.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Град
    Anfield Road
    Аха, благодаря за инфото.

Иначе ще умра, ако не направи видео на "Монстър".

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Aко не вникнеш по-дълбоко в смиволизма на клипа или не прочетеш нещо в нета за него, няма да го разбереш. Да, Алехандро е хомосексуален. Целта на всички църковни снимволи в клипа е, че католическата църква отрича хомосексуалните. А гага, както знаете, е учила в католическо училище... Тя се опитва да обучи армията си(танцьорите) да бъдат хетеро. Към края на клипа обаче виждате, че двама започват да си разменят ласки и Гага побеснява. Накрая Гага бива убита.

Това е в общи линии. Всеки който иска да вникне по-дълбоко в смисъла може да потърси още информация.

п.с. Няма да има повече видеореализации на сингли от The Fame Monster. Чак през 2011, когато излиза новият албум.

1во на 1во- Ако наистина това е посланието на видеото.. Е ОТКАЧЕНО..

2ро..- как така нама да има повече видеореализации от албума.. нали постояяяянно се говори, че Монстър е очакваното продължение на Папараци и Телефон..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Аз въобще не можах да хвана посланието За мен това е един от най-глупавите и скучни нейни клипове и мога да кажа, че съм СТРАШНО разочарована и очаквах много повече. Дано информацията от по-горните мнения да не е вярна, защото Monster наистина трябва да има клип!

Мега фен Аватара на December
    Вижте какво намерих като се ровичках предималко
    http://ladygaga.wikia.com/wiki/Gagapedia
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Голям фен Аватара на TrustNobody
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Aко не вникнеш по-дълбоко в смиволизма на клипа или не прочетеш нещо в нета за него, няма да го разбереш. Да, Алехандро е хомосексуален. Целта на всички църковни снимволи в клипа е, че католическата църква отрича хомосексуалните. А гага, както знаете, е учила в католическо училище... Тя се опитва да обучи армията си(танцьорите) да бъдат хетеро. Към края на клипа обаче виждате, че двама започват да си разменят ласки и Гага побеснява. Накрая Гага бива убита.

Това е в общи линии. Всеки който иска да вникне по-дълбоко в смисъла може да потърси още информация.

п.с. Няма да има повече видеореализации на сингли от The Fame Monster. Чак през 2011, когато излиза новият албум.
    добра логика
    we are rockstars.

Град
    Anfield Road
    Цитирай Първоначално написано от December
    Вижте какво намерих като се ровичках предималко
    http://ladygaga.wikia.com/wiki/Gagapedia
    К'во е добро..

Абе каквото и да си говорим Lovegame си е най-яката за издивяване
    Между другото вече е направила 70млн слушания в last.fm Няма друг такъв случай просто.
    Audio ergo sum

ако някой го итересува само да кажа,че в Нюйоркър вече продават тениски и потничета с лика на Гага.Май имат договор или нещо подобно.Дори на самия етикет е тя.
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Абе каквото и да си говорим Lovegame си е най-яката за издивяване
    Между другото вече е направила 70млн слушания в last.fm Няма друг такъв случай просто.
    Бийтълс имат 200млн.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Anfield Road
    Аз съм помогнал с 328 слушания за 1 седмица..

Иначе имам тениска на Гага, но е поръчана от портокала и вече ми е малка.

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    а в ютубата е гледана 10 млн пъти за два дни.. а само за времето през което изгледах клипа бяха написани 230 нови коментара

лейди гарга ме кефи :ддддд
    клиповете и до един ми харесват
    много шантави но нали тва я издигнаха нагоре в класациите
    оригиналното и мислене като цяло до колкото разбрах тя си прави почти всчики дрехи и пише песните си сама
    но не мога да споря това са само слухове

^ Не всички ги прави сама, има дрехи от модни ревюта, други сцени, това с балоните също не е нейно

Йее и аз съм фен на Гага

Новият й клип е страхотен, както и песента. По цял ден си я слушам.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Lady Gaga - Alejandro
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Фен!
    Много ми харесват песните и стила и,изобщо Гага е №1...

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Фен!-Супер е

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Алехандро (новата й песен е мн яка) , но клипа си е малко брутален признайте си ... ина4е харесвам ГаГа - мн е интересна и готина, и ТЯ Е ГОСПОДАРКАТА - вси4ки певици я имитират
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Не мисля, че я имитират. Тя е сравнително нова певица и не съм видяла някой, който се е повлиял от стила й.

Град
    Италия
    на мен ми харесват само песните
    Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
    Диего: Не ям боклуци.

Цитирай Първоначално написано от firestone224
    купете си шапки,фенчета..
    Аз си купих вече

По темата: Отвратителна е! Мразя я. Стана известна само защото лъжеше, че е мъж, после хемафродит .. някъф се папарак й снимал оная работа. Хората се поинтересуваха за нея като чуха тези слухове. Всичко е за славата. Песните й не ми харесват особеноо. Само Bad romance ми хвана окото, но тя е стара вече. Просто ми е смешна

Цитирай Първоначално написано от jo0zy
    Цитирай Първоначално написано от firestone224
    купете си шапки,фенчета..
    Аз си купих вече

По темата: Отвратителна е! Мразя я. Стана известна само защото лъжеше, че е мъж, после хемафродит .. някъф се папарак й снимал оная работа. Хората се поинтересуваха за нея като чуха тези слухове. Всичко е за славата. Песните й не ми харесват особеноо. Само Bad romance ми хвана окото, но тя е стара вече. Просто ми е смешна

пъъълни глупости говориш.. тези измислени слухове се появиха 5-6 месеца, след като стана известна.. и да ти кажа- не са и повлияли по никакъв начин..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Алооо антито,к'во търсиш тука?Айде марш!Ако не си видяла,отгоре пише ФЕН ТЕМА.И въобще не ме интересува личният й живот.Важното е, че пее добре.Песните и са невероятни,а за клиповете каквото и да кажа няма да е достатъчно.Най-добрите!Като къси филми са.

Цитирай Първоначално написано от December
    Алооо антито,к'во търсиш тука?Айде марш!Ако не си видяла,отгоре пише ФЕН ТЕМА.И въобще не ме интересува личният й живот.Важното е, че пее добре.Песните и са невероятни,а за клиповете каквото и да кажа няма да е достатъчно.Най-добрите!Като къси филми са.
    Хах к'во като е фен тема.. имам право на мнение, на мен не ми харесва като личност и ако искам мога да го кажа и тук . Мен какво ми пука, че са като малки филми Пък и не съм те питала теб какво точно те интересува и какво не

А тей, скарай им се! Кво си мислят!
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си