- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разкажете за най - голямата ви секс фантазия ...
Да си хвана 3ма на морето и да го правя с тримата на скалите или на плажа докато някоя приятелка гледа и се кефи![]()
Ууу,ши 'зема нейната фантазийкаПървоначално написано от Alzbeta
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
И пясък в дупетоПървоначално написано от billyana
![]()
Аз бих искала секс сред природата, например на плажа през нощта - би било яко. Или на място, където някой може да те види, но все пак вроятността да не е толкова голяма.На маса или бюро ... Във влак също, но разбира се да няма никой в купето. И още такива нестандартни места.
От доста време си мисля за нещо по-различно в сека, като място, но честно казано не сещам за нищо по-екстремно и коренно различно.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Значи аз винаги съм искала да е в няква тоалетна и мн грубо !![]()
Да имам мн момичета (10-15) в една стая .. и да клецам която и колкото си поискам .. звучи смешнмо нали>
Абе ти почнал ли си още да си биеш чикий?Първоначално написано от KpacuMup
С толкова момичета в една стая просто ще ти изцедат силите!Ще те откажат от секса!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Под душа с 3-4 руси готини какичкиайде от мен да мине 5...с пиянаа и другите поддушни изкушения (не ми гледайте годините плз) а може и във ванаа със сметана
![]()
Първоначално написано от ladykeisy
+1
анален секс с грозно и скромно момиче.
1: Момичето да ми завърже с белезници ръцете и краката за леглото и после да си прави с мен квото си поиска, да си търка всички интимни части в устните ми, абе тя трябва да е господарката, а аз да съм роб
2: На плажа или в гората и да вали адски порой и цялата да е мокра от главата до петите ииии... аре стига, нещо се вдъхнових много![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
1в1 на терасата на крайбрежна (лятна) къща, а навън да вади ситен дъжд. Ако и къщата е на скали, а долу вълните се разбиват в тях би било просто перфектно.![]()
в някоя библиотека "случайно" намерили Кама Сутра-та![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хлапе, по-кротко.Не ти отива.Първоначално написано от alex4et0y
По темата: Сетих се да добавя нещо, което не е фантазия,а лесно осъществими факти - на морето(на 1.5 дълбочина, където има хора) ,на верандата, в зоопарка, на мост с красива гледка, в асансьор на висока сграда....
Да обичаш значи да страдаш!
По-точно някъде където могат да ви хванатПървоначално написано от ladykeisy
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Секс с мъж, приличащ на секси монтьор, точно на ръба на огромна скала и надолу да стръмно и каменисто, като Гранд Каньон.![]()
Или груб секс с двама мъже, единият отпред, другият отзад да ме дърпа за косата.
Второто никога не бих го направила, въпреки че ми е фантазия. Някои фантазии са прекалено груби и подбиващи самочувствието и не трябва да се случват.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
На 30.06. пред всички с най-готината мацка в училище![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
В някое мотелче далече на някой второстепенен път. Да бъде празно и ние да сме на най-горния етаж. Тя да бъде с белезници на краката и ръцете. Да бъде руса и да прави всичко което искам(анален, орален, вагинален...... чакай, чакай това беше подаръка ми за рождения ми ден
![]()
![]()
![]()
![]()
Badabumbaaa
ауу в някой асансьор на който стените му да са прозрачни и да е извън сградата и вс да ни вийдаат![]()
Отдалечен остров пълен само с женски разгонени островитянки![]()
Русото дразни ..... черното празни!
Заседнал асансьор.. 8 часа чакане.. на момичето и става студено и се доближава до мен.. през това време си говорим.. изведнъж асансьора се разклаща, тя е върху мен, почва страстно целуване и след това бавно разсъбличане.. върху мен е, и почва страстен секс..
мммм това за асансьора ми харесва...отговаря на някои от моите идеи..само че асансьорите засядат принудително понякога![]()
... иначе ми се върти идея за някой киносалон...
Kogato nqmash tova koeto obi4ash,trqbva da obi4ash tova koeto imash...
с една моя приятелка (много е палава) да я възбудя много и да я накарам да прави каквото си иска с мен
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Силен дъжд, гръмотевична буря в някоя палатка на брегаа [sun] ! Обичам всичко да ми е мокроо.. и друго - в киносалон, докато другите хора гледат втренчено екшън..или в пробната на Адидасаа .. ;D ииииии...във вана..или между току що измъкнати от пералнята чаршафи, постлани върху леглото..!![]()
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
цЪкниПървоначално написано от KpacuMup
Нали каза, че е смешно![]()