- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спах с приятел...
Проблема ми е следния:преди известно време спах с един мой много добър приятел.Но сега имам чувството, че взаимно се избягваме..не говорим за това.Незнам какво да си мисля...?От друга страна понякога подхожда към мен с такава страст...и така от време на време стават някакви ''грешки''и след това просто не се говори за тях и се правим все едно нищо не е станало...по всеобщо мнение той е влюбен е мен откакто сме се запознали...но незнам....просто незнам какво да правя...имам нужда от помощ...
П.П.Спали сме заедно само веднъж...
Поговори с него за това дали има чувства към теб, какво иска - само секс, връзка или както американците му викат friends with benefits. Ако има чувства и си знаела, си направила огромна грешка да преспиш с него, ако го харесваш само за приятел. Не разбрах само ти какво искаш от цялата тази работа ?
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Първоначално написано от mech0
ХаХаХа това ме уби чесно![]()
![]()
![]()
Ами там е работата... имам си сериозен приятел от близо 10 месеца... но мисля че бих го оставила заради това момче.. обаркана съм незнам дали изпитвам към него само приятелски чувства или нещо повече... как да го обчсня... определено ми пука за него....
Имаш сериозен приятел, ама може би би го изоставила заради това момче? Да ти имам сериозността...пикла.
А по темата - говори с момчето и се разберете кой какво иска и кой какво чувства и кой какво може да даде, за да няма после излъгани. И тогава си решавай какво да правиш.
защо парво не реши какво чустваш тогава да пускаш такава тема ?!
ГОВОРИ С НЕГО !
Работата стана страшна вече. Ти когато спа с въпросното момче ходеше ли със сегашния си приятел, той знае ли за тези неща ?Първоначално написано от sosowhat
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Нещо не ти се връзва май, а? .. Сериозен приятел си имала, но можела да го остави, заради някой, към когото не знае какво чувства?! ... Я се вземи малко в ръце! ...... Сериозна връзка знаеш ли какво е? Ако приятеля ти знае, сигурно я описва с думата ДОВЕРИЕ. Поне това е основата, нали?
По-добре остани сама за известно време, докато решиш какво искаш. Кажи на приятеля ти, че ти трябва време.. През което реши какво искаш изобщо, защото нито е хубаво да залъгваш "сериозния" си приятел, нито да правиш "грешки" с друг.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз преспах с една моя приятелка 2 пъти иииииииии нема никав проблем . Тъпото идва от там , че тя си има приятел сега и като се видиме е некво кофти![]()
Човек трябва да разграничава приятелство,секс,любов,раб та... Тези неща не се смесват,защото стане ли,се получава една невероятна бъркотия,от която излизане няма или ако има е с много проблеми,сърцераздирателн сцени и т.н.
Да обичаш значи да страдаш!
Не очаквах, че ще понеса толкова нападки... но нека ви отговоря...
tisho21 - Благодаря за определението ''пикла''.Аз не отричам, че съм малка, но ако ти си толкова голям какво правиш във форум предназначен за тинейджъри..?
А що се отнася до приятеля ми, незнам аз го наричам сериозна връзка... за мен е сериозна, поради пеодължителността и и имайки предвид каква е ситуацията...
Проблема ми е там, че не съм сигурна какво искам... до голяма степан ме е страх, че ако тръгна да говоря с него... може да загубим и малкото останало приятелство между нас...Знам, че избягването на проблема няма да доведе до решаването му но... Просто съм объркана и си мислех, че тук ще има хора, които да си изкажат мнението... да ми дадат някакъв пример... или може би просто имах нужда да споделя с някой...Нещата са по-объркани отколкото ги предствих, но не мисля ,че имате нужда да ви натоварвам с всички подробности... просто дадох информацията отгоре отгоре.Признавам, че може да си противореча... но аз съм страшно объркана... никой от вас ли не е имал момент, в който просто да не знае какво да направи...
Попитай го директно какво иска .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
tisho21 - Благодаря за определението ''пикла''.Аз не отричам, че съм малка, но ако ти си толкова голям какво правиш във форум предназначен за тинейджъри..? Ами помага на малки заблудени момиченца като теб(не че аз съм он най-големите, но поне не съм несериозен) а иначе един ден няма да излизаш от вас нито със "сериозния" ти приятел нито с когото и да е и си изясняваш чувствата, но самия факт, че си изневерила подлага на изпитание "сериозността" на връзката ти!
sosowhat аз така като гледам отговорите по темата, почти от всеки си получила съвет, какво се оплакваш? Да, има и много нападки, но напълно заслужени. Имаш сериозна връзка, а се чукаш с друг и правиш грешки от време на време. Ебем ти сериозността... Ти моя отговор сигурно си спряла да го четеш стигайки до думата "пикла". Ако искаш прочети и по-нататък, дал съм ти мнение и съвети. А относно какво правя във форума - виж ми ндатата на регистрацията и броя на мненията. От време на време го преглеждам, още по-рядко пиша.
тези "грешки" са ми безкрайно познатизависи колко силно е приятелството ви само ти си знаеш какви точно са отношенията ви. Изпадала съм в такава ситуация с тази разлика, че разума надделя и не се стигна до секс. Сега имам сериозна връзка с човек,когото обожавам, но страстта м/у мен и другото момче си я има просто не и даваме воля НИКОГА! Ти сама трябва да прецениш дали връзката ти /10 месеца/ е по-важна от авантюра с евентуално неизвестен край и риск да изубиш 2 важни момчета в живота си на този етап
успех и да пишеш ако има нещо форума е за това, нападките са ненужни и напълно безполезни /лично мнение, нищо към никого
/
Та ти не знаеш какво искаш бе момиче?! То всичко си е за теб, ти си решаваш за себе си нали?! Изясни си какво искаш, а не ни питай нас да ти кажеме какво искаш...![]()
![]()
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)