- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Лейди ГаГа <33
Аха, благодаря за инфото.![]()
Иначе ще умра, ако не направи видео на "Монстър".![]()
Първоначално написано от slavito007
![]()
![]()
![]()
1во на 1во- Ако наистина това е посланието на видеото.. Е ОТКАЧЕНО..![]()
2ро..- как така нама да има повече видеореализации от албума.. нали постояяяянно се говори, че Монстър е очакваното продължение на Папараци и Телефон..![]()
Аз въобще не можах да хвана посланиетоЗа мен това е един от най-глупавите и скучни нейни клипове и мога да кажа, че съм СТРАШНО разочарована и очаквах много повече. Дано информацията от по-горните мнения да не е вярна, защото Monster наистина трябва да има клип!
Вижте какво намерих като се ровичках предималко![]()
http://ladygaga.wikia.com/wiki/Gagapedia
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
добра логикаПървоначално написано от slavito007
![]()
we are rockstars.
К'во е добро..Първоначално написано от December
![]()
Абе каквото и да си говорим Lovegame си е най-яката за издивяване
Между другото вече е направила 70млн слушания в last.fmНяма друг такъв случай просто.
Audio ergo sum
ако някой го итересува само да кажа,че в Нюйоркър вече продават тениски и потничета с лика на Гага.Май имат договор или нещо подобно.Дори на самия етикет е тя.
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Бийтълс имат 200млн.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Аз съм помогнал с 328 слушания за 1 седмица..![]()
Иначе имам тениска на Гага, но е поръчана от портокала и вече ми е малка.![]()
а в ютубата е гледана 10 млн пъти за два дни.. а само за времето през което изгледах клипа бяха написани 230 нови коментара![]()
лейди гарга ме кефи :ддддд
клиповете и до един ми харесват
много шантави но нали тва я издигнаха нагоре в класациите
оригиналното и мислене като цяло до колкото разбрах тя си прави почти всчики дрехи и пише песните си сама
но не мога да споря това са само слухове
![]()
![]()
^ Не всички ги прави сама, има дрехи от модни ревюта, други сцени, това с балоните също не е нейно
Йее и аз съм фен на Гага![]()
Новият й клип е страхотен, както и песента. По цял ден си я слушам.![]()
Lady Gaga - Alejandro![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Фен!
Много ми харесват песните и стила и,изобщо Гага е №1...![]()
Алехандро (новата й песен е мн яка) , но клипа си е малко брутален признайте си ... ина4е харесвам ГаГа - мн е интересна и готина, и ТЯ Е ГОСПОДАРКАТА - вси4ки певици я имитират![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Не мисля, че я имитират. Тя е сравнително нова певица и не съм видяла някой, който се е повлиял от стила й.
на мен ми харесват само песните
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
Аз си купих вечеПървоначално написано от firestone224
![]()
![]()
По темата: Отвратителна е! Мразя я. Стана известна само защото лъжеше, че е мъж, после хемафродит .. някъф се папарак й снимал оная работа. Хората се поинтересуваха за нея като чуха тези слухове. Всичко е за славата. Песните й не ми харесват особеноо. Само Bad romance ми хвана окото, но тя е стара вече. Просто ми е смешна![]()
Първоначално написано от jo0zy
пъъълни глупости говориш.. тези измислени слухове се появиха 5-6 месеца, след като стана известна.. и да ти кажа- не са и повлияли по никакъв начин..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Алооо антито,к'во търсиш тука?Айде марш!Ако не си видяла,отгоре пише ФЕН ТЕМА.И въобще не ме интересува личният й живот.Важното е, че пее добре.Песните и са невероятни,а за клиповете каквото и да кажа няма да е достатъчно.Най-добрите!Като къси филми са.Първоначално написано от jo0zy
Хах к'во като е фен тема.. имам право на мнение, на мен не ми харесва като личност и ако искам мога да го кажа и тук . Мен какво ми пука, че са като малки филмиПървоначално написано от December
Пък и не съм те питала теб какво точно те интересува и какво не
![]()
А тей, скарай им се! Кво си мислят!![]()
Audio ergo sum