.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Относно обицата на хрущяла

Здравейте първо от мен.
    Реших да си правя дупка на хрущяла. Някои казват ,че боли други не. Също ,че с пистолет не трябва да се дупчи. Няма значение това. Аз мисля да си го дупча с пистолет тъй ,като нямам друг вариант. Имам обица на меката част на ухото също с пистолет ми го дупчиха. Сложиха ми медицинска обица и след 15 дни ухото ми се възпали. Купих си обица от ТИТАН с нея нямах никакъв проблем до ден днешен. За това искам да ви питам ,когато си продупча хрущяла ще има ли някакъв проблем ако сменя медицинската с моята от ТИТАН. За да не се повтори същият сценарий.
    Teardrop

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ако си пробиеш хрущяла с пистолет, възпалението ще ти е най-малкия проблем
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

А какъв ще е най-големия? Много хора познавам ,които са си го пробивали с пистолет. И нямат никакви проблеми.
    Teardrop

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Преди 2 години (или 1) си продупчих хрущяла с пистолет. Еми, никакви проблеми нямах/м. И не боли : )
    Идея нямам какви са тия от титан, но аз постоях дооста време с тази медицинската .. и после си купих обикновена : )
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Ето я моята ,с която съм в момента на меката част на ухото. Тази от ТИТАН ,за която говорех. http://www.natamno.com/products/ABCS...%B5%D0%BD.html
    Teardrop

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Щом на меката част си нямала проблеми с обецата, значи и на хрущяла няма да е по-различно. Обаче!!! Когато си пробиваш хрущяла с пистолет има риск от счупване заради рязкото и силно пробиване. За това хрущяла се пробива с игла.
    П.с. Обаче всъщност аз съм си пробивала на два пъти хрущяла с пистолет и нищо ми няма. Риск печели, риск губи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

И аз мислех да си правя ... Отидох при една приятелка и и споделих , след това тя ми разказа как една нейна фр отишра при нея да я пробива на хрущяла и след 2-3 дена почнало и се подува цялото лице от тази страна ... ;х После вика "едно друго момиче дойде да и правя и аз и казах че повече не правя след случилото се .. и тя отишла в "на тъмно " да я пробият и станала същата работа ... ппц рядко се случва .. но ... ти си решаваш .. аз лично се отказах :С

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Недей с пистолет! Просто си намери друго студио. Не боли толкова пробиването, боли малко 2/3 седмици след това. Но е по-скоро дискомфорт, вместо силна болка. Примерно няма да можеш да спиш на тази страна и прочие.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Днес се пробих с пистолет. Просто в моя малък град няма студия пък и пътувам рядко за това реших да си го пробия с пистолет. Нямам проблеми за днес. Промивам го 3 пъти дневно с Ракия. От утре започвам с Гентамицин и Кислородна вода да го почиствам. Надявам се всичко да е наред. В началото ме болеше няколко часа сега само ,като го пипам и най-вече ,когато си въртя обицата. Ето и една снимка: http://prikachi.com/images.php?images/181/5267181T.jpg
    Последно редактирано от kocaki1996 : 09-13-2012 на 20:35
    Teardrop

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    И се плюмчи всяка сутрин, да не забравиш! Да плюмчиш обецата де, не нещо друго… ^^

П.С.: Само не разбрах защо думата „ракия“ е написана с главна буква… ^^

Още на първия ден вечерта,когато се пробих си свалих обицата. Заради моята тъпотия си прецаках всичко. Едвам я свалих дори кръв потече. Когато се пробвах да си я сложа обратно никакъв шанс. Хем боли ,хем кръв тече. Възможно ли е на първия ден ,като махнах обицата да ми зарастне толкова бързо. И какво мога да направя за да я сложа обратно. Отново ли трябва да отида да ми оправят канала на дупката. За какво ли ми трябваше да си я свалям. ;(
    Teardrop

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Моето лично мнение е, че въобще не ти ходи тази обеца на хрущяла. Не съм момиче, момче съм, но аз също имам обеца, само че не на хрущяла и що-годе съм на „ти“ с обеците при момчетата. Според мен си остани само с обечката на меката част. Все пак ти си решаваш.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Ох и аз исках да си правя, обаче всички ми разказват, че много боляло, че има голяма вероятност да се възпали и се отказах. ;с

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Моето лично мнение е, че въобще не ти ходи тази обеца на хрущяла. Не съм момиче, момче съм, но аз също имам обеца, само че не на хрущяла и що-годе съм на „ти“ с обеците при момчетата. Според мен си остани само с обечката на меката част. Все пак ти си решаваш.
    Точно заради това я свалих още вечерта в деня на дупченето. Аз също реших ,че не ми отива и си я махнах. Сега дори и да искам не мога да си я сложа хем боли ,хем кръв тече. Заради това не мисля въобще да си я слагам обратно.
    Teardrop

Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Ох и аз исках да си правя, обаче всички ми разказват, че много боляло, че има голяма вероятност да се възпали и се отказах. ;с
    Аз лично си го дупчих с пистолет. Повярвай ми никаква болка не усетих. След това те наболва няколко деня обаче не мога да ти кажа колко ,защото още вечерта я свалих ,защото реших ,че не ми отива. Повярвай ми ако си го промиваш 3 пъти на ден с Гентамицин,Кислородна вода нищо няма да ти стане.
    Teardrop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си