- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко //вол.37//
йесссссс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Първоначално написано от girlche
![]()
Кфо става ;р
Един калибър сме с него проблем ?Първоначално написано от sWeeX
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
кой го каза...Първоначално написано от sWeeX
Мартинеле так е като не доди с мене
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Ее и аз малкоПървоначално написано от hlopar
![]()
за тфа го казвам
![]()
Първоначално написано от sWeeX
![]()
до ся бях на урок и ми показаха последния пробен изпит по бг ии ми казаха ,че имам много хубави точки..че ще ми стигнат за кандидатстването
И всеки път съм вдигала,на 1-я преразказ имах 24 т,на 2-я - 25 а сега имам 28
![]()
![]()
... Общо с на теста точките имам 76 и ми стигаатт
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Аз па доста 108 сум или 107Първоначално написано от sWeeX
Тежка категория съм дано лятото си намеря работа за пари за фитнес да станем с пешо машини
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Браво бравоПървоначално написано от girlche
![]()
Аз па имам 2-ка по география....кефиш ли ми се нещо...А?!![]()
Първоначално написано от sWeeX
май не я разбираш тая гео..
![]()
![]()
не,че не я разбирам ама на контролно...ии малко не бех учил..то така...щот ни беше и събор на село...ии....нали разбираш...Първоначално написано от girlche
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
мхмПървоначално написано от sWeeX
, ко прайш Цеецкоуу
![]()
Слушам музика пиша реферат по химия да не повервашПървоначално написано от girlche
ям...ии ше влизам да се къпа...Ти как си
![]()
Еее, браво, супер!Първоначално написано от girlche
Аз пък мноу съм се зложил на класното по мат сигурно... пък много ми трябваше хубава оценка...
Lexynnka
мадафака ?!
идеалнооПървоначално написано от sWeeX
![]()
![]()
мн ясноПървоначално написано от travmiriaN
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Първоначално написано от L0ST
![]()
..
Ааа гадно =/
Първоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
![]()
Само такаПървоначално написано от girlche
![]()
Ае до след малко![]()
Да..класната се беше заканила, че ще ни даде трудни задачи..и наистина бяха ужасни... 6-7 страници голям формат изписахПървоначално написано от girlche
... Абе аз съм решил всичко, друг е въпроса дали е вярно..да ен предизвиквам дявола
![]()
Lexynnka
Дано да са верни :P :PПървоначално написано от L0ST
![]()
И аз така викам. ТИ къде ще кандидатстваш? Езикова?Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
Lexynnka
ко праиш бе слънцеПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()