.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Re: За размера на гърдите

Цитирай Първоначално написано от billyana
    Здравейте , аз съм на 14 и в момента се развивам (имам предвид гърдите) , но някак нямам никакво желание да стават по-големи. Имам чувството , че биха ми пречили за много неща , които върша, а аз съм много активна. Защо момичетата искат да имат огромни гърди? Наистина не мога да разбера?.... Ако е само заради момчетата....много ще ми е неприятно ако някой ме харесва заради гърдите ми. Един вид те са по-важни от самата мен. В такъв случай предпочитам да нямам гърди .
    Та от казаното дотук - предпочитам да имам малки мобилни гърди , а не някакви тежести. Предпочитам гърдите да не са фактор за това , че някой ме е харесал. И сега ми е интересно тези които искат огромни гърди каква им е мотивировката..А още повече ми е интересно за тези ,които си правят импланти , за които освен всичко дават и пари ...Или аз не съм за този свят>?...
    ами незнам аз несам ги искала такива мама ми ги е дала и неми пречат най-много като се загледам някаде или сам разсеяна да се блъсна и те да пострадат но боли първите 5 мин и после минава ,но е интересно да си играеш с тях да си избираш тениска с която да се подчертават или когато минаваш по улицата и се обръщат след теб някакси дава ми самочувствие бтв. на 16 съм и предполагам че и аз имам още на къде да се развивам и ми е се тая дали ще растат още или ще останат така .. не ми пречат освен когато слизам по стълбите и копчетата на ризата едва устискват или когато по фвс даскала ни кара да тичаме и сутиена се поти от зор ама ... изключение добре си ми е така :P

Град
    Blagovo
    hora koq e tazi pesni4ka kyde ima i klip u temata mn me kefi pee se krasiva ve4er i 4 o4i nebeto gree s hilqdi zvezdi ....
    sorry 4e pi6a na latinica ma nqmam kirilica

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Абе, от моите определено има какво да се желае... Обмислям да си сложа силикон по-нататък, но първо ще проуча внимателно клиниките и лекарите. Не за мъжкото съсловие, а за самочувствие... Убивам се просто, като гледам уникални дрехи, които обаче стоят добре на жени с гърди един размер по-големи.
    Има нещо по-модерно от силикона.По-скъпо е, но става за 30 минути, без възстановителни периоди и оперативна намеса,но има нужда от прибавяне на още след 2 години, защото ефектът избледнява наполовина почти...
    Да обичаш значи да страдаш!

http://prikachi.com/files/1618104d.jpg
    http://prikachi.com/files/1618105h.jpg
    http://prikachi.com/files/1618106j.jpg

Кой от 3-те предпочиташ?
    №1 Познай с гръб или лице съм?
    №2 Красива съм,не само облечена, но и гола.
    №3 Мога да те убия, без дори да те удрям...

Всяка нормална жена би избрала 2-рото.Освен, че е привлекателно и красиво,придава самочувствие,увереност,жен ственост,сигурност...и сила А също така и завист от притежателките на №1 ,които казват, че така се харесват, а подсъзнателно умират от яд.
    Да обичаш значи да страдаш!

големи гърди -> много мляко -> оцеляло потомоство

капиш?

ihhi nqma ni6to ob6to

golemite gardi nqmat ni6to ob6to s dobre izglejda6tata macka : ) az sam mom4e na 18 pravil sam mn ne6ta s mn momi4eta i moga da vi kaja 4e tezi s po malkite gardi sa po sexy kato sa goli :P

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    За мен по-големите гърди са символ на женственост.
    За мен също. Както по-големият "мъжки полов орган" е символ за мъжественост.

П.П. "мобилни гърди"
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от babybyme
    предлагам ти като ти пораснат големи цици да си ги отрежеш, за да са ти направо две "МОБИЛНИ" пъпки и да нямаш зор.
    хем и сички ще те харесват заради душата ти виж колко лесно!
    хаха
    Ами аз не разбирам как ще ти пречат..Те са част от теб като ръцесе и те си имат цел.А ако са прекалено големи слагаш стегнат и прибран сутиен.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    ladykeisy, естествено, че номер 2. При 3тия вариант са грозно големи (откачена работа), а при първия - яйца на очи. Пък и на номер 2 са нормални, някои дори биха ги нарекли големи.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Спокойно,свиква се.
    Аз к'во да кажа,че от както ми дойде менструацията (5 клас) все съм с по-големи гърди от момичетата около мен В даскало момчетата голямо гледане,голямо нещо - все ходех с по-широки блузи
    Сега,няколко години по-късно,когато реша да си облека някоя по-изрязана блузка все има някой сърдит - я гаджето,защото всеки ме заглеждал и ревнува,я някоя приятелка,защото гаджето й ме гледало или ми е направило комплимент.В диското (или по-скоро където и да е) все чувам зад мен неща от рода на "Лелеее","Мале ако ми паднеш" ... Абе тъпо е,наистина
    Дам и аз съм така само дето сега гаджето го няма
    но знам какво е да те зяпат само зареди гърдите всеки вика що не се кефиш че имаш големи гърди и аз все им повтарям ако можех щях да се отърва от тях наполовина

Град
    столично парче
    Щом го няма значи си свободна и готова за нови предизвикателства

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не се вкарвай във филми.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

ako nqkoe momche te hareswa i obicha istinski nqma da e s teb samo zaradi g1rdite ti moje bi powecheto momcheta obichat momicheta s po golemi g1rdi.... neznam... trqbva da pot1rsim tqhnoto mnenie az s1m na 14 i imam malko po golemi ot s1uchenichkite mi[ama i te sa edni klioshtavi skeleti za twa nqmat] malko mi prechat zashtoto treniram tennis na kort noo....se spravqm

Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от nikityyy96
    ako nqkoe momche te hareswa i obicha istinski nqma da e s teb samo zaradi g1rdite ti moje bi powecheto momcheta obichat momicheta s po golemi g1rdi.... neznam... trqbva da pot1rsim tqhnoto mnenie az s1m na 14 i imam malko po golemi ot s1uchenichkite mi[ama i te sa edni klioshtavi skeleti za twa nqmat] malko mi prechat zashtoto treniram tennis na kort noo....se spravqm
    Докато не ги видим, не може да преценим дали са достатъчно големи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си