- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само по клин
на хубаво тяло дори и с тениска си седи супер!аз вчера бях така,въпреки че моя клин е като дънки;и седеше много добре
само че за тея жеги изобщо не е подходящо
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Обичам да нося клинове, много ми е удобно и защо не, като имам хубава фигура. Не харесвам как седят с поли и дълги рокли, ей това си е селско. Имам страст към кожените клинове мммммм.
Със спортен клин нося тениски и потници и за тренировка си е супер.![]()
tell me what i wanna hear . .
На мен ми харесва клин с тениска , потник , туника ..
Но харесвам изчистени клинове.
Но за клиновете трябва да имаш фигура. Много ми е смешно като видя пълно момиче с клин.
Мога да ви кажа , че на запад всички носят клинове - дебели ,слаби , всички! Говоря конкретно за Лондон , бях там и ..всички носят. А , ако ви кажа колко дебели , ама наистина адски дебели жени имаше с клинове. Чак ми стана зле.И не се притесняват от това!
Обичам да нося клинове...подчертават ми извивките и краката, които си харесвам. Нооо навън ги нося с туника...предпочитам дупето да бъде закрито..(поне наполовина)Иначе в нас си ходя с потниче и клин например...на морето също...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
На мен ми харесва клинчето с някоя по-широка и дълга ризка или тениска. С пола - не. Мм.. онзи ден видях едно много сладко клинче светло кафяво, бежово. Където свършва крачола има 3,4 като топченца или копчета. Някой да е виждал такива и в кой магазин, за колко пари?![]()
Зависи с какво е комбинирано![]()
И аз съм фенка на клиновете
За мен е много хубаво да си само по клин и туника примерно,комбинацията е много хубава,с тениска по-малко,но задължително трябва да ти е хубаво тялото,най-вече да нямаш бриджове (бедрата да са ти по-дебели) защото с впит клин е отврат просто!