- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно обицата на хрущяла
Здравейте първо от мен.
Реших да си правя дупка на хрущяла. Някои казват ,че боли други не. Също ,че с пистолет не трябва да се дупчи. Няма значение това. Аз мисля да си го дупча с пистолет тъй ,като нямам друг вариант. Имам обица на меката част на ухото също с пистолет ми го дупчиха. Сложиха ми медицинска обица и след 15 дни ухото ми се възпали. Купих си обица от ТИТАН с нея нямах никакъв проблем до ден днешен. За това искам да ви питам ,когато си продупча хрущяла ще има ли някакъв проблем ако сменя медицинската с моята от ТИТАН. За да не се повтори същият сценарий.![]()
Teardrop
ако си пробиеш хрущяла с пистолет, възпалението ще ти е най-малкия проблем
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
А какъв ще е най-големия? Много хора познавам ,които са си го пробивали с пистолет. И нямат никакви проблеми.![]()
Teardrop
Преди 2 години (или 1) си продупчих хрущяла с пистолет. Еми, никакви проблеми нямах/м. И не боли : )
Идея нямам какви са тия от титан, но аз постоях дооста време с тази медицинската .. и после си купих обикновена : )
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ето я моята ,с която съм в момента на меката част на ухото. Тази от ТИТАН ,за която говорех. http://www.natamno.com/products/ABCS...%B5%D0%BD.html
Teardrop
Щом на меката част си нямала проблеми с обецата, значи и на хрущяла няма да е по-различно. Обаче!!! Когато си пробиваш хрущяла с пистолет има риск от счупване заради рязкото и силно пробиване. За това хрущяла се пробива с игла.
П.с. Обаче всъщност аз съм си пробивала на два пъти хрущяла с пистолет и нищо ми няма. Риск печели, риск губи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз мислех да си правя ... Отидох при една приятелка и и споделих , след това тя ми разказа как една нейна фр отишра при нея да я пробива на хрущяла и след 2-3 дена почнало и се подува цялото лице от тази страна ... ;х После вика "едно друго момиче дойде да и правя и аз и казах че повече не правя след случилото се .. и тя отишла в "на тъмно " да я пробият и станала същата работа ... ппц рядко се случва .. но ... ти си решаваш .. аз лично се отказах :С
Недей с пистолет! Просто си намери друго студио. Не боли толкова пробиването, боли малко 2/3 седмици след това. Но е по-скоро дискомфорт, вместо силна болка. Примерно няма да можеш да спиш на тази страна и прочие.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Днес се пробих с пистолет. Просто в моя малък град няма студия пък и пътувам рядко за това реших да си го пробия с пистолет. Нямам проблеми за днес. Промивам го 3 пъти дневно с Ракия. От утре започвам с Гентамицин и Кислородна вода да го почиствам. Надявам се всичко да е наред. В началото ме болеше няколко часа сега само ,като го пипам и най-вече ,когато си въртя обицата. Ето и една снимка: http://prikachi.com/images.php?images/181/5267181T.jpg
Последно редактирано от kocaki1996 : 09-13-2012 на 20:35
Teardrop
И се плюмчи всяка сутрин, да не забравиш! Да плюмчиш обецата де, не нещо друго… ^^
П.С.: Само не разбрах защо думата „ракия“ е написана с главна буква… ^^
Още на първия ден вечерта,когато се пробих си свалих обицата. Заради моята тъпотия си прецаках всичко. Едвам я свалих дори кръв потече. Когато се пробвах да си я сложа обратно никакъв шанс. Хем боли ,хем кръв тече. Възможно ли е на първия ден ,като махнах обицата да ми зарастне толкова бързо. И какво мога да направя за да я сложа обратно. Отново ли трябва да отида да ми оправят канала на дупката. За какво ли ми трябваше да си я свалям. ;(
Teardrop
Моето лично мнение е, че въобще не ти ходи тази обеца на хрущяла. Не съм момиче, момче съм, но аз също имам обеца, само че не на хрущяла и що-годе съм на „ти“ с обеците при момчетата. Според мен си остани само с обечката на меката част. Все пак ти си решаваш.
Ох и аз исках да си правя, обаче всички ми разказват, че много боляло, че има голяма вероятност да се възпали и се отказах. ;с
Аз лично си го дупчих с пистолет. Повярвай ми никаква болка не усетих. След това те наболва няколко деня обаче не мога да ти кажа колко ,защото още вечерта я свалих ,защото реших ,че не ми отива. Повярвай ми ако си го промиваш 3 пъти на ден с Гентамицин,Кислородна вода нищо няма да ти стане.
Teardrop