- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко //вол.38//
Нямаш си и на идея кво е тука - дрхи навсякъде, учебници и тетрадкипръснати из цялата стая, навсякъде техника, лаптопите по леглата, пари по земята, няколко флашки и карти памет се търкалят по земята поктрай другата техика, некви дискове има до мен а земята от другата страна 2 книги за програмиране - това са нещата за казване за пред хора, а какво всъщност става тука не е за пред хораПървоначално написано от mrtn
![]()
![]()
![]()
СуперПървоначално написано от girlche
![]()
Какво правиш?
Вафла..
О, аз не мога да понасям като ми е толкова неподредено. Имам чувството, че не съм в кожата си, гадно ми е..Първоначално написано от L0ST
![]()
Иначе хвъли една флашка.. сякаш са ти в излишък.![]()
Вафла..
В излишък са, в момента виждам 4 да се търкалят около мен пък ддз още колко икма и в другите стаиПървоначално написано от mrtn
Ела донеси малко бира и нещу за хапване и ти подарявам 1-2
![]()
На мен пък хич не ми пречи да е разхвърляно, лошото е че почват да изчезват неща![]()
Гледам телевизия , ти ?Първоначално написано от mrtn
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Ми след малко ще сядам да решавам малко задачи и така..Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
Вафла..
зависи от къде си и ти ги нося веднага..Първоначално написано от L0ST
![]()
Вафла..
Как мина денят тиПървоначално написано от mrtn
![]()
![]()
?!
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Ами още не е минал деня ми..Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
Вафла..
L0ST, прекалено далече си ми.![]()
Вафла..
пхуу ,верноПървоначално написано от mrtn
![]()
![]()
имам чувството,че е към 5-6 часа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, никой неще да дойде у нас...Първоначално написано от mrtn
![]()
Ама аз щях да ти обясня за вчера как е минал..Първоначално написано от girlche
![]()
Вафла..
Бах маа му,най-накрая се къннектнах към нета..айде..пак 6те ви досаждам... ;дд
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ми идеално,давайПървоначално написано от mrtn
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xPafx
Еее, как да ни досаждаш![]()
еми...Първоначално написано от L0ST
![]()
кво праи6 любов моя?![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Е.. ако ми осигуриш транспорта и къде да спа идвам моментално.Първоначално написано от L0ST
![]()
Яни, не ми се обяснява..![]()
![]()
Вафла..
Пхахах..![]()
![]()
![]()
Абе вие всички се оплаквате на мртн за ваще проблеми.. като чели му плащате![]()
Още не са ми платили..Първоначално написано от Nakadah
![]()
Вафла..
за това съм написал "като чели"Първоначално написано от mrtn
![]()
![]()