- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Задушава ме...
Здравейте, хораа !!![]()
Реших и аз да си излея душата.
Миналата година кандидатствах след 7 клас и ме приеха в училището, в което исках да уча, но в началото изобщо не ми беше лесно. Нямах приятели, не познавах почти никого - обичайното, но за щастие сега (в 9 клас) нещата са малко по-добре. В класа имам две най-добри приятелки. Едната (ще я нарека М.) ми е много близка. Другата (ще я наричам Н.) е много мила и забавна, но е голяма лепка. Всяко междучасие идва при мен, а аз имам нужда да общувам и с други хора от класа. Опитах се да и намекна, че ще е хубаво да общуваме и с другите, а нейният отговор беше: "За кво?!". Някои хора дори ми казват, че Н. се опитва да ме имитира и от време на време наистина забелязвам нещо подобно. М. изобщо не харесва Н. и понякога се карам с нея, защото се държи ужасно с Н. Обичам Н. и искам да бъдем приятелки, но имам чувството, че тя ме задушава, а аз просто искам малко повече свобода. Какво да правя ?
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."