- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вие как мислите ?!
Здравейте, в събота с един приятел спорехме дали е по добре да те отвори някой когото обичаш, или някой по-опитен, понеже аз съм девствена и се заговорихме.Та аз съм на мнението, че е по добре да те отвори някой когото обичаш.Вие как мислите?
Хора много , Човеци малко !
... За кво ти е някой опитен тва да не ти е бомба.. любовта и секса са две неща от който има нужда човек и по отделно но когато са заедно ... е невероятно !
Exorcism !
Престанете с това "отваряне", естествено, че ако момчето те обича => пука му за теб, ще се постарае първият ти път да е нещо приятно, макар че не винаги се получава, но чувството, че първият ти път е бил с човек, който те обича е страхотно. Нормално от негова гледна точка да е така, той съвсем леко, предполагам, си е предложил "услугите".
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Първоначално написано от HiM
Леко да![]()
Еми ти си решаваш, ама не му се връзвай на номерцата. Не важно кога, важно е с кого, запомни го това.
тфа са пълни глупости обича необича бе чуек колкото и да го обичаш ако е сакат мой да съжаляваш цял живот .... подобре с някой опитен дори ако е фр още по добре поне според мен![]()
Това го знам ии няма да си променя мнението, просто исках да чуя вашите.Първоначално написано от HiM
много правилноПървоначално написано от HiM
![]()
Просто аз
Първоначално написано от Grimmboy
Приятелството се разваля със секс.
този ,който те обича естествено.. 100 процента ще е по внимателен а защо не и опитен?![]()
<3
Първоначално написано от ef4etyYy
е, късметлийка![]()
По-добре да е човек, с когото имаш силна връзка. Освен това е по-добре като те отваря ти да си отгоре - така няма значение, колко е опитен. Гарантирана рецепта за хубав първи път!
Първоначално написано от MochaOnMyLips
Ще го имам в предвид това за отгоре ;д.
Ами не е задължително да те обича и да е неопитен, много ясно. Обаче колкото и да е опитен, ти не си. Така че не очаквай много от първия път. С течение на времето и ти ще натрупаш опит, ще се опознаете, на кой какво и как му харесва, и работата ще спи. Тъй че споко, всичко с времето си.
Пп: тея, които много говорят никви ги няма, тъй че не ги слушай.
Хората са казали секса води до любовта не обратното![]()
Този въпрос сама си го решаваш,само гледай да не се напиеш и някой "вървежен" да не те вкара в леглото.При тези ситоаций съм виждал грозни гледки,някъв заухар се направи на мъж пред някоя по хубавка моя приателка,аз като съвестен отивам и я дръбна плесна му една на въпросния "турбо гъзар",ама дали и тебе някой се ще те пази?
Момчетата повече няма да пишат поговорих си с тях,ще си се вихрят дтугаде.
Извинявам се ако са казали нещо и са засегнали някой.
rebeca а може ли аз да те отворя![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
аве Ева че е късметлийка е!Не само че я отвори момче което обича ами има и още поне 2-3ма дето са й навити!Първоначално написано от rebeccaa
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota