- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко //вол.38//
Първоначално написано от plamba95
Аз сега ти пиша фактурата.... Приемам плащане по банков път, ей сега ще ти дам IBAN-a
Абе на мене немойш ми земеш париПървоначално написано от plamba95
Аз квот ми тряя и искам да знам съм го чел и съм го праил :P :P
Diiddy
![]()
Моля ти се, не ми давай акъл и не ми казвай, че съм nolifer. Мога сам да си преценя какво да правя, тейче ай сектир. Нито ще те псувам, нито ще родължавам този разговор. А в това, че ти не само момиче неожеш да си намериш, а дори и във форума не ти се вързват не е мой проблем.Първоначално написано от Doomcryer
Първоначално написано от plamba95
добре смее е лудтотално издивявам на една песничка и са чудя що има заря
![]()
![]()
ми човек на някои живота не е така лек и хубав ... (говоря за мене) аз не искам да е така но ...Първоначално написано от Doomcryer
чефо не искаш ли да са усърваршенстваш бре ман![]()
![]()
![]()
де има заря бе и аз издивявам на един кючек тукаПървоначално написано от den4yyyy
![]()
![]()
алекс не загря ли че аз ше те уча ти ше ми плащаш![]()
![]()
![]()
![]()
амм .. водя монолог и си мачкам сутиенаПървоначално написано от den4yyyy
ти?
![]()
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
абе тука някъде до нас май откривали някфа регата ли ко билоПървоначално написано от plamba95
![]()
![]()
май не ти е омръзнало все ощеПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
то аз ако го подхвана и на мене няма ми омръзне
![]()
![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Първоначално написано от lilincituuuu
к'во за бога беше монолога сутиена дето го избирахме двамата ли е
![]()
а аз както казах издивявам
![]()
![]()
![]()
![]()
немооо понасам никой ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Повярвай ми и аз не знам какво е значението на думите лек и хубав.През това което аз съм минал,не го пожелавам на никого.Първоначално написано от plamba95
@L0ST - Не ти давам акъл,а съвет.Предполагал,че наистина си достатъчно голям сам да преценяваш какво да правиш,но е супер дразнещо да ти гледам детските постове от сорта - "Ама ти обичаш ли ме ? , Ама вярно ли ? , Ама много ли ? Ама ще се оженим/омъжим ли виртуално ? А виртуални деца ? А виртуален секс ? А пръстена на Paint ли да ти го нарисувам ? и др . Не че съм задължен да ти чета мненията,ама покрай другите е неизбежно да ти чета и твоите.Те хората за това са направили ЛС,skype,facebook и др.
Принципно знам положението в форума и точно заради това не влизах толкова време именно защото е пълно с хора на 12-20+ които мислят като 7г. и посещават форума именно да си търсят виртуална приятелка/приятел,но за тая цел си има сайт за запознанства.Вярно е,че и аз спамя в теми,но пък чак до такава степен да стигам...
Поздрави!
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
кви са тея чаршафи дето ги пишете тука бе![]()
ЪъЪ ядох трицонкаПървоначално написано от lilincituuuu
що пък сутиена бе няма ли други работи за мачкане :P
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Бе аз без да чета го праяПървоначално написано от plamba95
![]()
Diiddy
![]()
Първоначално написано от Doomcryer
Това с кой си пиша, какво пиша и какво търся си е само моя работа.
Наистина много мразя някой да ми се бърка в живота. Всъщност не ми и пука за къв ме мислиш де и дали те дразня с постовете ми. Аз мисля, че форума е свободен и мога да си иша КАКВОТО си поикам. А както сигурно си видял в темата главно за такива работи се говори.
Хайде, не мислех да ти отговарям, но понеже си се постарал да изпишеш много рекох да те уважа пък и съм в добро настроение сега.
Хайде със здраве и без лоши чувства.![]()
Не ти се бъркам в живота,явно грешно си ме разбрал,но както и да е.С всичко това исках да ти кажа,че няма нужда хората да четат по цели 2-3 страници с твой постове от сорта - "Обичаш ли ме ? , "Много ли ? , "Вярно ли ? , "Колко много ?".С всичко изписано исках да ти кажа,че за тази цел има т.н функция 'ЛС',ако толкова много се обичате и дори си нямате скайповете има други начини за комуникиране.
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
...тез червени домати кой ги мама разклати![]()
![]()
![]()
На някой май му се избухва :PПървоначално написано от KpucmuHa
Diiddy
![]()
има нещо такова май![]()
тирбушона врътка врътка![]()
![]()
![]()