- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потни жлези.
е как да е има раздвоение на личността в много тежък стадий щом вече и пола си мениПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от elvenqueen
емм хубаво де, не се притеснявай, бях чувал за одорекс може да ти помогне, пробвай![]()
![]()
ей дришльо трай там и не обиждай а ако темата е ебавка то само по тва личи манталитета ти хаха ще ми е смешно след време като започнеш да праиш секс (тоест след 5 години щото май си на 9-10 год) да ти се случи тва дето описаПървоначално написано от elvenqueen
не казвам че ще ми е кеф а ще ми е смешно
отивай да си пиеш nesquick-a и лягай мама да те завие и не се страхувай от тъмното не хапе![]()
хаха смешкааа!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Бананчирелоад виж снимката която реапер93 постна !
аааа земиии май си е гей наистинаПървоначално написано от fear4o
![]()
![]()
![]()
![]()
мий си ташаците по често то нестава само с чешане
Exorcism !
Вие малоумни ли сте ? Явно да. Иначе щяхте ли да се хванете ? Аз (момиче съм) и гаджето ми (той е момче) решихме да се изгъбаркаме с вас. Не очаквахме да приемете темата чак толкова на сериозно. Ахахахаха! Жалки люде сте. И двамата използваме този профил. И да, аз (момичето) харесвам мъжки задници.Ае, FA Q!
Айде. Сега е ваш ред. Нападайте ни, че решихме да се позабавляваме с умници като вас, които си мислят, че знаят много (и може би е така при някои, но определено не при всички). Отричайте, че темата не е ебавка, наричайте НИ гей.Ние ще продължим да се хилим като за последно.
![]()
Първоначално написано от banan4ireloaded
Така ли ? Ние да не обиждаме, а ти да ? Жалък тип си.
Защо ли мисля, че ти си 1 дебеланка която няма какво да прави и няма и гадже дори, а е седнала с нейната глупава приятелка която е слаба и грозна като баба яга...Да се "забавляват"
Ахахаха! Още един от "умниците". ЙЕС, БЕЕЕЕЕЕЕ! ЙЕС! ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА!Първоначално написано от baatko
Абе много ти/ви се чудя защто не вземеш/вземете да се научиш/научите малко на граматика??А иначе нали знаеш колко ни боли нас че темата е ебавка??Ние се посмяхме достатъчно докъто ти/ви четем тъпите мнения!Първоначално написано от elvenqueen
Питай когото искаш всички се напикахме от смях докато четем как някво лапе се опитва да се прави на интересно!
Айде потната кралица и гаджето и да замлъкнат, защото изглеждат все по-смешни в очите на другите!(това е съвет!)
И не можах да я/ги разбера, с тва FAQ, кво иска да каже?Първоначално написано от fear4o
![]()
FAQ
Fuck you ама се опитва да се прави на оригинална! Много зомбирани геймъри има в тоя форум!
Знам, че тва искаше да каже, ама FAQ значи другоПървоначално написано от fear4o
![]()
Шшшш тва никой не го знае!Недей да й/им издаваш тайната, че вече няма да е/са толкова "интересни" и "оригинални"!
aбе дърта я се осъзнай малко bittе!Първоначално написано от ef4etyYy