- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко точки ви се очертават засега на матурата?
65/66
Първоначално написано от rexona91
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
69,но може на резюмето вместо 4т да ми дадат 2,така че....67/69,по-важно е на темата колко точки ще са![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
на теста до 40 въпрос включително имам 56 точки. Всичко зависи от последния въпрос
Имам 58/9 не съм много доволна, за сега оценката е 4,32, писах и есе - то е крайното да ми се повиши малко.
много ше ми е смешно както сте с 1 точка под макс, да имате некви 2ки после![]()
От каде си смятате точките ? или по груби сметки ги правите тези изчисления?
Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
може, може, всичко става...
аз имам - 12 тъй че...
а иначе ги изчисляваме защото вече са публикувани верните (макар че има няква закономерност от най-ниска и най-висока)
Ако мога да попитам нали на Матурата трябваше да се загражда с Х заграждах ама не бях излизал от кръгчето а само вътре дали е грешка
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
На матурата по БЕЛ имам 56 точки без темата и на 5 въпроса не съм сигурен какво съм отговорил...
По География 45 точки без темата...![]()
83 точки по биология без два въпроса.
63/70 по бел без темата.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
..ами то е толкова лесно да си сметнеш точките,така че няма шанс за 2-ки....Първоначално написано от iLovePussyJuice
63,5т по история само на тестагоре-долу става
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
65 точки по БЕЛ,95 точки по Химия
![]()
![]()
![]()
Organic Chemistry is my passion
Направо си се изстрелял по Химия ; ) ! Браво ! Не че е нещо неочаквано, де, ама ... Машина си, човек !Първоначално написано от chemist9009
![]()
66 от 70 на теста по БЕЛ (ако резюмето ми е ОК)
57 от 65 на теста по история и цивилизация
стискам палци за шестици.... :P
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
imam priqtel koito smqta 4e ocenkata mu e pod 3, no e nad 2,50, ta vyprosyt mi e 6te ima li 3-ka?
Не, и 2,99 си е 'Слаб' и не взимаш матуратаПървоначално написано от jujulinka
![]()
65 точки без тема по БЕЛ , 100 точки по БиологияПървоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.