- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ви дойде ?
5ти клас
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
На 16, и бях изкукуригала преди това, на по-малката ми сестра да и дойде преди на мен, тежко го преживях. Безсмислено тежко. Нормално е.
На 15 в 8 ми клас но всеки се развива различно.Аз познавам едно момиче което и доиде в 2-ри клас.![]()
Какво толкова сте се впрегнали ? Това не е ЧАК толкова важно , поне според мен .А , иначе по темата ... на мен ми дойде на 12 .
Първоначално написано от alex4et0y
![]()
![]()
`only God can judge me!
На 11.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
11 :X
доста рано ... за мен ли4но тва е гадна работа и колкото по-късно-толкова по-добре
аз не се оплаквам 14 (добре е) ама сега 9 - 10 от тва ми се повръща ... като се сетя за малкото моми4енце и т.н.
![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
6 клас .. тоестт .. на 12![]()
![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
na 12 [6-ti klas] :P
5 клас
Просто аз
Може да си бременна ако не си се пазила кът хоратаПървоначално написано от beatiful
по темата: на 16 и половина съм и още не ми е дошло![]()
пс сериозно, първата ми еякулация беше 8ми клас със сигурност, може и малко по рано да е била![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
5 клас през зимата
лятото преди 5 клас![]()
КИРИЛИЦАА!!!Първоначално написано от Izzi