.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Въпрос за матурата

Здравейте всички. Могат ли да ми анулират матурата затова, че съм задрасквал някои думи и изрази при писането на темата

В инструктажа,който ни четоха пишеше,че е забранено да се драска.Като сбъркаш нещо трябва да го сложиш в скоби.

Голям фен Аватара на cveteto64
    Аз лично не си спомням да са казали , че сгрешеното трябва да е само в скоби, а ето и какво открих от инструктажа как трябва да се попълва матурата:

- Запознава се с указанията за работа с изпитния вариант, листа за отговори и свитъка за свободни отговори. Указанията са в началото на изпитния вариант;
    - В началото на държавния зрелостен изпит по чужд език изслушва два пъти текст за компонента „Слушане с разбиране”;
    - Пише с черен цвят на химикалката, чертае с черен молив;
    - Не преписва върху изпитната си работа текста, записан на дъската от квесторите;
    - Не поставя знаци, които могат да нарушат анонимността на изпитната работа;
    - Не напуска изпитната зала по-рано от 1 час след началото на държавния зрелостен изпит;
    - Не ползва коректори, калкулатори, справочници, мобилни устройства;
    - Не шуми и не извършва действия, които нарушават нормалното протичане на изпита;
    - Не подсказва и не преписва;
    - В случай, че напусне сградата, не се допуска обратно в нея до края на изпитния ден;
    - При необходимост получава допълнителни листове за чернова, като това се отбелязва от квесторите в протокола.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    В инструктажа,който ни четоха пишеше,че е забранено да се драска.Като сбъркаш нещо трябва да го сложиш в скоби.
    напротив на нас директорката изрично ни каза да задраснем думата и да запишем правилната ... тфа със скобите не било правилно
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    напротив на нас директорката изрично ни каза да задраснем думата и да запишем правилната ... тфа със скобите не било правилно
    До сега всички,които съм питала са казвали,че са го писали в скоби,защото квесторите така са казвали.Не ми се вярва във всяка стая,в три училища да са разбрали грешно

Мега фен Аватара на sasha_90
    Миналата година като бях на матура не беше позволено да се задрасква,освен това трябва да внимаваш какви знаци използваш,за да не помислят,че се опитваш да издадеш коя си.

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз пък слагах скоби и теглих черта през грешното и чух, че и доста други хора така са правили. В крайна сметка ако 1000 души са задраскали като теб, какво нарушаване на анонимността тогава? В СУ ми казаха, че можело да драскам както си искам, стига да не е във формата на дръвче
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си