.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да убедя родителите ми да ме пусне на лагер

Искам да ми предложите няколко съвета как да убедя баща ми да ме пусни на лагер? Какви аргументи да използвам ?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    "Погледни на това като на инвестиция - аз се разкарвам за __ дни, а после ще мия чиниите и ще чистя из нас цял месец!"

П.С. Не се бъзикам, аз наистина бих използвала това като довод, ако ще убеждавам наште.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Поговори с тях. Кажи им, че това е възможност да се опознаеш с хората, да си прекараш добре, да посетиш нови места и т.н.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ако нямаш 15, и аз не бих те пуснала, ако щеш и до пълнолетието си да миеш чиниите.

Ох... Ами за лагер е малко по сложно. Опитвай за известно време да се опитваш да помагаш вкъщи, а не закъсняваш, да носиш хубави оценки. С една дума покажи на родителите ти че си голяма, отговорна и могат да ти имат доверие. Можеш да помолиш за помощ някоя баба, леля и т.н. но само ако смяташ че наистина биха могли да окажат влияние на мнението на баща ти. Помоли го да изложи аргументите си защо не те пуска и се постарай с възможно най-спокоен тон да обориш всеки един от тях.
    От скандали полза няма.
    Можеш да си послушна но малко по тъжна така че баща ти да поиска да те зарадва и да се разсееш. (забележка: това дейстава само при някои родители, ако твоите не са от тях изобщо не се пробвай да го прилагаш)

П.П. На колко години си?

Ммм да всичко съм пробвала и вече направо незнам. На 16 години съм. Просто родителите ми са много строги спрямо мен. Не съм проблемно дете, не закаснявам, нося добри оценки .., 3-та година искам да отида на лагера, и предишните пъти го молех страшно много време ... Той мисли, че ходим само по барове и дискотеки, но не е така! Пък и нормално другите като ходят няма да стоя сама номоже да разбере,че хората вече се развиват по-бързо.

Град
    around the world !
    Я разкажи по-подробно за лагера. Какво представлява а-у ?

Моя метод:
    Татеее виж сега колко е изгодно !!! Писна ми от това училище дай малко да се поразтоваря малко ,а?

Молятее!!!
    Нали знаеш, че много те обичам!
    И кво да пр5ави човека
    Ако не ти отговарям, това е защото не искам да те слушам!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Охх..И аз имам същия проблем
    Но опитай се да поговориш с тях/с него..Досаждай им с това,че искаш да отидеш на лагер и обещай да направиш нещо след това (било то да учиш усилено,да чистиш и т.н.)..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от talasamche
    Ммм да всичко съм пробвала и вече направо незнам. На 16 години съм. Просто родителите ми са много строги спрямо мен. Не съм проблемно дете, не закаснявам, нося добри оценки .., 3-та година искам да отида на лагера, и предишните пъти го молех страшно много време ... Той мисли, че ходим само по барове и дискотеки, но не е така! Пък и нормално другите като ходят няма да стоя сама номоже да разбере,че хората вече се развиват по-бързо.
    Това за развиването ме уби.
    Всички сме толкова тъпо самоуверени, че няма накъде.
    И аз ходя на хижи редовно (и то неучилищно организирани), и аз настоявам и правя шашми, за да ме пуснат; ама като гледам как стоят нещата сега, ще си пусна детето аз, само ако му знам компанията.

Цитирай Първоначално написано от an0nimkaa7
    Моя метод:
    Татеее виж сега колко е изгодно !!! Писна ми от това училище дай малко да се поразтоваря малко ,а?

Молятее!!!
    Нали знаеш, че много те обичам!
    И кво да пр5ави човека
    Ако и т'фа не стане, се разплачи. При мойте тези номера не минават, но при родителите на приятели минават. Незнам за баща ти.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Същия проблем имам

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво стана ? Успя ли да го убедиш да те пусне ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    първият ми лагер беше в 2-ри клас

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

охх не ама вече спрях и да ги моля писна ми .., и таака. Много ме е яд аама този път са непробиваеми

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Като им докажеш че можеш сама да се грижиш за себе си ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си