- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За размера на гърдите
ами незнам аз несам ги искала такива мама ми ги е далаПървоначално написано от billyana
и неми пречат най-много като се загледам някаде или сам разсеяна да се блъсна и те да пострадат но боли първите 5 мин и после минава ,но е интересно да си играеш с тях да си избираш тениска с която да се подчертават или когато минаваш по улицата и се обръщат след теб някакси дава ми самочувствие бтв. на 16 съм и предполагам че и аз имам още на къде да се развивам и ми е се тая дали ще растат още или ще останат така .. не ми пречат освен когато слизам по стълбите и копчетата на ризата едва устискват или когато по фвс даскала ни кара да тичаме и сутиена се поти от зор ама ... изключение добре си ми е така
:P
![]()
hora koq e tazi pesni4ka kyde ima i klip u temata mn me kefi pee se krasiva ve4er i 4 o4i nebeto gree s hilqdi zvezdi ....
sorry 4e pi6a na latinica ma nqmam kirilica
Има нещо по-модерно от силикона.По-скъпо е, но става за 30 минути, без възстановителни периоди и оперативна намеса,но има нужда от прибавяне на още след 2 години, защото ефектът избледнява наполовина почти...Първоначално написано от PinkPan7her
Да обичаш значи да страдаш!
http://prikachi.com/files/1618104d.jpg
http://prikachi.com/files/1618105h.jpg
http://prikachi.com/files/1618106j.jpg
Кой от 3-те предпочиташ?
№1 Познай с гръб или лице съм?
№2 Красива съм,не само облечена, но и гола.
№3 Мога да те убия, без дори да те удрям...
Всяка нормална жена би избрала 2-рото.Освен, че е привлекателно и красиво,придава самочувствие,увереност,жен ственост,сигурност...и силаА също така и завист от притежателките на №1 ,които казват, че така се харесват, а подсъзнателно умират от яд.
Да обичаш значи да страдаш!
golemite gardi nqmat ni6to ob6to s dobre izglejda6tata macka : ) az sam mom4e na 18 pravil sam mn ne6ta s mn momi4eta i moga da vi kaja 4e tezi s po malkite gardi sa po sexy kato sa goli :P
За мен също. Както по-големият "мъжки полов орган" е символ за мъжественост.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
П.П. "мобилни гърди"![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
хахаПървоначално написано от babybyme
Ами аз не разбирам как ще ти пречат..Те са част от теб като ръцесе и те си имат цел.А ако са прекалено големи слагаш стегнат и прибран сутиен.
ladykeisy, естествено, че номер 2. При 3тия вариант са грозно големи (откачена работа), а при първия - яйца на очи. Пък и на номер 2 са нормални, някои дори биха ги нарекли големи.![]()
Дам и аз съм така само дето сега гаджето го нямаПървоначално написано от 3oPuTy
но знам какво е да те зяпат само зареди гърдите всеки вика що не се кефиш че имаш големи гърди и аз все им повтарям ако можех щях да се отърва от тях наполовина
Щом го няма значи си свободна и готова за нови предизвикателства![]()
Не се вкарвай във филми.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ako nqkoe momche te hareswa i obicha istinski nqma da e s teb samo zaradi g1rdite timoje bi powecheto momcheta obichat momicheta s po golemi g1rdi.... neznam... trqbva da pot1rsim tqhnoto mnenie
az s1m na 14 i imam malko po golemi ot s1uchenichkite mi[ama i te sa edni klioshtavi skeleti za twa nqmat]
malko mi prechat zashtoto treniram tennis na kort noo....se spravqm
![]()
Докато не ги видим, не може да преценим дали са достатъчно големи.Първоначално написано от nikityyy96