- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чудя се..
дали да не си прасна един червен цвят на косатаПонеже имам треса и е черна ще съм мноооооого интересна с червена коса и черен удължител, ама..
много се чудя дали ще ми отива червено
![]()
моя милост
Имало едно време..
Ще ти отива със сигурност, но според мен така си си супер.
Ще ти отива,но внимавай какво червено изибраш,защото аз преди 1-2 седмици станах РОЗОВА![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не разбирам много от бои, но не съм сигурна дали ще ти хване от един път тая боя, защото ти е доста тъмна косата.
ти да ме беше видяла миналия месец- нещо беше объркана цялата серия на велатон. купувам си черна, боядисвам се и излизам от банята ОРАНЖЕВА! ама такова гадно рижаво, циганскоПървоначално написано от billytalent
![]()
Имало едно време..
Познато ми е хах и през това минах,иначе така както си го измислила ще е интересно,аз съм била от едната страна червена,а от другата черна,това ми е любимата комбинация за цветове на косатаПървоначално написано от YouMakeMeSmile
Ще ти отива, но както казаха по-нагоре зависи от червеното.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
наистина ще стане прекрасно![]()
![]()
![]()
Смехът е заразен. Бъди преносител!
тресата ти от естествен косъм ли е?според мен и по-добре да си останеш така-първо,че няма да хване от първия път,второ,че много ще ти се изтощи косата![]()
а знаеш ли сколко мъки ще добиеш червено?
не си мисли , че само с боята отгоре ще стане![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Недей.Така си супер.Наистина докато стане хубаво червено, ще минеш през огроомни мъки, а и ще е супер зле за косата.Та, недей.![]()
Big or small, lies are lies!
Ще ти отива тъмно червено,но не се прави така си хубава.![]()
ннетака си добре !
Според мен не си изтощавай косата излишно, и без това така си перфектна.![]()
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
не се боядисвай червена.. а пък и както ти казаха горе ще имаш ядове с това боядисване предполагам.
Косата ти е много хубава,гъста.И според мен освен,че ще я развалиш и няма много да ти отива,така си най-добре!![]()
Only u! <3
Ми да и то много стига да е някво тъмно червено.Супер ще ти стои но наистина имаш хубава коса и ще си я развалиш + някои казаха че може да не ти хване боята заради тъмната ти коса.Напълно е вярно така че не очаквай от пърия път голям ефект.
Трябва да се обезцветиш,иначе нищо няма да стане.Ще ти хване само ако са ти излезнали корените например
Първоначално написано от CupcakeMonster
Humans need fantasy to be human.
След 7-8 месеца, като ти писне червеният цвят, ще има да чакаш да покриеш оранжевите кичури. Ако е някаква моментна прищявка недей да се боядисваш, защото не е приятно после. Аз лично съжалявах, което естествено не е гаранция, че и ти ще съжаляваш.![]()