- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- КЪМ КИФЛИТЕ ОТ ТЕМАТА "ГОРДА СЪМ ЧЕ СЪМ КИФЛА"
ето това е кифлаПървоначално написано от MishaBabyy
![]()
Fuck you bitches ;p
тая кифла от моя клас е отличничкаПървоначално написано от ByK
![]()
Fuck you bitches ;p
всъщност е гей-кифлаПървоначално написано от L0ST
![]()
Fuck you bitches ;p
тоя па, цялата тема ли четеш![]()
прочетох яПървоначално написано от Nakadah
![]()
Fuck you bitches ;p
Аз я направих тая тема.. И какво от това?.. Много по-добри сме от вас и мноого по-красиви.. ГЛЕДАЙТИ, ЗАВИЖДАЙТИ, ДРИСЛИИИ МРЪСНИИИ!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
я дай така някоя твоя снимчица поне да видиме на какво да завиждаме... че само на думи някси...Първоначално написано от uBuTo
![]()
Леле, тая тема още ли стои..![]()
Вафла..
малки цици, емо дънки, децко лице, много лак на косата...Първоначално написано от uBuTo
ех![]()
![]()
Марто, то всички теми седът, стига някой да ти дига от вр на вр...
аз пък обичам кифлите.. Шоколадова кифла за закуска с кисело мляко.. грр.. <33
Хайде сега.. За какво просто ни трябва да се занимаваме с простите селски девойки с 1 килограм маджун по лицето..нека си живеят в своя измислен шарен превзет свят..Така или иначе нямат принос към обществото,освен когато олицетворяват индивида "шут"..
Понякога трябва да има на кого да се смеем..Е да, има достатъчно вицове за тъпи блондинки и злобни брюнетки, но си е друго да им се посмееш на улицата.. нищо повече..НЕ смятам, че така наречените "кифли" имат достатъчно акъл и най-важното ценностна система да завладеят света..Така че, дори не си струва да им обръщаме внимание.. Със здраве ^^
Mistakes are proof that you are trying.
Пхуи защо си мислите ,че сте по-хубави от нас,нормалните,ненадутите момичета?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Това звучи като "интелигентен фен на ЦСКА"Първоначално написано от girlche
Дреме ми ;]Първоначално написано от Nakadah
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Ааа те не си го мислят.. те знаят, че не са. Просто се опитват да обедят останалия свят в противното..Първоначално написано от girlche
Те знаят, че са грозни и ограничени и създават защитна реакция..нещо съвсем нормално. Комплексираните тъпчат околните (поне така си мислят) за да си повярват, че са нещо повече..
Докато нормалните и непринудени момичета не си търсят внимание по този напълно селски начин..Те просто го получават, заради истинската им красота..Друг е проблема, че има безброй "ебачи", които си хващат кифла за да им направи това, онова.. айде моля ви се..
Мне,те са сигурни,че са по-хубави и по-умни от нас . Но са адски смешни! Те не осъзнават,че са харесвани от момчетата ,защото са лесни и с 2-3 думи ще им се вържат на простотиите .. =/Първоначално написано от fortvilelse
Мхм .. =|Първоначално написано от fortvilelse
Бог да пази кифлите ;Д Ние можем и сами..
![]()
..
Разбира се, че си мислят че са по-хубави и по-добри във всяко едно отношение от нормалните момичета, а всъщност са абсолютна нула. Това е сега - харесвани сте шото момчетата си умират да изчукат някоя - нека бъдем директни - това е единствената причина да ви харесват.Първоначално написано от girlche
Оф, забраих кво щях да пиша, после ще допълвам![]()
Оф, забраих кво щях да пиша, после ще допълвам![]()
води си бележки ;Д
Ми разбира се,те ако не го мислеха ,нямаше да правят тази тема (: .. И ако наистина не им пукаше какво мислим за тях и защо ги мислим за пълни курвички,нямаше да ни питат в тази безсмислена тема. Нека там да се натискат на всеки срещнат мъж и да разказват тук-там на кого са пуснали,на кого им е по-голям и подобни глупости. Те с това стават известни в града си,защото са адски глупави да се хвалят за половия си живот. Пха и после се чудят защо са отхвърлени от по-умните момчета и момичета ..Първоначално написано от L0ST
Ами на мен не ми се е случвало да бъда отхвърлена от когото и да било ама карай здраве да е!Първоначално написано от girlche
не че имам нещо против и 2-та отбора, ма когато някой така осърдно дрънка за такава тема обикновенно от вътре го яде нещо и очаква някой друг да му каже това което иска да чуе...