- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кифла съм и се гордея!..
[/quote]Първоначално написано от JCoutureJunkie
Хахах,тая най-отпред прилича на анус![]()
Аз предлагам темата да стане важна!!Подкрепете ме...
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ако не се хвалеше, а просто споделяше, всичко това щеше да го напишеш в дневника си, а не във форума. Нито пък има с какво да се гордееш. В определението "кифла" няма нищо положително! Само си представи в буквален смисъл значението на тази дума. Това е евтината селска версия на кроасаните. Обикновено са по 20 стотинки, мазни и гнусни за тези, които имат малко по-изискани вкусови предпочитания. Следователно в преносен смисъл кифлата означава просто момиче с евтина визия, която мисли, че има оборотна външност, която я прави готина, а в същото време всички я обсъждат колко е проста, наивна и лесна... Чалгата също е виновна, но тук вече не смятам да се задълбочавам. Като цяло нямам нищо против кифлите защото те лесно се впечатляват и нямат висока цена...Първоначално написано от uBuTo
![]()
пп. Има много неща, с които човек може да бъде обсъждан и да е център на внимание. Това става както с нещо положително, така и с нещо отрицателно. В случая с вас, кифлите, няма положителни черти, за които някой да ви прави евала. Просто сте смешни.![]()
Като ви е минал целият град, как няма да сте най-известните ^.^
Първоначално написано от 05763
![]()
![]()
![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
След като си сред най-известните в твоя град само мога да си представя колко е пропаднал.![]()
оУнчИииъ...опс сбърках, ключе имах впредвид.
ОбъркА сайта. Тук не толерираме безплатно промотиране на най-древната професия....
Опс, изпуснах да добавя, че авторката на темата е със предупреждение за бан по т.12 и т.2 и хроничен дебилизъм.
МуцкааЪ, обичъМ тЪ![]()
![]()