- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининовата вода на Милва..
..много ми омазнява косата и няма ефект![]()
Ако се чудите дали да я купите-недейте,ако пък не-препоръчайте ми някоя ефикасна![]()
Ааа,и знам,че това е "поредната такава тема",но си е проблемец![]()
Аз имам на Панацея някаква ... ползвах я три пъти , косата ми след това беше някаква сплескана, не видях положителен ефект + че вонеше на спирт![]()
Така , че не ти я препоръчвам нея![]()
![]()
И аз ползвам от много време тази на Милва, но няма никакъв ефект.![]()
аз днес си купих на ADDA ще я видим що за стока еще си мажа миглите с нея,нали растяли
![]()
По-добре пробвай с бадемово масло! Хининова вода на очите не е полезно до колкото съм чувала.Първоначално написано от psych0
^четох в доста теми,че хининовата вода спомагала растежа,ама дали е вредна не знам![]()
Оле недей!!!Първоначално написано от psych0
По-добре с Бадемово или Рициново масло,на мен много ми се оправиха от едни витамини :/
Иначе на Милва нищо не ми харесва.Моята Хининова вода е на Ecolife
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
напоследък като си махам грима ми падат по 3,4 мигли и си мисля че скоро ще ми опадат,притеснявам се. На вас падат ли ви понякога,когато си чистите грима?
ЯЯЯ БЪРЗО КАЖЕТЕ! Кво бадемово масло да си зема, ама да е хубаво?![]()
![]()
Преди и на мен ми се случваше,аз затова вече използвам спирала супер рядко.Първоначално написано от psych0
Иначе Бадемовото масло на Икаров е най-хубаво,за мен.
Аз пък имам и бадемово масло на Икаров и стимуланта му за коса. Ползвам и хининова вода от октомври месец насам . Омазнява ви се косата ,защото слагате много .Разпределете си я в някой свободен флакон от тоалетна вода примерно и като се изкъпете се пръскайте и масажирайте главата.А не да излеете половината шишенце в корените на косата много ясно ,че ще е сплескана .И не чакайте от 2 пъти сложена и да ви тръгне косата да расте като луда и подивяла.И има ефект всичките неща , но нямам време за маската за коса със стимуланта сега като се позатопли ще я почна наново .
Иначе аз ползвам хининова вода само на ''Кокона'' 100% хубаваВзех си и Милва с едно таралежче , сега съм с нея също е хубава от около няколко седмици съм с нея като се изкъпя и си слагам.
Доволна съм
![]()
Още един глас за Икаров. Аз преди си слагах, не знам до колко имаше ефект , но моята кожа е суха и ми идваше перфектно дори и само като хидтратантПървоначално написано от Luscious_Heart
Плюс че до колкото съм чувала прикрива и разни мимически бръчици покрай очите.
Първоначално написано от billytalent
От какви витамини ти се оправиха ? Я кажи ...![]()
оо и аз не съм доволна от Милва.. правеше ми косата някак суха и гадна .
Геритамин Нео,станаха ми много гъсти,скоро трябва пак да започна да го пияПървоначално написано от ira90
аз съм много доволна от нея.
един съвет от мен към авторката ...
недей да даваш съвети съдейки по себе си. пфф ...
сякаш всички имат като твоята коса.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
darrie,както виждам и други момичета не са доволни от нея.
billytalent,ти доволна ли си от твоята хининова вода?
Да,не ми се омазнява косата и мирише на Розова вода...обичам този ароматПървоначално написано от nymphadora
![]()
Аз я ползвах много малко, но като че ли имаше ефект. Абе не знам - май не тя, ами тривитаминола ми помогна.![]()
Я кажете някоя хубава хининова вода сега!![]()
Честно казано нз,защото си мажа косата със супер много неща за растеж,тя по-принцип си ми расте доста бързо...мажа се ей така простоПървоначално написано от nymphadora
![]()
Абе аз имам чувството,че мойта въобще не расте и като ида за връхчетата ми я скъсяват допълнително![]()
Сега се чудя да пробвам ли стимуланта на Икаров,но вече нямам вяра на нищо.