- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко //вол.38//
То и на мен не ми се спи, миналта нощ в 5 съм легнал и в 10 ме дигнахаПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
@Bender
Хелоу!
Викаш наспал си сеПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
..
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Е ти как си мислиш?Първоначално написано от girlche
![]()
Аз преди няколко месеца като подгатвях един проект по информатика го карах на кафе без сън![]()
![]()
Иначе след 2-3 тука е като гробище..няма дори с кой да си пиша![]()
Емм аз съм нощна птица , не се безпокойПървоначално написано от L0ST
![]()
Мисля,че перфектно си се наспал
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Ми щото не ми бяха донесли компа, ама вече ше съм тук,естествено докато не ми се доспи де
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:c6a06564 .. ей тка смятам да се придвижа , когато завършвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа, дечко то бая време има докат завършишПървоначално написано от girlche
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
нишо бе , мечтите нямат граници
![]()
![]()
![]()
Еее, то може да се осъществи ... дечкоПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
Everybody shots shots shots shots shots shots shots . . .![]()
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
Ще бъде идеалния ми бал
![]()
![]()
или да отида с тротинетка ,как ще е по-оригинално..
Блаа .. сетих се![]()
![]()
Ще отида с каруца и отпреде ще ме тегли приятелят ми
![]()
![]()
![]()
Гениална съм
![]()
![]()
ЛеничкееПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
![]()
Горкото момче...не му завиждам... Обаче миналия ден в час по математика с тоя до мен си говорихме, че може да идем с каруци.... По един изтупан циганин да ни кара...Първоначално написано от girlche
Тва ми напомня миналия ден кво стана... Прибирам се аз и още един към 12 и зад нас се чуват крясъци, викове (циганите се бяха напили)...Аз викам дай да побързаме и точно 30 секунди по-късно тоя до мен като се разбяга... не мога да го стигна![]()
![]()
![]()
phxaxhahxahxhПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Ама трябва да е готЯн циганин,че иначе на къде
![]()
![]()
![]()
Еми най-доброто, то тва е само 1 път в животаПървоначално написано от girlche
![]()
Тва е доста по-добро решение то тва ад вържеш приятеля си да те тегли... А той знае ли за твоите планове btw?![]()
![]()
оо АлексчоПървоначално написано от L0ST
![]()
впрочем отивам да се къпя.. ако после някой е буден, до после, ако не.. до утре![]()
![]()
Хахах..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Да предположим,че знае![]()
![]()
![]()
Аз ,ако му кажа за най-съкровенната ми мечта, ще се откаже от мен
![]()
![]()
![]()
Ама то ще се откаже,щото толкова добро предложение не е за неговите възможности
![]()
![]()
![]()
Чао Лениии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кога и да влезна пичките все сте вътре...![]()
И аз влизам след малко, пък после ще гледам Кубът на страха 2Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Еее, как ще се откаже бе.Първоначално написано от girlche
Обаче и аз влизам се къпя и после да си гледам филма, а след тва ко си будна ще си по пишем още малко![]()
Пха, добре,ай лекаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()