- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко //вол.37//
Аз не, но ти що не си в скайп?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
даПървоначално написано от SilverRain
Ахаа.. Как си иначе, добре ли спа?
ми аз почти не съм спала ... ти как си ? ко прайшПървоначално написано от DaemonBoy
Мии чатя, тъпея общо взето. Чакам да дойде време за даскало. Ти що не си спала?Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
драги ми спамочи, не че искам нещо да кажа, ма какво може да не кажете и 1 здрасти...
и това не знам защо, не можах да заспЪ ... иии ся и аз чакам да дойде време за училище и да свършва днес гадния ден
Научи ли за класното?Първоначално написано от SilverRain
това ме притеснява мене ... че нш няа напраяПървоначално написано от DaemonBoy
Спокойно ще се справишПървоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
... пф за първи път да се съмнявам в себе си ... ама дано да е така, както казваш
споко, за това са пищовитеПървоначално написано от SilverRain
Спокойно, дето вика Накадах пищови с формули има, съученици(дето все един ще ти подскаже)Първоначално написано от SilverRain
Няма да се отчайваш
хах .. ем прав си амма като си познаам даскалката квай ненормална и ...Първоначално написано от Nakadah
Кое е това класно по което се съмняваш?
хаха, Това е най-лесния предмет в даскало...Първоначално написано от SilverRain
да но когато г-жата ти обяснява и цял клас вика и не иска нш да разбере ... малко трудно се получават нещатаПървоначално написано от Nakadah
и пак... знаеш ли аз как мразя разказвателните предмети....Първоначално написано от SilverRain
ПС: ето какво правиш! Слагаш си яко грим и слагаш токчета и отиваш да седнеш до някой който знае, но не му обръщат много внимание... Преписваш, и си готова...
значи да седна сама със себе си ? .... те сиг. сички ше искат от мене да препишат .. и аз мн мн като не ги разбирам ... само си представям ся като отида в дск и ме почват с офертите ..Първоначално написано от Nakadah
![]()
Добро Утро![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
да не би ти да си зубара на класа?Първоначално написано от SilverRain
Пешо, здравей
значи да седна сама със себе си ? .... те сиг. сички ше искат от мене да препишат .. и аз мн мн като не ги разбирам ... само си представям ся като отида в дск и ме почват с офертите ..Първоначално написано от SilverRain
[/quote]Споко, Светле ще се оправиш.
Стискам ти палци
![]()