.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Абе аз имам чувството,че мойта въобще не расте и като ида за връхчетата ми я скъсяват допълнително
    Сега се чудя да пробвам ли стимуланта на Икаров,но вече нямам вяра на нищо.
    Аз не ходя изобщо за връхчетата,защото като им кажа малко и оставам без коса,не мога да си представя да си отрежа косата.
    Стимуланта е добър,аз го използвам и ампули от време на време си купувам.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз не ходя изобщо за връхчетата,защото като им кажа малко и оставам без коса,не мога да си представя да си отрежа косата.
    Сама ли се подстригваш,или въобще не я подстригваш?Извинявай,че така те разпитвам

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Сама ли се подстригваш,или въобще не я подстригваш?Извинявай,че така те разпитвам
    Имаше един период,може би 2 години изобщо ножица не се беше доближавала до нея за да успея да постигна дължината,която искам,по-принцип нямам никакъв проблем с цъфтежи и подобни неща,въпреки че си я горя много с бои,преси и т.н.,сега от време на време си ги режа сама-нямам доверие на фризьорите
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Ти остави как мирише,ефект има ли?
    Честно казано нз,защото си мажа косата със супер много неща за растеж,тя по-принцип си ми расте доста бързо...мажа се ей така просто
    Хах,и аз съм така .Ползвам много продукти за коса и не знам кой от тях има най-добър ефект.

Ами хининовата вода омазнява косата само при неправилна употреба. Знам, че хининовата вода на Милва е най - натурална и съдържа най - голямо количество хинин. А и този продукт се употребява за подсилване растежа на косата.
    А коя марка шампоан използваш?
    Маслинка,лед,мартини-
    наздраве за много години.
    Весел, здрав, засмян
    и цяла година пиян,
    но не от домашна ракия,
    а от любовна магия!!!

Супер фен Аватара на pressiana
    Моята е такава, не ми омазнява косата. Според мен върши работа. Ползвам я всеки ден, като свърши шишето си почивам малко и така.

И аз използвах хининовата вода на Милва,обаче не забелязах ефект. Сега мисля да си взимам Себорал, стимулирал растежа на косата,пък и моята последно време почна да пада много

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Изобщо не е вредна .. аз я ползвам от 1 година и не омазнява косата , а спомага за разтежа й

Град
    Bulgaria
    Използвам хиниовата вода на Милва и съм много доволна !! :P

Бадемовото масло помага ли за по-бърз растеж на косата?А на миглите?Напоследък и мойте като си чистя грима и ми падат по 1-2 мигли

ао

Аз пък попаднах на шампоан с хинин на Милва и за 15 дни косата ми направо "пощуря" и е на цена:1,95 много съм доволна

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    От всички марки хининова вода,които съм ползвала преди тази на Милва беше най-зле На мен лично ми омазняваше косата

Охх, ама как не разбрахте, че от тази вода няма никакъв ефект, ако ще и 2 години да си я сипвате на главите все тая, косата ще ви порасне с толкова, с колкото и без водата ще порасне. Същото мисля и за хининовият шанпоан, който няколко момичета от форума запалено си купуват.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Не всички използват хининовата вода с цел по-бърз растеж на косата,макар че аз лично,за себе си,виждам разлика и в дължината и в гъстотата на косата ми.И не,тази разлика не е само от естественото израстване на косъма,защото всеки месец ходя на фризьор и все пак косата ми продължава да става по-дълга

Мега фен
    на всеки му влияе различно тази вода- аз например не я харесвам, изсушава ми косата и започва да цъфти, след което трябва да я подстрижа => на мен определено не ми помага за растежа
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Аз си купих хининова вода на "ADDA" преди седмица и след месец, месец и половина да видим има ли резултат....
    Доколкото знам хининовата вода трябва да е прозрачна, не розова, като някои, и да не мирише много...
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

И аз я имам тази на Милва,при мен има ефект.

Град
    най - доbре сама
    аз си ползвам тази на ''Кокона'' - супер е .. и мирише много хубаво, за разлика от предишните ако си взимаш си вземи тази поне я пробвай, тя е най много 2 лева а колкото до омазняването от както ползвам хининова вода на '' кокона '' нямам проблем с него .. но ако не си вземеш тази която аз препоръчвам си пръскай косата с хининова вода 2-3 часа преди баня.. колкото да се исуши
    айде успех !!
    никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..
    не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
    И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..

Град
    Габрово
    Аз използвам хниновата вода на милва и има страхотен ефект не за растежа а за самата ми коса.Става много хубава мекичка и лъскава :P изобщо не ми омазнява косата много добре си ми деиства. Сега съм си взела и шампоана на милва с хинин и,ще се надявам на добри резултати явно всичко зависи от типа коса

Мега фен Аватара на Hilary_
    Имам я, но така си стои .. не ми харесва съставът й ..

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Мойта коса в момента е със средна дължина, ходя веднъж месечно или на два месеца, както дойде за връхчетата, ама имам чувството, че откакто съм при тази фризьорка, косата не ми расте много доволна съм как работи, уж само връхчетата хваща пък не знам.. та по темата, за това и аз реших да си взема хининов шампоан Милва и съответно хининова вода пак на Милва, преди около месец го ползвах шампоана, ама не забелязах кой знае каква разлика, за водата и аз имам чувството, че ми омазнява корените.. тя е в хубаво шишенце и си пръскам, гледам да е равномерно, но нещо не виждам да има кой знае какъв ефект.. а вече може и 2 месец да я ползвам.. та, не знам вече и аз какво да ползвам..

Казват , че кокона е най - добрата , иначе защо не потъpси в търсачката ? :P Ето подобна тема ; http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Моята хининова вода е на ADDA не съм забелязала кой знае какъв ефект,а вече съм на второто шишенце.Така като гледам има само един коментар за ADDA пък ще видим дали има някакъв ефект по-нататак !!!

Голям фен Аватара на taamara
    Ефект не видях от тази на Милва при 7 месечно редовно използване.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Косата ти се омазнява от хининовата вода? Аз използвам точно на Милва и съм страшно доволна.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си