- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Настроението преди матурите
абе на нас задачите що не ни ги казват както на тях темите ...Първоначално написано от SunSmile
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Е специално за матурата по БЕЛ не са нужни кой знае какви знания, изключая това да си прочел произведенията.Повечето от въпросите изпитват езиковата ти култура, а не знания.А точно тази езикова култура би трябвало да бъде придобита още преди гимназията.Тъпо е в 12ти клас да се сетиш, че не знаеш елементарни правила и все пак, ако не си чак толкова малоумен да решиш да ги научиш...Тъпо е, смешно е, матурата да ти е мотив за да не останеш неграмотен..Първоначално написано от DimovB
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
голяма шепа ще да е, някъде четох за 37.. правете си сметка колко университета има в България, които даже не сме чували, и как сульо 'n' пульо става висшист.Първоначално написано от DimovB
Че то винаги си има такива университети, пред които и едно магаре да вържеш и то ще вземе диплома...
Малко безсмислени ми се виждат матурите. Вече има хора, които на 100% ще влязат в желаните университети с отлични оценки от предварителните изпити![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
абе, не е на 100%.. имам отлична оценка на предварителен, но дипломата ми не е отлична.. нали се сещаш, че пак този и онзи ще дойдат от села и паланки с 6.00 диплома без да са влизали много-много в часове, за знания да не говорим. матурата - преписана/купена и хоп - изместват ни.Първоначално написано от SunSmile
Ако са толкова трудни колкото ги искате, ще трябва по-голяма част от вуз-овете да приемат с тях, което значи по-малка печалба от собствените им изпити. Всичко е навързано.Първоначално написано от Raybeez
Нека стават висшисти с аграрските им специалности.Първоначално написано от plmn
А иначе с тарикатлък си влиза всеки и навсякъде, дори и в най-елитните.
Искам матура по всички предмети!!! и след всеки клас! и междусрочни ако може
![]()
Не знам, имам 364 дни до моята матура. Аз и държавни изпити, сумати кандидат-студентски, работи, щуротии.
Яд, ме е,че ви се падна "Дядо Йоцо гледа", сега шансът да се падне и на нас е много малък, нищожен...
Искам Вазов или Ботев.
Наистина матурите колкото са безсмислени, толкова са и необходими.
А относно талисманчетата... или знаеш материала, или не знаеш нищо. Не мога да очаквам на такъв важен изпит на някаква монета,герданче,гривничка, ашка,медальонче,етц все едно звездите ще ми ги говорят правилните отговори.
Падна се "Левски".
Audio ergo sum
А, така ли, объркала съм се нещо.
Ама щото братовчедка ми вчера говореше нещо за Дядо Йоцо, пък явно измежду въпросите може да е имало нещо за това произведение..
Ся ще си я дръпна матурата, да е разгледаме![]()
Така е! Мен за това ме е яд! Има 2 техникума, в които всичко е корупция... не могат да си напишат имената с печатни букви, а имат 6.00 на матури и 6.00 дипломи...Първоначално написано от plmn
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Чери, това с талисманчетата и ритуалите примерно си е просто някаква символика...и идеята е да ти донесат късмет, ти къде ги отнесе нещата :Р
Да, така е, то и аз се изразих едно криво.
Пък най-много да ти носят някакво успокоение и вяра в собствените ти възможности, щото с нерви и безверие на матура-трудно.![]()
Както и да е, аз сега я "прелиствам".![]()
Първоначално написано от cherinka
мм, разгледай я и сподели мнение
аз имам 2 грешки на лит.въпроси от 12ти клас
от къде мога да истегля матура по руски?
намерих само в помагало, пък ми иска код![]()
http://pomagalo.69mp3.eu/ само ти трябва регистрацияПървоначално написано от antiWHAT
кво стана?как ви се сториха матурите??
Матурата по биология беше супер лесна и готина)) Не мога да повярвам,че има нещо по-лесно от миналите години.
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
практическите задачи по география бяха супер сложни , поне за мен !
някой да има отговорите ?
I am what I am !!!
аз съм доволна от матурата по английски![]()
Отговора на исторически ми хареса, но си имаше доста труднички въпроси. Картинката също беше забиваща.
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
по коя тема писаПървоначално написано от Briseis
![]()
по втората
но и двете теми бяха малко...тъпи