- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да убедя родителите ми да ме пусне на лагер
Искам да ми предложите няколко съвета как да убедя баща ми да ме пусни на лагер? Какви аргументи да използвам ?![]()
"Погледни на това като на инвестиция - аз се разкарвам за __ дни, а после ще мия чиниите и ще чистя из нас цял месец!"
П.С. Не се бъзикам, аз наистина бих използвала това като довод, ако ще убеждавам наште.
Поговори с тях. Кажи им, че това е възможност да се опознаеш с хората, да си прекараш добре, да посетиш нови места и т.н.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ако нямаш 15, и аз не бих те пуснала, ако щеш и до пълнолетието си да миеш чиниите.
Ох... Ами за лагер е малко по сложно. Опитвай за известно време да се опитваш да помагаш вкъщи, а не закъсняваш, да носиш хубави оценки. С една дума покажи на родителите ти че си голяма, отговорна и могат да ти имат доверие. Можеш да помолиш за помощ някоя баба, леля и т.н. но само ако смяташ че наистина биха могли да окажат влияние на мнението на баща ти. Помоли го да изложи аргументите си защо не те пуска и се постарай с възможно най-спокоен тон да обориш всеки един от тях.
От скандали полза няма.
Можеш да си послушна но малко по тъжна така че баща ти да поиска да те зарадва и да се разсееш. (забележка: това дейстава само при някои родители, ако твоите не са от тях изобщо не се пробвай да го прилагаш)
П.П. На колко години си?
Ммм да всичко съм пробвала и вече направо незнам. На 16 години съм. Просто родителите ми са много строги спрямо мен. Не съм проблемно дете, не закаснявам, нося добри оценки .., 3-та година искам да отида на лагера, и предишните пъти го молех страшно много време ... Той мисли, че ходим само по барове и дискотеки, но не е така! Пък и нормално другите като ходят няма да стоя саманоможе да разбере,че хората вече се развиват по-бързо.
Я разкажи по-подробно за лагера. Какво представлява а-у ?![]()
Моя метод:
Татеее виж сега колко е изгодно!!! Писна ми от това училище дай малко да се поразтоваря малко ,а?
![]()
![]()
Молятее!!!
Нали знаеш, че много те обичам!
И кво да пр5ави човека![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не ти отговарям, това е защото не искам да те слушам!
Охх..И аз имам същия проблем![]()
Но опитай се да поговориш с тях/с него..Досаждай им с това,че искаш да отидеш на лагер и обещай да направиш нещо след това (било то да учиш усилено,да чистиш и т.н.)..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това за развиването ме уби.Първоначално написано от talasamche
Всички сме толкова тъпо самоуверени, че няма накъде.![]()
И аз ходя на хижи редовно (и то неучилищно организирани), и аз настоявам и правя шашми, за да ме пуснат; ама като гледам как стоят нещата сега, ще си пусна детето аз, само ако му знам компанията.![]()
Ако и т'фа не стане, се разплачи.Първоначално написано от an0nimkaa7
При мойте тези номера не минават, но при родителите на приятели минават. Незнам за баща ти.
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Същия проблем имам![]()
И какво стана ? Успя ли да го убедиш да те пусне ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
първият ми лагер беше в 2-ри клас
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
охх не ама вече спрях и да ги моляписна ми .., и таака. Много ме е яд аама този път са непробиваеми
![]()
Като им докажеш че можеш сама да се грижиш за себе си ...