.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119
    Екстравагантна е и тва ме кефи в нея ...
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Габрово
    Аз съм луда фенка на GAGA. Мн. я харесвам. Всички нейни песни съм ги научила защото все тях слушам. Тя е едиснствена и неповторима. Има мн. яки хитове, а и от хитовете прави албуми - и то да споменем, че са доста качествени.

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от VALady
    Поредната щуротия на Гага: На турнето си щяла да вземе и два трупа, които ще са с нея на сцената.
    Къде го прочете т'ва бе Това пък вече...на кой са тия трупове Първо си помислих,че е само шега,но като я знам Гага каква е откачена,може и това да направи
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен
    На коя песен ще е следващият и клип?

П.С: [vbox7]http://www.vbox7.com/play:3785e6fc[/vbox7]

Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от VALady
    Поредната щуротия на Гага: На турнето си щяла да вземе и два трупа, които ще са с нея на сцената.
    Къде го прочете т'ва бе Това пък вече...на кой са тия трупове Първо си помислих,че е само шега,но като я знам Гага каква е откачена,може и това да направи
    В сайта на Хай Клуб. Ето я статията:

Скандалната певица измисли нов начин да направи изпълненията си още по-шокиращи. Рецептата се оказа просто - нужно е само да поставиш на сцената двойка трупове.

Лейдито действа по въпроса със специалиста по съхранение на мъртви тела д-р Гюнтер фон Хагенс, за да добави към екипа на турнето си двама мъртъвци.

Немският доктор фон Хагенс е спорна фигура. Преди известно време той възмути обществеността, като откри изложба на мъртъвци, наречена Body Worlds.

Сега GaGa иска да получи консервирани трупове за декор на концерта си в Лас Вегас през март следващата година.

„Тя е във възторг от живота и работата на Гунтер. Той е израснал в Германия, страна, която GaGa обича. Освен това е създал нещо като пощенска служба, която продава и доставя на указан адрес части от тялото", разказва приятел на певицата.

Гунтер фон Хагенс използва човешки останки, които може да съхранява безкрайно дълго благодарение на изобретен от него метод на консервация. За тази цел той заменя всички течности от тялото с течен силикон.

Сега очевидно GaGa се опитва да премине всички граници, поставяйки истински трупове на сцената. Дали наистина ще се осмели да го направи?

Град
    in the reality : )
    Харесвам стила й и песните й - всичките до една, но не харесвам нея. Грозна е и е шантава... разбирам, че е намерила начин да привлече внимание и да изгради имидж, както всеки изпълнител прави, но това е прекалено стряскащо за мен.
    Иначе новата й песен ме кефи, но някой би ли ми обяснил връзката между Алехандро, Фернандо и Роберто?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Доста вдъхновяваща.
    Харесвам я,не е от най-талантливите певици,гласа й няма най-доброто звучене,но определено ми харесват песничките й и много ме радва откачената й визия.Мисля,че музикалния свят се нуждаеше именно от такава откачалка като нея.Много е сладка.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Малко ми е странно, че човек със снимка на Джордисън слуша Гага.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Джордисън,Джордисън той е уникален бее А пък колко яко блъска по барабаните си, аууу <33
    М и Гага си е яка(разбира се не чак колкото слипкнот и др.).Попринцип не слушам вече много изпълнители като нея които ги дават по City и The Voice, но тя определено е добра.
    И е вярно,че си слушам доста различни неща.Не смятам да се ограничавам само в един стил,както някои се правят на рапъри или метали и т.н.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Правилно няма лошо.

The blood that binds us ..till death unites us

Ето и един много добър ремикс на Lovegame - http://www.youtube.com/watch?v=3KT72vBczDA
    Audio ergo sum

Прави хубави песни, но стилът и не ми харесва.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Джордисън,Джордисън той е уникален бее А пък колко яко блъска по барабаните си, аууу <33
    М и Гага си е яка(разбира се не чак колкото слипкнот и др.).Попринцип не слушам вече много изпълнители като нея които ги дават по City и The Voice, но тя определено е добра.
    И е вярно,че си слушам доста различни неща.Не смятам да се ограничавам само в един стил,както някои се правят на рапъри или метали и т.н.
    Lincheto какво общо има снимката?!
    Искам да кажа, че за пръв път да ми хареса песен на Лейди ГаРга Тая alejandro не ще да ми излезе от акъла.. А btw Joey е много готин пък хяхях Аз също слушам много различни неща Зависи дали ми харесва една песен.. не е нужно да съм фенка на групата или изпълнителя/изпълнителката...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Пловдив
    ALEJANDROO
    Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283

alejandro,alejandro... Уникална е! Харесвам всичките й песни и стилът й и всичко
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Град
    Пловдив
    митовете, че е мъж са просто глупави
    някои хора си нямат друга работа
    Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283

Голям фен Аватара на darsit0
    може и мистър гага да е, ама няма значение. пак ме кефи..... или по-скоро ме кефят песните й
    ЖЕНСК0 СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си