.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie

yeah,sexy bitches
    full respect,майна
    [/quote]

Хахах,тая най-отпред прилича на анус

Аз предлагам темата да стане важна!! Подкрепете ме...
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    ^ не се хваля а споделям! всеки има право на глас и както на теб не ти пука за моето мнение, така и на мен не ми пука за теб!
    Ако не се хвалеше, а просто споделяше, всичко това щеше да го напишеш в дневника си, а не във форума. Нито пък има с какво да се гордееш. В определението "кифла" няма нищо положително! Само си представи в буквален смисъл значението на тази дума. Това е евтината селска версия на кроасаните. Обикновено са по 20 стотинки, мазни и гнусни за тези, които имат малко по-изискани вкусови предпочитания. Следователно в преносен смисъл кифлата означава просто момиче с евтина визия, която мисли, че има оборотна външност, която я прави готина, а в същото време всички я обсъждат колко е проста, наивна и лесна... Чалгата също е виновна, но тук вече не смятам да се задълбочавам. Като цяло нямам нищо против кифлите защото те лесно се впечатляват и нямат висока цена...
    пп. Има много неща, с които човек може да бъде обсъждан и да е център на внимание. Това става както с нещо положително, така и с нещо отрицателно. В случая с вас, кифлите, няма положителни черти, за които някой да ви прави евала. Просто сте смешни.

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Като ви е минал целият град, как няма да сте най-известните ^.^

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от 05763
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    абе момиче, ти бодеш ли се?
    Само в дупито ии в дудито ;]]]
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    След като си сред най-известните в твоя град само мога да си представя колко е пропаднал.

оУнчИииъ...опс сбърках, ключе имах впредвид.

ОбъркА сайта. Тук не толерираме безплатно промотиране на най-древната професия....

Опс, изпуснах да добавя, че авторката на темата е със предупреждение за бан по т.12 и т.2 и хроничен дебилизъм.

МуцкааЪ, обичъМ тЪ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си