- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- КЪМ КИФЛИТЕ ОТ ТЕМАТА "ГОРДА СЪМ ЧЕ СЪМ КИФЛА"
Еми радвам се![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Ами на мен не ми се е случвало да бъда отхвърлена от когото и да било ама карай здраве да е!
е на теб не ти се е случвало, защото установихме, че кифла е синоним на курва..
Mistakes are proof that you are trying.
еми.. не е точно така. Аз лично обичам да си изразявам мнението без нищо да ме яде..На мен ми е все тая.. просто обичам да храня тези, които го заслужават.Първоначално написано от Nakadah
Хора, не ставайте КИФЛИ. И между другото, нека спрем с тва ``кифла`` Дайте друго име да измислим, по-такова..![]()
Еми айде синонима.. курви ?Първоначално написано от diksi
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Или може би..кроасан?![]()
Мастии, щото не всички я знаят тая дума, мисля..
Ами както и да ги наричаме,все ще е правилно..![]()
![]()
Тия са гадни мастии, дето искат да са красиви по изкуствин път.![]()
не знам колко кифлата е модерна и колко модерно е да си кифла и производни, ама тия снимки с усти на кокоши задници... завзеха целия свят.. а са противни
Първоначално написано от L0ST
Аха, сетих се. Щях да казвам, че сега всички момчета ги харесват понеже искат секс, но няколко години по-късно... Мнеее, по-скоро ще си търсим интелигентни и умни момичета с образование, а не мацки с 10см поли от пазара за по 5 лв. . Преуспяла кифла не познавам и предполагам, че няма и да се запозная с такава. Сега може и да сте известни, но повярвайте - след няколко години ще сте отживелица.
Хубавото си е хубаво. Когато едно момиче е красиво, ние му го казваме, то няма нужда само да казва колко е хубаво - жалки сте с това: "Аз съм по-добра от тях във всяко едно отношение. По-хубава съм! ЗАВИЖДАТЕ!".
Живейте си живота сега, но помнете че живота не приключва на 20 години...
1 съвет - дай вашите на СЪД!Първоначално написано от uBuTo
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Абе аз да ви кажа най-мразя кифлите ми се праят на кроасани..![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
я по добре ти твойтееПървоначално написано от DePutaMadre
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Ше ви еба сичките кифлии еййй На 8 големи мой ли си аф аф разцепихме софия еййййййййййййййй
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
аа ти не се обаждай , а just кавали ;]Първоначално написано от MishaBabyy
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
недей бе...Първоначално написано от sexydevil
МОШНО ХАХАХАХА.. лол
кифлето го дайте насам![]()
![]()
ще го отракам набързо
![]()
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Не ще го отракам,а ще го протъркам![]()
е аз не съм чак толкова ....... грубПървоначално написано от Doomcryer
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Кой пък говори за грубост ?![]()
Колкото повече мнения чета, толкова повече се радвам, че не съм "кифла" и не се събирам с "кифли"Ще ви гледам сеира след някоя и друга година, като вече не сте МаЦкиИтИи НъЪ кВарТаЛъЪъ
![]()