.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

След Ескапел....

Здравейте!Първо бих желала да споделя възмущението и недоволството си от толкова хвалената и уж най-надеждна марка презервативи"Дюрекс".Е,и сред тях има такива с дефекти.За съжаление бях жертва на един от тях....Както и да е,не пускам темата,за да правя антиреклама,а защото имам питане.Както споменах,имах проблем с презерватива и по-конкретно-той е скъса,в рамките на 12 часа взех "Ескапел".4 дни след това направих тест,излезе отрицатален,Слава Богу!Днес(5дни след случилото се) ми дойде.Нормално ли е това?

Град
    In my own head...
    а по принцип кога очакваше да ти дойде?...
    понякога след ескапел наистина се измества цикъла, подранява или закъснява, за колко дни промяна става въпрос?
    Too much energy, too little time...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Интересно ми е.. какво от казаното ти излежда ненормално? .. Имало е проблем >> взела си спешни мерки >> направила си тест, който се е оказал отрицателен >> не си бременна >> дошъл ти е цикъла?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Интересно ми е.. какво от казаното ти излежда ненормално? .. Имало е проблем >> взела си спешни мерки >> направила си тест, който се е оказал отрицателен >> не си бременна >> дошъл ти е цикъла?!
    Притеснява ме фактът,че принципно трябва да ми дойде след седмица,но това при мен е доста относително,защото цикълът ми е доста нередовен,имам предвид,че винаги закъснява с поне 2 седмици,като се е стигало дори да 4 месеца....Гинеколожката твърди,че вс си е ок и щяла НЯКОГА да се оправи.И така де,мисълта ми беше,че при мен не е нормално менструацията да подранява

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от let_me_be
    Притеснява ме фактът,че принципно трябва да ми дойде след седмица,но това при мен е доста относително,защото цикълът ми е доста нередовен,имам предвид,че винаги закъснява с поне 2 седмици,като се е стигало дори да 4 месеца....Гинеколожката твърди,че вс си е ок и щяла НЯКОГА да се оправи.И така де,мисълта ми беше,че при мен не е нормално менструацията да подранява
    Не прочете ли листовката?.. Нормално е да закъснее/подрани.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Не прочете ли листовката?.. Нормално е да закъснее/подрани.

++++++
    If I played you like a toy?

Ми като си малолетно курвенце и не ти редовен цикъла ,а си тръгнала да ми прайш секс наляво-надясно, нека ти е сега с притеснението.
    Наистина имаш повод за притеснение, че ти е дошъл цикъла. Само да ти кажа, че тва значи, че можеш да имаш деца...

LadyDi:
    Почувствай се предупреден/а. При следващо подобно мнение, ще го изтрия директно.
    Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от babybyme
    Ми като си малолетно курвенце и не ти редовен цикъла ,а си тръгнала да ми прайш секс наляво-надясно, нека ти е сега с притеснението.
    Наистина имаш повод за притеснение, че ти е дошъл цикъла. Само да ти кажа, че тва значи, че можеш да имаш деца...
    Я по-леко с малоумните коментари Аз съм почти на 20 години,от 7 години имам цикъл и доста често ми е нередовен (е не ми закъснява/подранява със седмица-две)!!!
    Да си чувала,че има ЖЕНИ,на които цикъла им се нормализира СЛЕД раждането?!

По темата:
    1.Това,че презерватива се е скъсал,не означава,че е бил дефектен!!!Вероятността партньора ти да не го е сложил правилно е ОГРОМНА.
    2.Нормално е да ти подрани.
    3.Мамка му,защо никога не четете опътването?!?!?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Аве теста за бременност се прави 7/10/14 дни след последния полов акт(зависи от марката)!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Моля??????????????????На 18 години съм,първият ми път беше преди около 4-5 месеца,а цикълът ми дойде на 12 1/2 години....Не мисля,че съм малолетна курва.ОК?

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Моля??????????????????На 18 години съм,първият ми път беше преди около 4-5 месеца,а цикълът ми дойде на 12 1/2 години....Не мисля,че съм малолетна к***а.ОК?
    И все пак си необразована на тема Секс!
    Погледни първите 2 теми (под правилата) и ще намериш отговор на въпроса си!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Re: След Ескапел....

...Е,и сред тях има такива с дефекти.За съжаление бях жертва на един от тях....
    Тва прозвуча, все едно презерватива се е опитал да те убие
    Иначе по темата - щом си взела мерки И ти е дошъл цикъла навреме значи няма никви проблеми... Само да спомена, че всички ИСТЕРЯСВАТ като им закъснее цикъла след секс, а на теб даже е подранил там с ден или два както казваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си