Пиша тази тема за всички момичета, които като мен са се вманиачили на тема '' отслабване '' - СПРЕТЕ !!! ... Преди няколко дни имахме лекция в училище на тема '' анорексия '' ... Повярвайте ми разтреперих се цялата ... очите ми се насълзиха ... имах повече от половината белези на анорексията - ставаше ми лощо, лъжех нашите, че чм, започнах много да забравям, като гледах пържено ми се повдигаше... не съм много слаба, но значително отслабнах ( с 10 кг. ) ... сега съм висока 175 и тежа 56 кг. ... но не килограмите са същностният проблем, а психиката ми ... осъзнах го навреме ... вманиачила съм се ... все внимавам какво ям, не пия газирано, избягвам сладко, ям през определни интервали от време, гледам все да е разделно, убивам се от упражнения ... това НЕ е нормално ... анорексията се причинява от увредена психика и от там вече идва ненавистта към храната и отслабването на организма ... и все още продължавам да следя какво ям, кога го ям и т.н ... това не е толкова страшно - важното е да не се вманиачите ... правя и упражнения, но с мярка ... спортувайте, а не гладувайте ... ако ядям на принципа '' от всичко по малко '' , всичко ще в рамките на нормалното ... ако някой ви харесва ще ви хареса и с 2 килограма отгоре, а ако вие не се харесвате така, можете да ги свалите, но не за 1 седмица, а постепенно Това е от мен ... Дано да съм помогнала