- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Що за удоволствие?
значи по твойте думи си форумен индивид който няма нищо общо с реалния човеки тва ТЪП СИ го пиша за забавлението а не за да те обидя ама както и да е
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Добре, добре...Първоначално написано от SadBoy93
Това ми хареса
![]()
По темата: Евала на автора =D> Скоро говорехме с една приятелка и тя се оплакваше, че не са останали свестни момчета.. ще и покажа темата и дано й върне поне малко уважението към "силния пол"![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Еми ти изглежда не можеш да мислиш, тъй като фиърчо се беше изразил доста добре, поне според мен, а аз не съм девствен.Първоначално написано от HouseMusicBoy
Тъпият си ти, че да не можеш да вникнеш!
Просто си прекалено плиткоумен и самовлюбен.
Без лоши чувстВа, нали?
Първоначално написано от babatigosho
добре бе вникнали ... ти като свършваш не получаваш ли оргазъм еееееейййййй много разбирачи в тоя форум мама му стара![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Издигате секса на прекалено високо духовно ниво,съпоставящо се в пределите на душата,хармонията,смисала на живота,сливането на две тела.
Да,много е хубаво,когато се познавате и имате симпатии,чувства един към друг,но сексът си е секс и аз лично мога да получа удоволствие както от непознат така и от любия с разликата,че първия мога и да не го видя повече.Както си направиш секса,такъв ще ти е.
Той като си го може ще те протърка от удоволствие.
Аз поне го разграничавам физическото от духовното удоволствие.
И духовното няма силата да ме накара да свърша...
Така е ,но пък е по-яко с момче(момиче) което обичаш!Първоначално написано от fear4o
![]()
Чсно казано ако правиш секс с повече хора се учиш на повече неща отколкото ако го правиш само с един.А и не е никак интересно за тебе...Първоначално написано от DeViLMaN
И също ми е интересно кой попринцип определя,какво е деградация?
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Разбирасе че има разлика между секс с човек който не познаваш и ръката ти. Можеш ли да сръвниш секс и ръка? Не мисля ..
По-някога когато си с човек от доста време искаш нещо различно ..
Бургас
![]()
Амин!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Antixrist, какво повече ще науча ако правя еднократно секс с 10 мъже от това да правя 500 пъти секс с един и същи мъж? Разясни ми, че не се сещам. Какво харесват мъжете средно статистически ли? Ами ако 11-тия е различен, пък точно него си обичам и искам да съм с него?
Иначе между самозадоволяването и сексът с някой, към който нямам чувства, има разлика. Като се самозадоволявам правя секс с някой, който обичам-себе си.
В тази връзка не съм правила секс с човек, който не обичам. Всъщност съм го правила само с един човек, различен от мен. И след това не искам да знам какво е да правиш просто секс заради секса. Правя секс заради любовта, която изпитвам и за мен той е духовно, емоционално, а чак след това физическо изживяване.
Пфф всеки с разбиранията си.Има и хора който го правят заради парите които ще вземат!
При момчетата разликата между обикновения секс и секса с любимия човек почти не се различава!В крайна сметка когато те удари възбудата обичаш човека който е*еш!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
съжалявам ама съм стигнал до извода че секса си е секс така че не го смесвам със чувства![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Наистиан секса е хубав когато е с човека когото обичаш.Прав си.Аз лично като малак много исках да го направя с които и да е да пробвам ,но с течение на времето човек разбира смисъла.Въпроса е ,че не всеки го разбира
Като стана дума за подобни неща , чудно ми е дали все още се намират девствени жени ? Става дума не за деца ,а за жени около 20 години.
Под девстевни разбирам : Без секс (вагинален,анален) , свирки , чикий и самопроникване.
М, някой беше казал, че не вижда нищо лошо в това едно момче да излезе в петък вечер, да свали някоя и да прави необвързващ секс. Съгласна съм, стига мацката да цели същото, а не да остане с излъгани очаквания. Но и да остане - вината си е нейна, мисля.
И като цяло съм на мнението на Shia. Малко некомпетентно се изказвам, имайки предвид, че не съм особено подготвена в тая област, но съм убедена, че удоволствието може да е както с любимия, така и със случаен красавец, срещнат в дискотеката. Разликата е в емоцията. Във втория случай просто удоволствието е на чисто физическо ниво.![]()
Удоволствието идва точно от там, че не си обвързан с този човек. Уважавате се, но не сте влюбени. Знаеш, или по-скоро не ти пука дали ти изневерява, защото това не е твоя работа, както и за него. В повечето случаи удоволствието е на макс, особено при които зависи от нагласата, защото знаят, че няма усложнения...а само си правят взаимно кефа. Това е. Но аз не подкрепят секса с различни мъже/жени постоянно. НО нямам нищо против един "приятел за секс" с който отдавна се знаете
Всеки знае, че сексът с чувства не може да се опише с думи, то не е просто секс..то е вълшебство..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Да не искаш да кажеш,че за времето,с което ще си намериш 10 мъже за секс,правиш секс 500 пъти с любимия?!Той да не те държи като секс робиня за по 14 пъти дневно или бъркам?Първоначално написано от krem4et0
И при тебе пак седи факта,че не си пробвала и двата варианта.
Nапълно съгласен съм с BigFakeSmole!![]()
Едно момиче може да бъде с 10 различни мъже за много кратко време. Познавам такива с 60 различни мъже за 1 година. Говорим за еднократен секс, а не за връзка?
Макар и малко, по моето време имаше девствени момичета на 18-19-20. Всъщност от 9 момичета в курса, 3 завършихме училище без да сме правили какъвто и да е секс. Сега обаче това ме се струва невероятно и по-скоро изключение.
Някак си се дразня на мнения, които се самонареждат, вместо да ми е смешно.Първоначално написано от TheSunshine01
Имат право някои хора от другия отбор (да, нарочно го наричам така), които се обадиха. Друг е въпросът, че имам чувството, че не са изпитвали чувства...
оставете хората да правят секс кадето си искат с който си искат и когато си искат
(после те ше се оправят с последиците)
За това с чувствата ми се струва че визираш мене (може би щото пиша най-много от "противниковия отбор"),но само да ти кажа-в грешка си!Първоначално написано от theImmoral
Не, не визирам теб. Ти поне се обосноваваш и защитаваш. Можеш да ме убедиш, че си прав, ама погледни другите...