.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Майка ми си е официално нимфоманка и имам чувството, че се предава по наследство, но аз съм си моногамна. Сутрин, обед и вечер секс, а през останалото време орална любов.

А не ти ме закопа,кой ти е партниора нека каже някоя друга случка
    Момчетата повече няма да пишат поговорих си с тях,ще си се вихрят дтугаде.
    Извинявам се ако са казали нещо и са засегнали някой.

аФтоРе иБъЪсИи яКиЯ аФаТарР

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Град
    ДжойнтЛенД
    абе нимфоманката си е нимфоманка
    One 4 the money , two 4 the show

Цитирай Първоначално написано от kuler
    Форума не е за коли,спрете да питате!!!!
    Ако имаш 120К идваш и купуваш,пуснал съм обяви на доста места може там да четете,аман от малоумници,джипа аз го карам аз го удрям аз му сипвам,само аз не го купих.....ДОВОЛНИ!!!!!!!

По темата,ти ставаш за един път (c0ci)

Ако карам тоя джип и за 1 път не става.Ама ти го караш на картинката затова става за 1 път )

Цитирай Първоначално написано от baatko
    Цитирай Първоначално написано от kuler
    Форума не е за коли,спрете да питате!!!!
    Ако имаш 120К идваш и купуваш,пуснал съм обяви на доста места може там да четете,аман от малоумници,джипа аз го карам аз го удрям аз му сипвам,само аз не го купих.....ДОВОЛНИ!!!!!!!

По темата,ти ставаш за един път (c0ci)

Ако карам тоя джип и за 1 път не става.Ама ти го караш на картинката затова става за 1 път )
    Здравей тъпи ми приателю,Както написах не съм го купил аз,но го карам,имам и няколко други автомобили,но тука не е форум за коли че да обяснявам,айде сега като си голям мъж искаш ли една среща да си направиме е така по едно кафе да изпиеме,може да добиеш друго мнение за мене...а какво ще кажеш?

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    аФтоРе иБъЪсИи яКиЯ аФаТарР
    Баце аз си падам по Мерцедес,но като са казали хората дават ли ти зимай ,Имам приател иска да вкарва в България SLR Brabus,знаеш за какво чуда става въпрос,ако го вкара до 6 месеца както му е обещано,ще го поснимам да му се порадваш и ти

П.П-ама найстина форума не е за коли и става прекалено много спаменето,за тези въпроси пичове давайте на лични,а не тука кой да се прави на мъж,кой да покаже радоста по колите,и аз съм мъж харесвам колите,но тези разговори ги пазя за автофорумите...съобразявай е се поне с това!

Така и така вече ми се развали темата от тъпанара...
    baatko ,видех те колко си мъж...само ми прееба темата,ако иамш някво тъпо обяснение защо не ми отговори тия дни,пиши на имейла ми,си направиме срещата и да ти ушия шамара,затова че много ти знае устата!

Не те знам на колко годиниси,но имаш супер комплексарско поведение,да кажеш това за момичето...аман от задклавиатурни играчи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си