- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такава чанта
Харесах си тая чанта и искам да ви питам какво мислите и струва ли си да дам 110 лева за нея?
![]()
Струва си. Чантите на Yves Saint Laurent са много здрави и стилни. Майка ми ми беше взела за рождения ми ден преди 2год и до сега си я нося. Но този цвят според мен е за по-студените сезони за лятото си вземи по-свеж свят.мое мнение
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ъъъ...и от къде точно си намерила оригинална чанта на Louis Vuitton в България.
Гледай да не се прецакаш с някое менте,че ше е депресия.
Брях,брях
Само такъв цвят има. Аз не съм я срещала в други цветове
Има я в моя град и аз като я видях мн се учудих имаше я и в по-големи размери. От къде мога да раазбера дали е оригинална или не е
струва си разбира се,все пак е маркова
аз даже се чудя как е толкова евтина,ако не е тайна може ли да споделиш откаде ще си я вземаш или поръчвашотносно цвета добре е,стига да го съчетаеш с подходяши дрехи
Цвета е добре , щото ти няма да я взимаш само за лятото , предполагам.
To infinity and beyond.
Първо - 110 лева за ЧАНТА ?... Еми кво да ти кажа. Не ти знам възможностите, ама аз няма начин да причиня подобно нещо на майка ми или на себе си,(когато имам толкова пари)... поне не за няква чанта ебати.
И второ (лично мнение) - 110 лева точно за ТАКАВА чанта?На мен ми прилича на някъв куфар. Не разбирам какво им харесвате на тия чанти. Само дето уж са върха на модата... Да я таковам и модата
![]()
И все пак ако ти е от толкова голяма важност да се носиш съв свърх модерната чанта...не знам.
Аз бих си носила доматите и краставиците от пазара в нея![]()
Виж подплатата.Ако не е цялата в емблеми е менте.
Ако е маркова трябва да е три пъти по-скъпа.![]()
Брях,брях
Лелее.. Верно на Louis Vuitton. Непрекъснато ги бъркам 2те марки. Моля да ме извините.Първоначално написано от Zarity
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
На мен просто ми харесва като модел и да е мента ще я купя в , началото и аз се колебаех защото е скъпичка за стандартите на BG, ще видя ако още е в магазина ще я купя
+ или по-просто казано аз не бих си дала парите за такава чанта...Първоначално написано от Punisherrr
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
+1Първоначално написано от KeshaWoodx33
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
според мен не си заслужава 110 лв , ти за тези пари колко чанти ще си купиш , ама ако си решила и много ти харесва си я купи. Само не ми се вярва да е оригинална , защото в България като цяло тези стоки или са от Турция или от Китай и почти никога не са оригиналнитака че ти си реши най-добре .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
След като си решила , че искаш такава чанта по-добре си я вземи от базарите примерно или Илиянци , защото там ще я намерш за 20-30лв.
To infinity and beyond.
чантите на Луи Вютон с този размер са по 1000 евро... прави си сметката колко е оригиналнаЛеля има оригинални на Луи Вютон и не само,НО са от техен магазин.Ако искаш си купи тази,но ще е фалшификат.Най-вероятно ще е и от изкуствена кожа.
![]()
Една позната има чанта на Louis Vuitton и струва 2000 евро.. смятай тази колко е оригинална.
По - добре както казаха си купи от пазарите за по 20 лв
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Никога не бих дала толкова пари за чанта,без значение на коя марка е,вярно е,когато човек може да си го позволи това не е проблем,но все пак бих вложила тази сума в много по-смислени и потребни неща.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
и аз се заинтересувах ?![]()
много ми харесват , ама като знам ,че в българия няма да се намери оригинална и само ще си дам парите по-добре да си купя за 20 лв
In the future everyone will be famous for 15 minutes...