- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко //вол.38//
Ба,т о там изглежда голям купон уа... Ми там мноу зор ша ма приемат![]()
даа бях тук и съм и сега ама за много малкоПървоначално написано от girlche
брат ми отиде да яде, а на мен ми иди да счупя кратуната на котката ми която ми направи 5 дупки на ръката
![]()
![]()
пхахахПървоначално написано от den4yyyy
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
11 денаа![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
на мене не ми е забавноПървоначално написано от girlche
представяш ли си да беше направила дупките без да съм с пижама
![]()
ся щях да съм без кожа
![]()
![]()
![]()
даПървоначално написано от L0ST
едно такова разгонено което ма влудява
![]()
![]()
![]()
![]()
За истинска котка ли говорим?Първоначално написано от den4yyyy
![]()
Шото и мойта е разгонена, ей я в другата стая мечи там рпи майка ми![]()
![]()
Докато стана на 14 ^Първоначално написано от L0ST
![]()
Ти на 13 ли си бе?Първоначално написано от girlche
Аз пък си мислех, че си на 14-15
![]()
да за истинска става въпросПървоначално написано от L0ST
всъщност е котарак но няма значение пак мяучи като луд
![]()
![]()
Мойта вече 3-ти ден се влачи...Първоначално написано от den4yyyy
![]()
брех ..Първоначално написано от L0ST
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
моя го заведохме на женска стоя два часа скри с апод мифката и тва беше
![]()
оттогава само мяука и ма дразни
![]()
![]()
![]()
Мноу странно що ви застарявам...преди седмица мислех, че Паф е към 16-17 годишнаПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
@Денчу
Наща сме намислили да я водим при котарак..или да водим котарак при нея, нямам си и на идея как става работата![]()
брее,че голяма си я направилПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Ама ти верно ли мислеше ,че съм на 14-15
![]()
![]()
![]()
Мислех, че вече си на 14, ама рекох да го по засиля, вие обичате да изглеждате по-големиПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
Туй па от де го измислиПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
завеждай я при котарак да са чуства сигурен той, па да са отпуснат и ше стане работатаПървоначално написано от L0ST
при нас беше обратното и нищо не стана
![]()
![]()
Еее, т не икаш ли да изглеждаш по-големичка?Първоначално написано от girlche
![]()
Пък ще видя котката де ще я водим... на мен ми е по-добре при котарак ниида я водим...аз ще пратя наще пък аз у анс ще си стоя, пък иначе ще трябва да говоря от учтивост със собствениците му....![]()
Честно казано не,харесва ми като някой ми каже,че му изглеждам малка и дребничка,щото след няколко години ще ме мислят за по-малка,а тея дето се праят на по-големи ще приличат на по-стариПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Е верно, че малка изглеждаш на аватара...не съ е замислял де...Първоначално написано от girlche
![]()
Що не спиш? Той сънчо в 8 го дават.... (бзк)
Щото не ми се спи :P .. Емчи къ,,Първоначално написано от L0ST
по-добре да изглеждам малка , от колкото на няква дърта
![]()
тъй де..
![]()