- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко //вол.37//
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето да има такива глупаци... като не разбираш каде си тръгнал да ми са ебеш.![]()
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Здравейте, Аз съм Янко и съм на 16. Преди 2 години на 15 септември преди училище си набих първата чикия. От тогава всеки път на 15 септември точно в 9:07 сутринта аз получавам неудържим оргазъм и съответно се изпразвам. В старото ми училище всички ми бяха свикнали и ми бяха лепнали прякора "мокрото петно" (можете да се сетите защо) Сега се местя в ново училище и не искам отново да свършвам в гащите си по време на часа. Моля за съвети! Искрено ваш Янко - известен още като Янко мастурбатора, Янко чикията, Яни Семето и т.н.
-------------------
Момичетата ще ме прощават за простотиите дето ги копирам, обаче както казвам.. и мен е избива а простотия --> се смея на тея работи мноу![]()
Lexynnka
ми изправям си косата, слушам http://www.vbox7.com/play:346e9008 и денсам, с две думи - избухвам сиПървоначално написано от chefk0
![]()
ти![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
НАЙ-СТАРИЯТ ВИБРАТОР!![]()
![]()
![]()
http://men.hotnews.bg/n/najstariyat-...veta.7665.html
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Вечер е ... с приятелката ми правим най-лудия секс (без одеяло)... баща ми влиза, без да чука, без да предупреди и ни сварва двамата голи, потни и разпъшкани от разгорещения секс. Тогава той извиква :
- Златомиро(майка ми), ела да видиш синът ти к'во пра'й с малката му катерица !
Опетнен, огорчен, ОКОНФУЗЕН !?!?!? аз изпратих своята приятелка. Прибрах се и без ума и дума си легнах, без да измия зъбите си, без да отида до тоалетна, макар и скротумите ми да бяха напълнени с жълтеникава оксидна течност, която напираше с все сила да излезе от мен и да накаже микробите, подвизаващи се в рекламите против препаратите за тоалетни чинии...
Сутинта се събудих... мокър, без одеяло и целия потен. Баща ми надвиснал над мен и снима със своят нов мобилен телефон, откраднат от клошаря, молещ се за пари долу пред блока, убежище на когото е подстълбното пространство над нашия вход. Баща ми разглеждаше моя пенис и дори го целуна, радостен оттова, че неговото момче (по негови думи) - "нашибало яко тая катерица в нейната путарана". Отидох, измих се и отворих отново очи, готов да се боря със следващата главоблъсканица, с която ще ме срещне този прекрасен иначе живот. Отидох в кухнята, а нашите искаха да поговорим за това, което се е случило предишната вечер :
Мама : -Брей, Мадире, хубав чеп си имаш, та и яко го вкараш, ала що тая мома тай една капчица кръв не пусна от тая катерица зимна?
Аз се обърнах, отрватен и погнусен, засрамен ... тогава тя ме хвана за задника и нейните думи бяха : "с тея топки що не ме фраснеш и мен, да ти покажа кви ли не ги върших с твоя баща хептен като бяхме млади".
Тогава се върнах в стаята си, събрах си багажа и както викат умните хора "дим да те няма". Вървях самотен в този жесток град, нищожна сцена насред цялата тази красива Вселена. Започнах да пресичам ЖП прелеза и хоп, влак ме смачка. Разфасова моите органи, като разчлени дори и капилярите ми на милиарди, милиарди парчета, които бездомните кучета започнаха да ядат така бързо и мляскащо. А какво стана с патката ми ? Тя се превърна в останка на археолозите, които смятат, че великаните са реалност и тя бе предоставена в музея в Лондон, където всяка година моята майка Пусре и моя баща Ташкар ходят и ме молят да им простя, че бъркането в половия живот е наистина голяма грешка, освен ако то не желае, но и то не трябва да прекалява ...
Каква е поуката от тази история ?
-трябва железопътните прелези да се оправят в България, защото бариерите не се вдигат...
Тука малко на инцест го карат![]()
-----------------------------------
Нещо ми се не нрави да и пускам другите, че само за секс става дума - я с кучета, я с котки, я в някой кенеф...
Чудя се как има толкоз прости хора дето пишат тея ебавки по форумите![]()
Lexynnka
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Що си тъжна бре, Пафи?Първоначално написано от xPafx
Lexynnka
Току що хапнах и сега се наслаждавам на последната ми цигараПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
![]()
Ти как си![]()
![]()
Diiddy
![]()
тъпо ми е и кръвта ми тече..Първоначално написано от L0ST
![]()
WindScar <3333
Се едно си емоПървоначално написано от xPafx
![]()
Инче и на мен ми е кофти, нощес към час два съм спал, сутринта като станах без ричина ми се щеше да се гръмнав даскало ми развалиха настроението тотално и така
Lexynnka
Oх не ми говори за цигариПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
Избухвам си ;дд
ти как си?![]()
![]()
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
L0ST тва са хора без работа
Paf да се запознаем![]()
![]()
Diiddy
![]()
не съм емо беПървоначално написано от L0ST
в цикъл съм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
Аз пък за емо те взехПървоначално написано от xPafx
![]()
Lexynnka
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
Първоначално написано от xPafx
Тва е добре обаче, както жестоко ми каза преди малко че с теб сме приключили... добре че не мислиш трезво, ще те потърся пак след няколко дни![]()
![]()
Lexynnka
LOST хората са казали пази се от 3 неща: Мечка, СПИН и жена в цикъл![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
до тогава ще съм те забравилаПървоначално написано от L0ST
![]()
WindScar <3333
И кво, викаш да не те оставям?..Първоначално написано от xPafx
Lexynnka
НищоПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()