъв го били ограбили и нас ни показаха като заподозряни, снимаха ни и т.н.Пък ние бяхме поради съвсем различна причина и не сме участвали в грабеж (!) и просто ми стана тъпо как заблуждават потърпевшото момче, че търсят грабителите ...
![]()
тааа .. пфф![]()
![]()
ПС:И утре успех на тези които ще се явяват на матура![]()
Give me the fucking keys, you cocksucker!
![]()
Grumpy old madman
А вие говорихте ли с нападнатия да му обясните?
Неее те не ни позволиха, казаха да мълчим и после го отведоха и не сме го виждали повеч.
заради външния вид е
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
да и по филмите съм го гледал, събират хора полицай и ги нареждат около заподозрения, ако е имало и друг с вас, просто са ви сложили като фон и ако " ограбения " посочи другото момче това е техния човекПървоначално написано от Raybeez
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Нас тримата и един мъж, който също чакаше за нещо, като свидетел.Първоначално написано от Raybeez
почвам да се отчайвам напълно от тая България...
И аз съм киснал в районното заради външния вид.... пък бях чист. Занимават се с не когото трябва...Първоначално написано от AutumnTears
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527