- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем (лагва ми като тегля)...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

здр,като тегля с uTorrent и като слушам музика а и не само,като цяло компа ми започва да засича,помислих че е от програмата и я смених с BitTorrent но същата работа..от какво може да се получава..слушам музика с Winamp,пробвах и с BSPlayer i Windows Media Player,все същата работа направо както си върви песента и се чува на кадри(разкъсва се),това се получи след преинсталацията на компа ми,преди не беше така...

изтеглих нови,пак не става,човек не мога дори една проста игра да подкарам,сече ми CS,GTA (Vice City) най-елементарните игри...

в момента съм без антивирусна,компа ми е преинсталиран преди около седмица,дали грешката е в това че преди бях с NOD 4...
Грешката може да е в това, че си без антивирусна..Първоначално написано от firestone224

ами самия компютър не ми дава да инсталирам..загазил съм я...(като почна да инсталирам антивирусна,каквато и да е,стига до някъде и изчезва) чудя се ако извадя кабела за нета (понеже вируса може да работи само когато имам нет) и вкарам диск и пробвам така дали ще стане,понеже знам че имам някакъв гаден вирус в pc-то,който не е само в единия локален диск...

но все пак ако някой друг знае конкретно за проблема ми с лага,като тегля нека да ми помогне...
...само да уточня-(когато тегля)-музиката ми лагва,а (като не тегля)-музиката се оправя,а игрите ми засичат (имам предвид игри които съм играл от няколко години на този компютър)..
В крайна сметка излиза, че имаш вирус и той ти прави тези проблеми... Така си мисля аз в момента, а може и да бъркам!Първоначално написано от firestone224

е дори и да е такаискам да намеря решение на проблема..
**btw преди малко гледах клипове във vbox и дори и те ми засичат,много е досадно..

това пък защо може да се получава да ми засичат клиповете във vbox..
CTRL + ALT + DEL
На Processes ако има нещо излишно го махни, ама мноо внимавай кво махаш. Прочети някъде в нета кои трябва да са включени и остави само тях и битторента.
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Причините може да са няколко:Първоначално написано от firestone224
1. Бавна интернет връзка! Това лесно може да се провери, като изчакаш да се зареди целият клип и след това го пуснеш! Причина за забавянето евентуално се дължи на това, че в момента сваляш/качваш информация, чрез торент програма!
2. Скапан флаш плеър или нередност в самия интернет браузер. Първо деиснталираш "Adobe Flash Player"-а и след това го инсталираш наново, като го свали от сайта на Adobe.
3. Някой процес ти бави компютъра - това може да е и евентуално вирус (ако въобще имаш такъв, но предвид, че в момента не ползваш антивирусна, а също така и не можеш да си инсталираш такава ме надежда на тази мисъл)! Както ти каза "JackSparrow" - това можеш да го провериш от Task Manager-а.

пробвах това със start->run->gpedit.msc->administrative templates->system->ctrl+alt+del options->remove task mangaer и след рестарт пак ми излиза:

за най-добре си преинсталирай уиндолса

преинсталирах го поне 5 пъти след като ми се появи проблемаПървоначално написано от koko95

В такъв случай 100% имаш вирус някъде на харда!Първоначално написано от firestone224
Между другото нали ти помагах да се справим с този проблем?!?! Явно още не си го решил? Аз на твое място бих направил следното:
1. Най-важната информация на харда, която ми трябва бих я кача на 1-2-3 DVD-та.
2. Пълен формат на целия хард диск (всички дялове, а не само "С"-то)!
3. Инсталация на операционна система наново...
И ако след тези манипулации проблема не се оправи ще стигна до извода, че или копието на диска с операционната система съдържа в себе си вирус или има грешки, или в най-лошия случай проблема е хардуерен! Все пак не ми се вярва това!

да помага ми но тогава проблема не беше същия..но не мисля че диска ми с Windows има вирус..Първоначално написано от doomkillerr

да помага ми но тогава проблема не беше същия..но не мисля че диска ми с Windows има вирус..Първоначално написано от doomkillerr

мисля че не е от това:Първоначално написано от FrostHammer
CPU-Intel Celeron 2.53
RAM-752 MB.
Video-вградено мисля че е 96 mb.
Hard-80 gb
OS-Windows Xp

и аз имам същия проблем, какво стана оправи ли го ??
Вируса ви е Kido. С касперски рескю цд се маха без никакъв проблем. Друг начин сваляш харда,слагаш на друг комп с антивирус и го чистиш. 3ти начин преинсталл на Уиндоус със пълен формат...(демек трий ццелия хард). Kaspersky, Avira i MS Essentials съм сигурен, че го трият.

а кои файлове заразява??