.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Я пак за последното??Кво а въпросния човек направо да дойде с камера а??
    И аз тогава не ви ли го предложих??
    не помня да си ми предлагал да ни гледаш ..
    wtf??? аз се опасявам, че някой от вас 2мата ще ми предложи ти ми викаш:
    не помня да си ми предлагал да ни гледаш. е no comment
    ше предложиме на някой друг, не се притеснявай

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Да си хвана 3ма на морето и да го правя с тримата на скалите или на плажа докато някоя приятелка гледа и се кефи

Цитирай Първоначално написано от Alzbeta
    Да си хвана 3ма на морето и да го правя с тримата на скалите или на плажа докато някоя приятелка гледа и се кефи
    Ууу,ши 'зема нейната фантазийка
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от billyana
    В палатка на брега на морето . А навън гръмотевична буря ..и ще отвее палатката. Навсякъде е мокро и има морски пясък , но това никой не го забелязва. На 2 мили наоколо няма жив човек... :
    И пясък в дупето
    Аз бих искала секс сред природата, например на плажа през нощта - би било яко. Или на място, където някой може да те види, но все пак вроятността да не е толкова голяма. На маса или бюро ... Във влак също, но разбира се да няма никой в купето. И още такива нестандартни места.
    От доста време си мисля за нещо по-различно в сека, като място, но честно казано не сещам за нищо по-екстремно и коренно различно.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Значи аз винаги съм искала да е в няква тоалетна и мн грубо !

Да имам мн момичета (10-15) в една стая .. и да клецам която и колкото си поискам .. звучи смешнмо нали>

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от KpacuMup
    Да имам мн момичета (10-15) в една стая .. и да клецам която и колкото си поискам .. звучи смешнмо нали>
    Абе ти почнал ли си още да си биеш чикий?
    С толкова момичета в една стая просто ще ти изцедат силите!Ще те откажат от секса!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Под душа с 3-4 руси готини какички айде от мен да мине 5...с пиянаа и другите поддушни изкушения (не ми гледайте годините плз) а може и във ванаа със сметана

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Грубо и в същия момент нежно,бързо,бавно,с много страст,мръснишки погледи,драскане,хапане,це увки,Обич.... Нормални неща
    А да...да е примерно някъде сред природата,с хубава гледка и да има всеки момент възможност да ви видят...

+1

Фен
    Град
    Sofia
    анален секс с грозно и скромно момиче.

Супер фен Аватара на storex
    1: Момичето да ми завърже с белезници ръцете и краката за леглото и после да си прави с мен квото си поиска, да си търка всички интимни части в устните ми, абе тя трябва да е господарката, а аз да съм роб
    2: На плажа или в гората и да вали адски порой и цялата да е мокра от главата до петите ииии... аре стига, нещо се вдъхнових много
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    1в1 на терасата на крайбрежна (лятна) къща, а навън да вади ситен дъжд. Ако и къщата е на скали, а долу вълните се разбиват в тях би било просто перфектно.

в някоя библиотека "случайно" намерили Кама Сутра-та

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Йебанйе, с пофръганйие и скубанйие. Гацо Бацов
    Хлапе, по-кротко.Не ти отива.
    По темата: Сетих се да добавя нещо, което не е фантазия,а лесно осъществими факти - на морето(на 1.5 дълбочина, където има хора) ,на верандата, в зоопарка, на мост с красива гледка, в асансьор на висока сграда....
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Пловдив,Кичука
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Йебанйе, с пофръганйие и скубанйие. Гацо Бацов
    Хлапе, по-кротко.Не ти отива.
    По темата: Сетих се да добавя нещо, което не е фантазия,а лесно осъществими факти - на морето(на 1.5 дълбочина, където има хора) ,на верандата, в зоопарка, на мост с красива гледка, в асансьор на висока сграда....
    По-точно някъде където могат да ви хванат
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Град
    in the reality : )
    Секс с мъж, приличащ на секси монтьор, точно на ръба на огромна скала и надолу да стръмно и каменисто, като Гранд Каньон.
    Или груб секс с двама мъже, единият отпред, другият отзад да ме дърпа за косата.

Второто никога не бих го направила, въпреки че ми е фантазия. Някои фантазии са прекалено груби и подбиващи самочувствието и не трябва да се случват.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    На 30.06. пред всички с най-готината мацка в училище
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

В някое мотелче далече на някой второстепенен път. Да бъде празно и ние да сме на най-горния етаж. Тя да бъде с белезници на краката и ръцете. Да бъде руса и да прави всичко което искам(анален, орален, вагинален ...... чакай, чакай това беше подаръка ми за рождения ми ден
    Badabumbaaa

Повече от фен
    ауу в някой асансьор на който стените му да са прозрачни и да е извън сградата и вс да ни вийдаат

Отдалечен остров пълен само с женски разгонени островитянки
    Русото дразни ..... черното празни!

Заседнал асансьор.. 8 часа чакане.. на момичето и става студено и се доближава до мен.. през това време си говорим.. изведнъж асансьора се разклаща, тя е върху мен, почва страстно целуване и след това бавно разсъбличане.. върху мен е, и почва страстен секс..

мммм това за асансьора ми харесва...отговаря на някои от моите идеи..само че асансьорите засядат принудително понякога
    ... иначе ми се върти идея за някой киносалон...
    Kogato nqmash tova koeto obi4ash,trqbva da obi4ash tova koeto imash...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    с една моя приятелка (много е палава ) да я възбудя много и да я накарам да прави каквото си иска с мен
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Силен дъжд, гръмотевична буря в някоя палатка на брегаа [sun] ! Обичам всичко да ми е мокроо.. и друго - в киносалон, докато другите хора гледат втренчено екшън..или в пробната на Адидасаа .. ;D ииииии...във вана..или между току що измъкнати от пералнята чаршафи, постлани върху леглото..!
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

Цитирай Първоначално написано от KpacuMup
    цЪкни

Нали каза, че е смешно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си