- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След Ескапел....
Здравейте!Първо бих желала да споделя възмущението и недоволството си от толкова хвалената и уж най-надеждна марка презервативи"Дюрекс".Е,и сред тях има такива с дефекти.За съжаление бях жертва на един от тях....Както и да е,не пускам темата,за да правя антиреклама,а защото имам питане.Както споменах,имах проблем с презерватива и по-конкретно-той е скъса,в рамките на 12 часа взех "Ескапел".4 дни след това направих тест,излезе отрицатален,Слава Богу!Днес(5дни след случилото се) ми дойде.Нормално ли е това?
а по принцип кога очакваше да ти дойде?...
понякога след ескапел наистина се измества цикъла, подранява или закъснява, за колко дни промяна става въпрос?
Too much energy, too little time...
Интересно ми е.. какво от казаното ти излежда ненормално?.. Имало е проблем >> взела си спешни мерки >> направила си тест, който се е оказал отрицателен >> не си бременна >> дошъл ти е цикъла?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Притеснява ме фактът,че принципно трябва да ми дойде след седмица,но това при мен е доста относително,защото цикълът ми е доста нередовен,имам предвид,че винаги закъснява с поне 2 седмици,като се е стигало дори да 4 месеца....Гинеколожката твърди,че вс си е ок и щяла НЯКОГА да се оправи.И така де,мисълта ми беше,че при мен не е нормално менструацията да подраняваПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Не прочете ли листовката?.. Нормално е да закъснее/подрани.Първоначално написано от let_me_be
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
++++++
If I played you like a toy?
Ми като си малолетно курвенце и не ти редовен цикъла ,а си тръгнала да ми прайш секс наляво-надясно, нека ти е сега с притеснението.
Наистина имаш повод за притеснение, че ти е дошъл цикъла. Само да ти кажа, че тва значи, че можеш да имаш деца...
LadyDi:
Почувствай се предупреден/а. При следващо подобно мнение, ще го изтрия директно.
Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.
Я по-леко с малоумните коментариПървоначално написано от babybyme
Аз съм почти на 20 години,от 7 години имам цикъл и доста често ми е нередовен (е не ми закъснява/подранява със седмица-две)!!!
Да си чувала,че има ЖЕНИ,на които цикъла им се нормализира СЛЕД раждането?!
По темата:
1.Това,че презерватива се е скъсал,не означава,че е бил дефектен!!!Вероятността партньора ти да не го е сложил правилно е ОГРОМНА.
2.Нормално е да ти подрани.
3.Мамка му,защо никога не четете опътването?!?!?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аве теста за бременност се прави 7/10/14 дни след последния полов акт(зависи от марката)!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Моля??????????????????На 18 години съм,първият ми път беше преди около 4-5 месеца,а цикълът ми дойде на 12 1/2 години....Не мисля,че съм малолетна курва.ОК?Първоначално написано от babybyme
И все пак си необразована на тема Секс!Първоначално написано от let_me_be
Погледни първите 2 теми (под правилата) и ще намериш отговор на въпроса си!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Тва прозвуча, все едно презерватива се е опитал да те убиеПървоначално написано от let_me_be
![]()
![]()
Иначе по темата - щом си взела мерки И ти е дошъл цикъла навреме значи няма никви проблеми... Само да спомена, че всички ИСТЕРЯСВАТ като им закъснее цикъла след секс, а на теб даже е подранил там с ден или два както казваш![]()