- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Лейди ГаГа <33
Ами ще те цитира "имам право на мнение"Първоначално написано от jo0zy
Може и да не си ме питала,обаче аз имам право на мнение!Мога да си спамя и да се заяждам колкото си искам
![]()
ArrowsOfDeath ух,скара ни се тя.Защото има право на мнение!Внимавай,че да не се скара и на тебе![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Нали знаеш, че и аз може да излъжа, че имам 100 пишки с извинение ама няма да стана известен. Така, че си направи извода дали славата и се дължи на това.![]()
ФЕН!
Харесвам я,защото е различна.И прави уникални песни и клипове.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ФЕНКА!
Досега не съм виждала певица, която да дава почти всичките си средства за да направи незабравимо шоу за феновете си. Едва ли всяка певица би излязла да пее докато има грип. А когато чух /и видях/ изпълнението на Покър фейс в едно радио бях удивена.
Малко ще се цитирам от вбокса под клипчето със снимките й от максим :Да питам тези които не вярват, че е жена: пред вас ли искате да се разчекне,че да повярвате?![]()
Heywhatayawantfrom me?
Първоначално написано от December
Хах с ирония ли искаш да ме затапишОтивай да си слушаш ГаРгата и стига си се правила на смешна, защото не си
![]()
Айде, без да ти знае много устата за December, а?! Велика си, като се опитваш да затапиш с изтърканите си лафчета..вери криейтив! Направо късаш!![]()
айде антитата да се изнесат от темата,хванати под ръчичка.щото ти може и да имаш право на мнение,ама то няма място във фен темата.прави си анти-фенче теми и си писукай колкото си искаш,че гага била мъж,гей,травестит или квото и да било.ок?
we are rockstars.
нима някой е способен да направи анти-фен тема на Гага![]()
но да ви кажа предпо4итам това от колкото някакви хейтъри да я плюят пред о4ите на феновете като нас ...
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
А колко от феновете й тука знаят истинското й име? Кажете си честно![]()
Audio ergo sum
Напишете в mp3bear Stefani Germanotta и има няколко песнички, които са от преди 5-6 години и са доста добри.![]()
Казва се Стефани Гуенрота , защото е от италиански произход![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Не е ли Стефани Германота..Първоначално написано от selenasky
поне така съм чел/чувал..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
И аз го знамПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
![]()
Стефани.Ами Лейди ГаГа е по-добреПо-шантаво,точно като за нея.Вече имам 340 слушания в ласта
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
на кооооооооооой му дреме..важното е,че ми е кеф да я слушам![]()
![]()
we are rockstars.
Аз пък не усетих кога съм й направил почти 500Първоначално написано от December
![]()
Audio ergo sum
Мене нещо ми се бъгна..Имам нейни 570 слушания, ама не ми отчита нищо от последните 3-4 дни. Пък изведнъж свръхестествено Paramore от 50 слушания станаха 260..![]()
Alejandro ..абе песните и са велики ..
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
we are rockstars.
Up на тематаааааааа ... Лейди ГаГа е страхотнаи не заслужава 2ра страница
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Коментарът на един украинец в ласта:
Хуйня ваша Гага!
![]()
Audio ergo sum
Точно тва и е якото, не и пука кво ще кажат хората и живее както искаПървоначално написано от Sunny95
![]()
![]()
![]()
![]()
Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *
Гага е адски грозна , но песните й са трепач.![]()
Поредната щуротия на Гага: На турнето си щяла да вземе и два трупа, които ще са с нея на сцената.![]()