- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ИМАМ НУЖДА ОТ ГОЛЯМА ПОМОЩ!
хора моля ви помогнете ми нещо ми стана с facebook-а и ми излиза едно съобщение Вашият акаунт е бил използван скоро от място,което не ни е познато.Заради вашата сигурност,моля проверете скорошната си дейност ,за да сте сигурни,че никой не използва акаунта ви във Facebook.
Ще ви отнеме няколко секунди, за да разгледаме вашата активност. Първо ще ви попитаме няколко въпроса, за да потвърдим, че това е вашия профил. (Ако разпознаем компютъра ви, ще можете да пропуснете тази стъпка.).И на 2-ра стъпка трябва да ми показва снимки и аз да разпознавам хората,обаче на мен не ми излизат.А мога да го правя този "тест" на 1 час само!Моля ви помогнете,как да излизат снимките или ако има някакъв начин да избегна всичко това !!!!
МОМИЧЕ!
За по-сигурно смени си паролата.....Първоначално написано от cookie_master
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
проблема е че не мога излиза ми това и само един бутон изход и нищо не мога да направяПървоначално написано от Valento
![]()
МОМИЧЕ!
Fuck...а някъв бутон или връзка с екипа на сайта...сега ще вида как можеш да се свържеш със екипа на сайта да ти отстранят повредата , а на майла нямаш ли някво писмо за някви напътствия за отстраняване на това?Първоначално написано от cookie_master
ето : http://prikachi.com/files/1582759K.jpgПървоначално написано от Valento
МОМИЧЕ!
Ми "продължи" и си го Възстанови акаунта...
имах точно проблем с възстановяването,но се оправихПървоначално написано от Valento
мерси все пак![]()
МОМИЧЕ!
Първоначално написано от cookie_master
Кажи как се оправи, че на друг човек като му стане така ипотърси, да намери твоята тема![]()
Lexynnka