- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Матура по математика 2010
 Отговор в тема
 Отговор в тема

кво направи там?Първоначално написано от DoomShadow
в коя зала беше?
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Любен Каравелов ама не ми се говори но бях и доста притеснена
все пак това е университета на мечтите ми
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
е няма нищоПървоначално написано от HexGirl
то точно притеснението е голям фактор, но има и редовни испити, спокс

На мен т'ва ми е надеждата

Аула номер 1. уж реших сичко, но сгафих няколко задачи от чиста глупост и имам 5.25Първоначално написано от PIF

Само ще споделя 2 от общо 6 сбъркани задачи, да ви поразвеселя и да се посмеете
1. нормално уравнение. само да се намери дискриминанта и корените и аз ги намерих и оградих по погрешка другия отговор, но немоье се корегира ...
2. на наи обикновенно ирационално неравенство забравих да обърна знака, защото основата беше по малка от единица и оградих в бързината другия отговор

ужассссс

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
абе имаше ли в залата ви на последният ред една супер възрастна жена и тя кандидат-студентка
иначе аз много се излоших, ама другият път повече...
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.

ти колко изкара ?Първоначално написано от PIF

ами то беше мега голяма зала и вътре фулл. много много не съм ги оглеждал, но не си спомням да е имало такава жена. спомням си че на 4ти ред някаде имаше някав пич сигурно поне на 25 - 30.
другите се бяха дванедесеттокласнички
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Да и аз бях в Свищов. даже засякох ПИФ.
Доволна съм, но може и повече на следващия.
Странно, че ме гледаха като луди родители и други 9може би) колеги като излязох и казах на наште, че не е било трудно
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...

за някой трудно - за други не. въпрос на подготовкаПървоначално написано от SunSmile

обаче забелязах че няма анулирани работи на предварителните. има обаче доста хора който не са дошли а са си платили таксата 50 леватва немога да го разбера

луд да съм, пак няма да го направя и ще ида
те бяха мн близки с изпита в УНСС
а друг вариант е, ако са били сигурни в друг университет вече и да са решили да не дават още пари да ходят на тоя
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти

да съгласен съм, ама щом са ги вписали в графика за изпитите значи те преди по време на записването са ходили и са платили 50 лева за изпит + пари за ходене до Свищов. Каква тогава е логиката да не идат ?Първоначално написано от SunSmile

Може електронно да са се записали...
няма логика...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти

между другото понеже аз бях в залата с най-много хора и там квесторите питаха дали някой от залата не се е записал електронно, защото ако е така трябвало да попълни някаква допълнителна бележка че се е явил и нито 1 не се обади, че се е записал електронно. всички лично са ходилиПървоначално написано от SunSmile

Тогава не ги бъркат тия 50 лева...
И мен не ме бъркаха за втория изпит в УНСС и не исках да ходя, но майка ми настоя. Пък и исках да се разходя по магазините, а не толкова да ходя на изпита
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
бате, т'ва е като задача за откриване на елементарни грешкиПървоначално написано от DoomShadow
//извинявам се за Офф-а
и все пак - матурите по математика от '08 и '09 трудни ли ви се сториха?
госпожата ми по Математика от миналата година ходина някакво обучение и каза, че матурата тази година ще бъде по- лесна от миналогодишната
А за комбинаториката .. пфф трябва просто да мислиш логично .. 'щото като миналата година тъпата задача с телефонния номер, дето я бяхме омазали едно 90%

`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

ами матурата от 2008ма си я биваше тоест и трите щото имаше 2 през май и поправка през септември. Но през 2009та беше отврат. Всички даскали и преподаватели казаха че е била в пъти по трудна, а и на мене лично ми се стори по трудничкаПървоначално написано от Sham

ох
днес пак се зомбирах с задачи и спирам !
Квот такова ако ме скъсат септември пак
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
успех на математиците утре.
ще се разпиша в темата, като мине матурата.
Стига толкова, че... overdose. Ще е каквото стане!
Успех на всички!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти

Успех на всички утре
:P
Успех на всички утре!
И няма какво да кажа, освен че ви се възхищавам преди всичко за смелостта, а след това и за знанията, които явно са достатъчни за да изберете математикато като втора матура!
Успехи и лесни задачи утре!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Уф, досега решавах задачи от комбинаторика, и се чувства малко по-сигурна. Успех на всички утре!
аз пък пожелавам интересни задачи и който може, с кеф да си ги реши!)
Успех и от мен на всички утре. Няма да се плашите , знаете си всичко, отивате за 6.00

`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта