- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко //вол.38//
да, имаш ли английски или бизнес? Много бих искал да си поговора с учителитеПървоначално написано от iveetyy
![]()
Първоначално написано от SilverRain
аха...
Ми днес имам 2 часа английски..а и съм английска паралелка и разказвателните също са ми на английски.Имам и 2 часа испански и един Физика , ако те устройва заповядай. ;dПървоначално написано от Nakadah
идвам идвам...Първоначално написано от iveetyy
много ми е интересно да посета час по английски в БГ...
Абе няма да ти е много интересно..в къвто клас съм. ;dПървоначално написано от Nakadah
що?Първоначално написано от iveetyy
Щото половината правят каквото си искат , никво възпитание.Първоначално написано от Nakadah
спокойно, винаги е забавно като правиш забележки на учителите... И им казваш че грешат...Първоначално написано от iveetyy
Е,тва може. ;дПървоначално написано от Nakadah
Първоначално написано от iveetyy
Извинявайте,че се намесвам в разговора,но никога не можеш да обедиш учител,че греши-накрая най-много да си изкараш двойката,или да ти изчете дъъълга лекция.
Нашата си е признавала когато се е оказвало , че наистина греши.Даже се усмихна , че се оказахме прави.*доколко е била истинска усмивката,не знам* ;дПървоначално написано от nymphadora
в БГ да, но когато ходех на даскало учителката ми по Бизнес си изгуби лиценза за учител благодарение на мене....Първоначално написано от nymphadora
Айде хора , аз ще тръгвам.Накадах , ще пратя поздрави на г-жата ми от теб.![]()
Жена заминава на десет-дневна командировка. Мъжът и я изпраща на ЖП гарата, влакът вече тръгва, а тя му маха от прозореца за чао!
Мъжът й се провиква:
- Жено, да не изневеряваш!
А тя:
- Не чуваааааааааааааааам!
Той пак:
- Викам да не изневерявааааааш!
Тя:
- Не чуваааааааааааааааам!
Ядосъл се той и смърморил тихичко:
- Абе, прави к
Имало една жена, която била много ненаситна и само секс искала. Веднъж мъжът и отишъл командировка и тя веднага звъннала на любовника си. Дошъл той, правили секс, но не щеш ли се позвъняло на вратата! Какво да прави жената казала на любовника си:
- Бързо скачай в този чувал и на терасата!
Така и станало. Отворила жената вратата и гледа нейно старо гадже, което разбрало, че мъжа й е командировка и дошъл да се позабавляват. Тъкмо приключвали, когато се позвъняло на вратата отново. Жената пак се казала:
- Скачай в този чувал и на терасата!
Отворила тя вратата, гледа съседа. Поканила го да влезе и не щеш ли се озовали в леглото. Тъкмо когато той обувал панталона си, когато отново се позвъняло на вратата. Тя нахлузила чувал на главата на съседа си и го изкарала на терасата. Отворила вратата и гледа мъжът й!
- Защо си гола, жено!? - попитал съпруга.
- Ами бях под душа до сега.
- А какви са тези чували на терасата?
- Ами мама прати малко зимнина.
Отишъл мъжът, подритнал първият чувал и се чуло:
- Кудкудяаак!
- Ооо маминка пилешко е пратила!
Подритнал втория, чуло се:
- Грух!
- Ооо маминка и свинско е изпратила!
Подритнал третия, нищо! Учуден мъжът го ритнал отново и пак нищо. Ритнал го трети път а от вътре се чуло:
- Аз съм картофи бе педерас!
Катаджия спира кола за проверка през нощта. Поглежда през стъклото - шофьора с колан, с хендсфри, по правилник! Полицая се усмихва и казва:
- Честито, току що спечелихте 500 лв от програмата "Водач за пример"! Какво мислите да направите с парите?
- Ще се запиша на шофьорски курс! - казва човека, а жената до него се обажда:
- Не го слушайте, г-н полицай, той е толкова пиян, че само глупости говори.
От задната седалка се надига едно момче и вика:
- Абе, аз ви казах, че с тая крадена кола далече няма да стигнеме!
А от багажника се чува глас:
- Кво става, бе, минахме ли границата вече?
Трансатлантически лайнер потънал. Спасили 40 мъже и 1 жена. След 40 дена жената казала:
- Ох, не мога повече! - и умряла.
След още 40 дена мъжете казали:
- Ох, не можем повече! - и я заровили
Вървят по улицата Дядо Мраз, Баба Яга, умна блондинка, интелигентин фен на ЦСКА и дърта пияница и виждат 50 лв. Кой ще ги вземе?Първоначално написано от SilverRain
ми ... предполагам пияницата незнам .. аа бтв че има ли умна блондинка ?![]()
аайде народе аз заминавам за даскалооу![]()
![]()
моето дете като го опознаеш ми се обеснявай пък и той много добре зне, че в момента единствено се забавлявам с твоята плиткоумностПървоначално написано от SilverRain
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Никой,защото всичките те не съществуватПървоначално написано от Nakadah
![]()
дърта пияница?Първоначално написано от nymphadora